SRAMOTA
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
u namjmanju ruku diskutabilan preokret
SRAMOTA
SRAMOTA
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ligu pratim bolje nego većina novinara, ali ne dajem pare za naštimane mečeva.Željo je bio na Mont Everestu sto se tiče poštenja, ali danas se prodao za tiket u Premieru.BlueTiger je napisao/la:Pa kog se vraga se onda sikiras uopste i komentarises ako ne dolazis niti pratis ovo ligu?Ljaksane ja nisam pitar pod prvo.Drugo ima 5-6 godina nisam otišao na utakmicu zbog lige koja nije regularna, a sam time ni moj voljeni klub.Bolje da nije izborilo Evropu u ovoj cirkus ligi.![]()
![]()
![]()
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Bolan on je moderator ima pravo radit sta hoce pa cak i loziti ovdjeNeToBoLa je napisao/la:Aj ti dimnjačaru na svoju temu pa pametuj. Šta ložiš ovdje.Pasha je napisao/la:ma sve je to super, al' ovaj pritisak se morao uraditi prije utakmice, a ne nakon.
Samo jedan klub Velež Mostar
Dokaz? Covjece pa nasi igraci nisu imali morala igrati protiv Kozare? Je li to tebi jasno upste, a da danas trce i ginu protiv nekog Leotara? Dajte ljudi, stvarno nekada pretjerujete u izjavama. Lako je reci da je nastimano, ali ajde da vidimo te dokaze? KOD NAS U OVOJ **** DRZAVI OCIGLENO RIJECI POSTALE JACE OD DJELA!FRANK RIBERY je napisao/la:Ligu pratim bolje nego većina novinara, ali ne dajem pare za naštimane mečeva.Željo je bio na Mont Everestu sto se tiče poštenja, ali danas se prodao za tiket u Premieru.BlueTiger je napisao/la:Pa kog se vraga se onda sikiras uopste i komentarises ako ne dolazis niti pratis ovo ligu?Ljaksane ja nisam pitar pod prvo.Drugo ima 5-6 godina nisam otišao na utakmicu zbog lige koja nije regularna, a sam time ni moj voljeni klub.Bolje da nije izborilo Evropu u ovoj cirkus ligi.![]()
![]()
![]()
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
NIkad kluba od Veleza 
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
brato brato
- Kontakt:
8,5 KMharry_90 je napisao/la:Koliko kosta mostarski ponos ?
zasto namjesteno, kad ovaj velez moze svak da pobjedi 
zašto? ja da pišem laži, pa nešto recite. kad Pasha bude lagao onda recite.Adnel je napisao/la:Bolan on je moderator ima pravo radit sta hoce pa cak i loziti ovdjeNeToBoLa je napisao/la:Aj ti dimnjačaru na svoju temu pa pametuj. Šta ložiš ovdje.Pasha je napisao/la:ma sve je to super, al' ovaj pritisak se morao uraditi prije utakmice, a ne nakon.,imas svoju temu pa tamo lozi Pasha majstore
Čelik - Orašje, pobjeda Čelika i tu se svaka priča završava.....
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Gledaj, izgledalo mi je kao klasična mostarska priča prije svake "viđenije" utakmice i to priča koja obično bude šupljak. Ovaj put nije bio šupljak je.biga. Volio bih da smo se izdigli iz ovog posranog BH mentaliteta i odigrali pošteno i dobili, bez obzira ko je preko puta ili kome bi išlo u korist (makar i toj Slobodi koju svaki veležovac manje više mrzi). S druge strane kada vidim da ovdje dolaze i komentarišu likovi koij navijaju za klubove koji rade identične stvari kao mi danas (čitaj i Sloboda protiv GOŠKa) i usput morališu, e onda mi dođe pun klinac svega i kažem "eto vas tamo". Na kraju krajeva i mi smo prošli i gore stvari.brato brato je napisao/la:mor nisi mi odgovorio bola za onaj post od prije utakmice ?MoR je napisao/la:Pazi ti kakvi likovi, nigdje ih nema 30 kola, ni na šta ne liče, i sami namještaju i sređuju utakmice kući i sada je problem ova jedna Veleža i Želje? Ajde bola odj.ebite, ni prva ni zadnja skenjana utakmica u ovoj posranoj ligi, ispadao je i veći klub od vas (Velež) pa se preživjelo ... preživjeti ćete i vi ...
bparena je napisao/la:U toj posrranoj ligi postoji jedan possran klub koji vise nije sigurno dobrodoso u Zenicu i Tuzlu. Eto ti Gabela pa slavite...MoR je napisao/la:Pazi ti kakvi likovi, nigdje ih nema 30 kola, ni na šta ne liče, i sami namještaju i sređuju utakmice kući i sada je problem ova jedna Veleža i Želje? Ajde bola odj.ebite, ni prva ni zadnja skenjana utakmica u ovoj posranoj ligi, ispadao je i veći klub od vas (Velež) pa se preživjelo ... preživjeti ćete i vi ...
Plaho ćeš nas zaje.bat jer nismo dobrodošli gore
EDIT: I da dodam, Slobodi želim iskreno da se što prije vrati u premijer ligu.
Pa moj Pasha i KOZARA koja je ispala odnijela Velezu bodove,Veleza kuci je mogao svak pobjediti zasto ne i GOSK
Samo jedan klub Velež Mostar
Ko je igro za Velez kad je Velez ispao iz lige? je li to neko nama pomogao ? mi nista nismo krivi Slobodi, oni ako su zasluzili taj opstanak trebali su izbjeći poraz od 2 gola razlike protiv "moćne" slavije i ćao. Bola smorište pričom
vidi prijatelju. Čelik je izgubio kući i od Slavije i od Leotara i zbog toga se ja sramim. pogotovo utakmice sa Leotarom, ta je bila prodana od pojedinih igrača, dok je utakmica sa Slavijom bila regularna. Čelik se opustio poslije vođstva od 1:0, ovi izjednačili poslije nekog kornera. i onda dali gol iz kontre dok je Čelik pritiskao. znači na neki način je i Čelik utjecao da Sloboda ispadne. sad je bilo zadnje kolo. morala je Sloboda i bolje odigrati u Lukavici.al' vi da ste uzeli bod danas Sloboda bi ostala, a vi ste bili u najboljoj poziciji. naravno i Željo je dosta kriv, al' jbg. vi ste bili domaćini.Adnel je napisao/la:Pa moj Pasha i KOZARA koja je ispala odnijela Velezu bodove,Veleza kuci je mogao svak pobjediti zasto ne i GOSK
Abd, dogodine ćemo ovako i Čelik izbaciti.
Nemoj moriti više. Odhebite svi. Žalite se vodovodu.
Who dares, wins !
-
SilaNebeska96
- Kontakt:
BIHAĆ PRODAO UTAKMICU ZA VAGON UGLJA. ŠTA JE SAD BILO?
KO JE ŠTA PRODAO. PRIJE VAM SILA NEBESKA BILA KRIVA,ŠTA JE BILO. FUJ STE SVI REDOM
KO JE ŠTA PRODAO. PRIJE VAM SILA NEBESKA BILA KRIVA,ŠTA JE BILO. FUJ STE SVI REDOM
Ko tebe išta pitaSilaNebeska96 je napisao/la:BIHAĆ PRODAO UTAKMICU ZA VAGON UGLJA. ŠTA JE SAD BILO?
Je li se potrošio ćumur?
Ja evo jedem mandarine
krivo je sarajevo i njih je gosk klepioNeToBoLa je napisao/la:Abd, dogodine ćemo ovako i Čelik izbaciti.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako Bog da na Bijeli Brijeg se nikad necete vratit a do godine i vrapcice ce vam uzet- ako cemo takoNeToBoLa je napisao/la:Abd, dogodine ćemo ovako i Čelik izbaciti.
za koga smo mi odbijali play off igrat, to je strasno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Stvarno mi je zao Slobode sto je ispala
hebi ga ,ali mislim da navijaci Slobode trebaju da sagledaju neke stvari.Prvo dosli smo u Tuzlu bez 9 standarnih igraca i dozvolili Slobodi da udje u poziciju pred zadnje kolo u kojem odlucuju sami o svojoj sudbini.Dakle to je bila velika pomoc sto nismo zapinjali u mecu protiv njih..Druga stvar Sloboda je u Ist.Sarajevu imala nakon 10 tak minuta igraca vise i dobar rezultat(mogli su i izgubiti i sa 1:0 ali i tako bi sigurno ostanli u lizi bez obzira na druge rezultate),a oni su to sve prokockali i izgubili sa 2:0 bez udarca na gol.E sad i pored svega toga opet je Velez kriv sto ste ispali,pa brate ne mozete ocekivati od nas 2 puta u dva kola da vas spasavamo
,mada mi je krivo sto smo izgubili od Goska,najradje bi sad poceo ujedati prvo ljude iz uprave pa picke od igraca

MRS SVI IZ SVETINJE STID ME JE KO MI VODI KLUB I KAKVIi IGRACI IGRAJU Za SVETI KLUB

Ovaj poraz me boli isto ko da smo i mi ispali iz lige(nije radi Slobode toliko vec radi ugleda kluba),SRAMOTA
MRS SVI IZ SVETINJE STID ME JE KO MI VODI KLUB I KAKVIi IGRACI IGRAJU Za SVETI KLUB
Ovaj poraz me boli isto ko da smo i mi ispali iz lige(nije radi Slobode toliko vec radi ugleda kluba),SRAMOTA
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Haj sto je Zeljo usrao stvar ali sto ste VI usrali hahahahhaha pa jebote ovo da se igralo na grbavici hladno 5..6:0 za šampione 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
@rodjak o tome i ja govorim ovim vašim. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.