Druga Liga - grupa Jug

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la badblueboylivno » 22 maj 2012, 18:34

Aha, vidio sam poruku na hnksloga.ba. Ovdje si mi na ignoreu pa ne vidim. ;)
Hayley <3

veritassolumveritas
Kontakt:

Post Postao/la veritassolumveritas » 22 maj 2012, 20:01

evo moje prognoze za ovo kolo u kojem vjerujem da će biti riješeno pitanje prvaka lige

Višići-Troglav: 2 -mislim da je troglav davno shvatio da se prvenstvo riješava u višićima, i da će učiniti sve da utakmicu dobiju, kao što znamo utakmicu sudi Primorac (vjerovatno najbolji sudac u ligi) i sigurno će imati pošteno suđenje dole, a i mišljenja sam da domaćin baš i neće biti "borben" kao što je bio u utakmici protiv brotnja

Lokomotiva-Turbina: 1 -turbina puno bolja ekipa, ali ovu utakmicu nesmiju dobit, tako da bodovi ostaju u vrapčićima

Posušje-Bigeste: 1 -dvije slične ekipe, ali zbog domaćeg terena prednost pusušacima

Brotnjo-Igman: x2 -igman ima ekipu koja je u razini brotnja a možda čak i bolju, a uz činjenicu da utakmicu sudi pavić imaju sve uvjete da uzmu bod ili sva tri iz čitluka

Klis-Sloga (GV/Us/: 1x -sloga solidna ekipa vrlo mlada i poletna, a klis po meni vjerovatno najlošija ekipa u ligi, ali zbog vrlo znanih razloga klis mora ovu utakmicu mora dobit, a i sudačka trojka mi neulijeva povjerenje da može izdržat pritisku domaćina, stoga vjerovatno 1, ali ipak se nadam da zbog slogine mladosti i drskosti koju ta mladost nosi u sebi, sloga može barem do boda

Sloga(Lj)-Grude: 2 -grude jedna od boljih ekipa, a kako ljubušacima ova utakmica baš i nešto posebno neznači, vjerujem da će grude uzet puni plijen iz ljubuškog

Tomislav-Stolac -1 tomislav bi ovo trebao dobiti sa hendikepom, stolac nije loša ekipa al sumnjam da će u duvno doć u punom sastavu (radni je dan a stočanima to očito i neodgovara), a i kad bi došli u punom sastavu svejedno nebi mogli do bodova protiv jako dobro tomislava

Kamešnica-Kupres: 1X -kamešnica bi trebala ovo dobit, al znaju kuprešaci nekad bit jako tvrd orah na gostovanju stoga me nebi iznenadilo da odnesu bod iz podhuma

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 23 maj 2012, 18:10

Brotnjo-Igman 1:0 iz slobodnog udarca :D
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 23 maj 2012, 18:56

Toliko o poštenju Višića,dobili premije od Troglava prije 2 tjedna,a sad puštaju :twisted: .

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 maj 2012, 19:24

HNK Višići - NK Troglav 2-3 (0-1)

slika
Hayley <3

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 23 maj 2012, 19:39

klis - sloga 2 - 1

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 23 maj 2012, 20:15

veritassolumveritas je napisao/la:evo moje prognoze za ovo kolo u kojem vjerujem da će biti riješeno pitanje prvaka lige

Višići-Troglav: 2 -mislim da je troglav davno shvatio da se prvenstvo riješava u višićima, i da će učiniti sve da utakmicu dobiju, kao što znamo utakmicu sudi Primorac (vjerovatno najbolji sudac u ligi) i sigurno će imati pošteno suđenje dole, a i mišljenja sam da domaćin baš i neće biti "borben" kao što je bio u utakmici protiv brotnja[/b

Svaka čast,domaćini nisu bili motivirani zbog toga što ih nismo stimulirali kao što ih je Troglav stimulirao protiv Brotnja ;) .Drago mi je da smo sve svoje bodove zaradili na terenu,očito to nije bilo dovoljno jer se sve odlučuje registracijama,i Igman-Klis 0:3 i Klis se spašava bodovima izvan terena kao što je i Troglav bodovima izvan terena ulazi u prvu ligu Federacije ;) .Cirkus liga ;) .I Hnk Višići otišao sa foruma u vrijeme utakmice da ne vidimo kako je to odrađeno :lol: :twisted:

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 23 maj 2012, 20:23

kako je igman odigro?

ma igro igmanu igrac sa kartonima....a spasili su se danas protiv sloge...ako su

sha je ovo pola foruma kuka...gledam vamo za slo. tuzla...svak im kriv...i zeljo i velez i gosk i savez ...

a ovaj iz sloge...sto se cudio kad sam reko da ce klis dobit....jesam upravu bio??? :)

shalu nastranu...fino ste igrali...rastrcano....moglo ste dat 3 - 4 gola...na kraju vam penal presudi u 90-oj

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 23 maj 2012, 20:42

Lokomotiva-Turbina 1:0

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 23 maj 2012, 21:17

Iako prvenstvo jos nije gotovo, i ja uvijek kazem da je kraj tek kad se izgube teoretske sanse, ja ipak imam potrebu da napisem sljedeci tekst.
Cestitam svim ekipama protiv kojih su igrali, jer su igrali "muski", kod kuce nam nitko nije dao previse prostora, niti dopustio da zabijamo golove.
Svaka cast Brotnju sto nas je pratio cijelu sezonu, i da je bilo sportske sreće za njih, a nesreće za nas, pretekli bi nas. Ove sezone su odlucivale nijanse, 3 boda razlike nije puno. Neznam jel se gleda medjusobni omjer ili gol razlika, ali ako se gleda ovo prvo, onda je Brotnju falio 1 gol da, kad bi bio izjednacen (bodovno) s Troglavom, bude prvi. Dakle u 1 golu je razlika, NIJANSA! Žao mi je što je bilo prepucavanja oko bodova za zelenim stolom. Ne bi htio ulazit ponovo u to, samo želim reći da smo imali pravo da to iskoristimo, i iskoristili smo.
Nadam se da cete navijati za nas dogodine u visem rangu, ali ne kazem da se mi necemo vratiti ovamo, pogotovo ako bude ujedinjenje 1. FBiH i RS lige. Ako ne bude adekvatnih pojacanja, i dovoljno pameti, opet cemo zavrsiti vamo.
I za kraj, jedna poruka citlucanima na ovom forumu: nadam se na necete ovo krivo shvatiti: dokazite da ste najbolji tim sto cete dogodine pomest ovu ligu, i ponovo se druzite s nama za 2 sezone, plasirajte se bolje od nas u toj ligi, i skinut cemo vam kapu. Nadam se da cu navratit koji put ovamo, da vidim sta se dogadja u ovoj ligi.
Jos moram reci: znam da su neki citlucani govorili da Troglav stimulira igrace ovo ono, ali u losem kontekstu. A kad je Brotnjo pobijedio Troglav kuci, pisali ste da je Brotnjo stimuliralo sve Troglavove domacine, ali naravno, u lijepom kontekstu. Pazite sta pisete, ovo je sport, sigurno je bilo podmicivanja sudaca i protivnickih igraca i s jedne i s druge strane, ali, da nebi preduboko usao u to, ovim cu zavrsiti ovaj post.
Respect za hnkvisici, najveceg gospodina ovdje. Naravno, bbblivno, mi cemo se druziti u nekoj drugoj temi sljedece sezone :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 maj 2012, 21:24

Lokomotiva suspendovana dok se dug ne izmiri.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 maj 2012, 21:25

To se jedva čeka, ali pričekat ću kraj sezone za komentar. ;)
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 23 maj 2012, 21:29

valjda smo pustili klisa, sad ćemo i brotnju(?!) :oops: :oops: :oops: :oops:

pa da nam za kruha treba... :twisted:
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 23 maj 2012, 21:31

slogauskoplje je napisao/la:valjda smo pustili klisa, sad ćemo i brotnju(?!) :oops: :oops: :oops: :oops:

pa da nam za kruha treba... :twisted:
Nema potrebe,pitanje je tko će ići gore od igrača nakon ovog rezulata u Višićima ;) .

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 23 maj 2012, 21:56

Višići-Troglav 2:3
Lokomotiva-Turbina 1:0
Posušje-Bigeste 0:1
Brotnjo-Igman 1:0
Klis-Sloga (GV/Us/ 2:1
Sloga(Lj)-Grude
Tomislav-Stolac
Kamešnica-Kupres

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 23 maj 2012, 22:03

Posušje ispalo :( ,Klis ostaje :shock: .

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 maj 2012, 22:13

Kamešnica - Kupres 3-0 (Vejzagić, Velić, Hozo)
Hayley <3

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 23 maj 2012, 22:36

Sloga(Lj)-Grude
Tomislav-Stolac

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 23 maj 2012, 22:58

remistarmo je napisao/la:Sloga(Lj)-Grude
Tomislav-Stolac
potop u tomislavu domacini dobili mislim 6:0...

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 23 maj 2012, 23:07

hahah ma niste pustili....a bili ste bolji .... imali par zicera za sigurnu pobjedu...precka ,promasaj sa 2 metra i tako dalje....sviran penal za klis u 90 minuti....

a sta je cudno sto ostaje..ako ostaje...ako nista ne gube ko neki po 7 - 0..... nisu ni toliko losi koliko neki pisu...ali ipak losi su

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []