NeToBoLa je napisao/la:Ne može ništa preko noći. MostaracVelezovac uvijek to napominje ali pojedincima nije cilj bolji Velež nego hoće li burazer zaigrati, hoće li mu se stari vratiti u Velež, hoće li mu tetka biti sekretarica. Lože da se digne raja i da smjenjuju postojeće ljude u klubu. Tana i ovi, mada nije ni to sto posto čisto, rade zasad normala posao i nema razloga da im se još traže ostavke ili bilo šta pogotovo kad je priča, rekla- kazala. Brković može vrlo lako otići jer je Željo u ovom momentu u stanju ponuditi i više pare a i tu Evropu. Ne znam kako to može nekome biti čudno. Mi tek treba da se dignemo iz pepela i da se takmičimo sa Željom i za Evropu i za igrače na tržištu. Neće nam Kozara uzeti igrača već prvak države( ako ikako uzme) i nema tu šta čudno biti. Naše je da tražimo, izmišljamo i stvaramo igrače za manju lovu da igraju zasad jer ne možemo financijski podržati nešto više, bolje.
Meni je poznato sve ovo sto govoris i sto "Mostarac "govori.Normalno mi je da ce igrac otici u neki drugi klub koji daje vise love..Meni je nenormalno da ode bez ikakve ostete za klub,eto sa time se (strasno) ne slazem

.Ako su lani vidjeli da Brkovic ima potencijal zasto mu odmah lani nisu ponudili duzi ugovor(na naredne 3-4 godine) i dali mu malo vise para, vjerujem da bi pristao(ako nece ima fina klupa za tebe).Kad je neko potencijal i dodje se do zadnjeg dana prije prelaznog roka normalno je da ce tada igrac traziti puno vise love.Evo recimo sada ovi mladi igraci,kome god iduce godine istice ugovor trebaju mu sada ponuditi ugovor na jos 3-4 godine uz neku cifru ni tamo ni vamo.Ako se dodje do prelaznog roka tada ce se svakom morati dati duplo vise da bi ga zadrzali,haj samo reci da nije ovako

.Sa ovim se neslazem,dakle sa nacinom rada,a to sto ce neki igrac otici negdje za vecu lovu(i pri tome donjeti nesto love i u maticni klub) to je normalno i upste nije bila poenta da se protivim tome.
P.S.Poznato mi je da dosta raje lobira za nekog od igraca pa zugaju na sve i svakoga u klubu,vjeruj mi ja nisam jedan od tih,meni je klub na prvom mjestu,a ko ce ga voditi i ko ce igrati u njemu savrseno me boli pimpek

,bitno je da klub pravi dobre rezultate,ali kad vidim da nesto ne valja ili je potrebno poboljsanje rada nekog segmenta kluba onda moram dici glas i reci sta (po meni) ne valja u klubu.Da je najbolji klub na svijetu uvijek moze bolje
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA