RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

sonik24
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la sonik24 » 23 maj 2012, 19:40

u namjmanju ruku diskutabilan preokret :roll:

SRAMOTA :evil:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 maj 2012, 19:40

BlueTiger je napisao/la:
Ljaksane ja nisam pitar pod prvo.Drugo ima 5-6 godina nisam otišao na utakmicu zbog lige koja nije regularna, a sam time ni moj voljeni klub.Bolje da nije izborilo Evropu u ovoj cirkus ligi.
Pa kog se vraga se onda sikiras uopste i komentarises ako ne dolazis niti pratis ovo ligu? :shock: :shock: :? :?
Ligu pratim bolje nego većina novinara, ali ne dajem pare za naštimane mečeva.Željo je bio na Mont Everestu sto se tiče poštenja, ali danas se prodao za tiket u Premieru.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 maj 2012, 19:41

NeToBoLa je napisao/la:
Pasha je napisao/la:ma sve je to super, al' ovaj pritisak se morao uraditi prije utakmice, a ne nakon. :arrow:
Aj ti dimnjačaru na svoju temu pa pametuj. Šta ložiš ovdje.
Bolan on je moderator ima pravo radit sta hoce pa cak i loziti ovdje :? ,imas svoju temu pa tamo lozi Pasha majstore
Samo jedan klub Velež Mostar

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 23 maj 2012, 19:42

FRANK RIBERY je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:
Ljaksane ja nisam pitar pod prvo.Drugo ima 5-6 godina nisam otišao na utakmicu zbog lige koja nije regularna, a sam time ni moj voljeni klub.Bolje da nije izborilo Evropu u ovoj cirkus ligi.
Pa kog se vraga se onda sikiras uopste i komentarises ako ne dolazis niti pratis ovo ligu? :shock: :shock: :? :?
Ligu pratim bolje nego većina novinara, ali ne dajem pare za naštimane mečeva.Željo je bio na Mont Everestu sto se tiče poštenja, ali danas se prodao za tiket u Premieru.
Dokaz? Covjece pa nasi igraci nisu imali morala igrati protiv Kozare? Je li to tebi jasno upste, a da danas trce i ginu protiv nekog Leotara? Dajte ljudi, stvarno nekada pretjerujete u izjavama. Lako je reci da je nastimano, ali ajde da vidimo te dokaze? KOD NAS U OVOJ **** DRZAVI OCIGLENO RIJECI POSTALE JACE OD DJELA!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 23 maj 2012, 19:44

NIkad kluba od Veleza :evil:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 23 maj 2012, 19:45

harry_90 je napisao/la:Koliko kosta mostarski ponos ?
8,5 KM

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 23 maj 2012, 19:45

zasto namjesteno, kad ovaj velez moze svak da pobjedi :roll:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 23 maj 2012, 19:46

Adnel je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:
Pasha je napisao/la:ma sve je to super, al' ovaj pritisak se morao uraditi prije utakmice, a ne nakon. :arrow:
Aj ti dimnjačaru na svoju temu pa pametuj. Šta ložiš ovdje.
Bolan on je moderator ima pravo radit sta hoce pa cak i loziti ovdje :? ,imas svoju temu pa tamo lozi Pasha majstore
zašto? ja da pišem laži, pa nešto recite. kad Pasha bude lagao onda recite.

Čelik - Orašje, pobjeda Čelika i tu se svaka priča završava.....
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 maj 2012, 19:47

brato brato je napisao/la:
MoR je napisao/la:Pazi ti kakvi likovi, nigdje ih nema 30 kola, ni na šta ne liče, i sami namještaju i sređuju utakmice kući i sada je problem ova jedna Veleža i Želje? Ajde bola odj.ebite, ni prva ni zadnja skenjana utakmica u ovoj posranoj ligi, ispadao je i veći klub od vas (Velež) pa se preživjelo ... preživjeti ćete i vi ...
mor nisi mi odgovorio bola za onaj post od prije utakmice ?
Gledaj, izgledalo mi je kao klasična mostarska priča prije svake "viđenije" utakmice i to priča koja obično bude šupljak. Ovaj put nije bio šupljak je.biga. Volio bih da smo se izdigli iz ovog posranog BH mentaliteta i odigrali pošteno i dobili, bez obzira ko je preko puta ili kome bi išlo u korist (makar i toj Slobodi koju svaki veležovac manje više mrzi). S druge strane kada vidim da ovdje dolaze i komentarišu likovi koij navijaju za klubove koji rade identične stvari kao mi danas (čitaj i Sloboda protiv GOŠKa) i usput morališu, e onda mi dođe pun klinac svega i kažem "eto vas tamo". Na kraju krajeva i mi smo prošli i gore stvari.
bparena je napisao/la:
MoR je napisao/la:Pazi ti kakvi likovi, nigdje ih nema 30 kola, ni na šta ne liče, i sami namještaju i sređuju utakmice kući i sada je problem ova jedna Veleža i Želje? Ajde bola odj.ebite, ni prva ni zadnja skenjana utakmica u ovoj posranoj ligi, ispadao je i veći klub od vas (Velež) pa se preživjelo ... preživjeti ćete i vi ...
U toj posrranoj ligi postoji jedan possran klub koji vise nije sigurno dobrodoso u Zenicu i Tuzlu. Eto ti Gabela pa slavite...

Plaho ćeš nas zaje.bat jer nismo dobrodošli gore :mrgreen: Što ko do sada jesmo je li? Ajde ne nasmijavaj me ...

EDIT: I da dodam, Slobodi želim iskreno da se što prije vrati u premijer ligu.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 maj 2012, 19:51

Pa moj Pasha i KOZARA koja je ispala odnijela Velezu bodove,Veleza kuci je mogao svak pobjediti zasto ne i GOSK
Samo jedan klub Velež Mostar

Zuja
Kontakt:

Post Postao/la Zuja » 23 maj 2012, 19:52

Ko je igro za Velez kad je Velez ispao iz lige? je li to neko nama pomogao ? mi nista nismo krivi Slobodi, oni ako su zasluzili taj opstanak trebali su izbjeći poraz od 2 gola razlike protiv "moćne" slavije i ćao. Bola smorište pričom

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 23 maj 2012, 19:58

Adnel je napisao/la:Pa moj Pasha i KOZARA koja je ispala odnijela Velezu bodove,Veleza kuci je mogao svak pobjediti zasto ne i GOSK
vidi prijatelju. Čelik je izgubio kući i od Slavije i od Leotara i zbog toga se ja sramim. pogotovo utakmice sa Leotarom, ta je bila prodana od pojedinih igrača, dok je utakmica sa Slavijom bila regularna. Čelik se opustio poslije vođstva od 1:0, ovi izjednačili poslije nekog kornera. i onda dali gol iz kontre dok je Čelik pritiskao. znači na neki način je i Čelik utjecao da Sloboda ispadne. sad je bilo zadnje kolo. morala je Sloboda i bolje odigrati u Lukavici.al' vi da ste uzeli bod danas Sloboda bi ostala, a vi ste bili u najboljoj poziciji. naravno i Željo je dosta kriv, al' jbg. vi ste bili domaćini. ;)

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 23 maj 2012, 19:59

Abd, dogodine ćemo ovako i Čelik izbaciti.

Nemoj moriti više. Odhebite svi. Žalite se vodovodu.
Who dares, wins !

SilaNebeska96
Kontakt:

Post Postao/la SilaNebeska96 » 23 maj 2012, 20:01

BIHAĆ PRODAO UTAKMICU ZA VAGON UGLJA. ŠTA JE SAD BILO?
KO JE ŠTA PRODAO. PRIJE VAM SILA NEBESKA BILA KRIVA,ŠTA JE BILO. FUJ STE SVI REDOM

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 maj 2012, 20:07

SilaNebeska96 je napisao/la:BIHAĆ PRODAO UTAKMICU ZA VAGON UGLJA. ŠTA JE SAD BILO?
KO JE ŠTA PRODAO. PRIJE VAM SILA NEBESKA BILA KRIVA,ŠTA JE BILO. FUJ STE SVI REDOM
Ko tebe išta pita :mrgreen:

Je li se potrošio ćumur?

Ja evo jedem mandarine :mrgreen:

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 23 maj 2012, 20:12

NeToBoLa je napisao/la:Abd, dogodine ćemo ovako i Čelik izbaciti.

krivo je sarajevo i njih je gosk klepio
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 maj 2012, 20:12

NeToBoLa je napisao/la:Abd, dogodine ćemo ovako i Čelik izbaciti.

ako Bog da na Bijeli Brijeg se nikad necete vratit a do godine i vrapcice ce vam uzet- ako cemo tako ;)

za koga smo mi odbijali play off igrat, to je strasno :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 23 maj 2012, 20:15

Stvarno mi je zao Slobode sto je ispala :roll: hebi ga ,ali mislim da navijaci Slobode trebaju da sagledaju neke stvari.Prvo dosli smo u Tuzlu bez 9 standarnih igraca i dozvolili Slobodi da udje u poziciju pred zadnje kolo u kojem odlucuju sami o svojoj sudbini.Dakle to je bila velika pomoc sto nismo zapinjali u mecu protiv njih..Druga stvar Sloboda je u Ist.Sarajevu imala nakon 10 tak minuta igraca vise i dobar rezultat(mogli su i izgubiti i sa 1:0 ali i tako bi sigurno ostanli u lizi bez obzira na druge rezultate),a oni su to sve prokockali i izgubili sa 2:0 bez udarca na gol.E sad i pored svega toga opet je Velez kriv sto ste ispali,pa brate ne mozete ocekivati od nas 2 puta u dva kola da vas spasavamo ;) ,mada mi je krivo sto smo izgubili od Goska,najradje bi sad poceo ujedati prvo ljude iz uprave pa picke od igraca :evil: :twisted: :twisted:

MRS SVI IZ SVETINJE STID ME JE KO MI VODI KLUB I KAKVIi IGRACI IGRAJU Za SVETI KLUB :twisted: :twisted: :evil: :evil:
Ovaj poraz me boli isto ko da smo i mi ispali iz lige(nije radi Slobode toliko vec radi ugleda kluba),SRAMOTA
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 23 maj 2012, 20:16

Haj sto je Zeljo usrao stvar ali sto ste VI usrali hahahahhaha pa jebote ovo da se igralo na grbavici hladno 5..6:0 za šampione :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 23 maj 2012, 20:17

@rodjak o tome i ja govorim ovim vašim. :)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []