Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
hahah ma niste pustili....a bili ste bolji .... imali par zicera za sigurnu pobjedu...precka ,promasaj sa 2 metra i tako dalje....sviran penal za klis u 90 minuti....
a sta je cudno sto ostaje..ako ostaje...ako nista ne gube ko neki po 7 - 0..... nisu ni toliko losi koliko neki pisu...ali ipak losi su
a sta je cudno sto ostaje..ako ostaje...ako nista ne gube ko neki po 7 - 0..... nisu ni toliko losi koliko neki pisu...ali ipak losi su
huuh u Višićima izgleda prava drama na kraju bolji Troglav .Čestitke i sa srećom u 1 ligi federacije . Igman - Brotnjo , minut 15 Igman crveni karton .Izuzetna utakmica do tada a i od tog momenta zaista briljantna predstava i jedne i druge momčadi .Na ekipi Igmana se nije primjetilo da im nedostaje igrač , imali su par 100 % prilika za gol , i Brotnjo je u 90 min imao jedan na jedan s golmanom .Odlična predstava uz fer igru i prijateljsko ponašanje .Taj ludi sudija iz Jablanice ( neznam kako se zove ) mislim da je uništio jos bolju predstavu koja se danas mogla vidjeti na Barama . Iako samo 1 gol utakmica odlična (:
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
eh da se i ja malo pojavim na ovom forumu, pratim forum od pocetka ove sezone ali nisam bas imao neku potrebu da napisem neku rijec.. pa cu sad iskoristiti priliku... prije svega cestitke Livnjacima na ulasku u veci rang, igrao sam protiv njih i protiv svih ostalih ekipa, i zaista su Livnjaci za klasu bolji od svih, majke mi ne mozes ih pohvatati po terenu.. poslije njih je prazno mjesto pa tek onda ekipe poput Igmana, Gruda, Brotnja, Sloge (g.v.),Tomislav, Visici pa i Turbina.. ostali su za nijansu slabiji, a najmanje su pokazali Posusje, Klis, Bigeste, u prvom djelu i Lokosi mada su sad jedna solidna ekipa.. Ne bih da bilo cim nekog uvrijedim ovdje... samo pisem svoje misljenje o ligi i ekipama ciji sam i sudionik..
Jos cu da se osvrnem na neke komentare... pogotovo ovaj komentar konjicana koji je pratio juce slogu i klis.. i trebao je makar spomenuti da je i klis imao pri rezultatu 1:0 tri izgledne sanse za gol..i nakon poravnanja.. Klisani se otvorili i jasno da ce gosti imati vise prostora za sanse..medjutim zavrseno kako je zavrseno, zasluzena pobjeda domacina..a moji su kao i njegovi ovi sto su igrali u Citluku... i definitivno nakon par zadnjih kola.. drugi klub iz Konjica nije najlosija ekipa u ligi... a prekosutra cemo ponovo vidjeti i Posusje na djelu.. u gradu na Neretvi..
Jos cu da se osvrnem na neke komentare... pogotovo ovaj komentar konjicana koji je pratio juce slogu i klis.. i trebao je makar spomenuti da je i klis imao pri rezultatu 1:0 tri izgledne sanse za gol..i nakon poravnanja.. Klisani se otvorili i jasno da ce gosti imati vise prostora za sanse..medjutim zavrseno kako je zavrseno, zasluzena pobjeda domacina..a moji su kao i njegovi ovi sto su igrali u Citluku... i definitivno nakon par zadnjih kola.. drugi klub iz Konjica nije najlosija ekipa u ligi... a prekosutra cemo ponovo vidjeti i Posusje na djelu.. u gradu na Neretvi..
-
veritassolumveritas
- Kontakt:
i tako odluči se pitanje prvaka u ovom kolu, moja prognoza 6/8 posebno mi je drago zbog pogotka da će grude odnijeti puni plijen iz ljubuškog
-
veritassolumveritas
- Kontakt:
Grdan je napisao/la:veritassolumveritas je napisao/la:evo moje prognoze za ovo kolo u kojem vjerujem da će biti riješeno pitanje prvaka lige
Višići-Troglav: 2 -mislim da je troglav davno shvatio da se prvenstvo riješava u višićima, i da će učiniti sve da utakmicu dobiju, kao što znamo utakmicu sudi Primorac (vjerovatno najbolji sudac u ligi) i sigurno će imati pošteno suđenje dole, a i mišljenja sam da domaćin baš i neće biti "borben" kao što je bio u utakmici protiv brotnja[/b
Svaka čast,domaćini nisu bili motivirani zbog toga što ih nismo stimulirali kao što ih je Troglav stimulirao protiv Brotnja.Drago mi je da smo sve svoje bodove zaradili na terenu,očito to nije bilo dovoljno jer se sve odlučuje registracijama,i Igman-Klis 0:3 i Klis se spašava bodovima izvan terena kao što je i Troglav bodovima izvan terena ulazi u prvu ligu Federacije
.Cirkus liga
.I Hnk Višići otišao sa foruma u vrijeme utakmice da ne vidimo kako je to odrađeno
![]()
slazem se sa svakom recenicom "nagibuzbrdica"....
nisam skonto ovo...."i moji su kao i njegovi u citluku "...
....pratim i jedne i druge kad se uhvati vremena.....samo je klis aktuelniji jer se chupa hehe
nisam skonto ovo...."i moji su kao i njegovi u citluku "...
....pratim i jedne i druge kad se uhvati vremena.....samo je klis aktuelniji jer se chupa hehe
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
moji kao i njegovi ... aludiram na Igman..koji je u Citluku ponovo pruzio dobru partiju.. uz crveni karton mozda i najboljeg igraca lige Nedima Kudre...
za sljedecu sezonu se nadam da ce Sloga opet stvoriti jaku ekipu, pa da konacno osvoje prvo mjesto!
Iduće sezone borba za prvaka Brotnjo,Sloga,Igman i Tomislav,napokon ćemo dobiti poštenog prvakaLivnjak je napisao/la:za sljedecu sezonu se nadam da ce Sloga opet stvoriti jaku ekipu, pa da konacno osvoje prvo mjesto!
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
fin izbor ekipa al pogresan redoslijed 
1 plan: igman brotnjo
2 plan: tomislav
3: sloga,grude....
ostali tesko
u sustini to je uvijek neizvjesno...ko ce napraviti jaci tim, ko ce imati jace pripreme, pojacanja ovo ono.....
mogu i visici...samo nek se vani poprave
)
1 plan: igman brotnjo
2 plan: tomislav
3: sloga,grude....
ostali tesko
u sustini to je uvijek neizvjesno...ko ce napraviti jaci tim, ko ce imati jace pripreme, pojacanja ovo ono.....
mogu i visici...samo nek se vani poprave
93:17 vs. 59:21Grdan je napisao/la:Iduće sezone borba za prvaka Brotnjo,Sloga,Igman i Tomislav,napokon ćemo dobiti poštenog prvakaLivnjak je napisao/la:za sljedecu sezonu se nadam da ce Sloga opet stvoriti jaku ekipu, pa da konacno osvoje prvo mjesto!.
+76 vs. +38
sama golrazlika kaze ko je zasluzeno prvi!
65 vs 62Livnjak je napisao/la:93:17 vs. 59:21Grdan je napisao/la:Iduće sezone borba za prvaka Brotnjo,Sloga,Igman i Tomislav,napokon ćemo dobiti poštenog prvakaLivnjak je napisao/la:za sljedecu sezonu se nadam da ce Sloga opet stvoriti jaku ekipu, pa da konacno osvoje prvo mjesto!.
sama golrazlika kaze ko je zasluzeno prvi!
i bodovi na terenu pokazuju tko je zasluženo prvi,a utakmicu možeš dobiti i 10:0,a izgubiti 1:0
- badblueboylivno
- Kontakt:
Don't feed the troll, please. A i kad ga kvotaš, moram čitati nebulozne postove jer mi se tako poništava ignore opcija. 
Hayley <3
- slogauskoplje
- Kontakt:
sloga se jedino za opstanka može borit, ništa drugo
ipak nismo prodali utakmicu klisu, već su nam oni oteli
penal na 20 metara sviro
na zapadu ništa nova
ipak nismo prodali utakmicu klisu, već su nam oni oteli
penal na 20 metara sviro
na zapadu ništa nova
Sloga Uskoplje
i to u 90. minuti,možda je u Konjicu šesnesterac na 20 metaraslogauskoplje je napisao/la:sloga se jedino za opstanka može borit, ništa drugo
ipak nismo prodali utakmicu klisu, već su nam oni oteli![]()
penal na 20 metara sviro![]()
na zapadu ništa nova
-
remistarmo
- Kontakt:
28 kolo, 27.05.2012. (nedjelja)
17,30
Igman – Posušje (Proleta,Puce,Cepo)
Bigeste - Lokomotiva (Jelic,Milicevic,Cuzic)
Turbina - Višići (Podrum,Marcinko,Dujmovic)
Grude - Klis (Huskovic,Prce,Pavlovic)
Troglav - Kamešnica (Pavlovic,Primorac,Mandic)
Kupres - Tomislav (Pavic,Ivkovic,Grebenar)
Stolac - Sloga (Lj) (Mustapic,Mikulic,Lovric)
Sloga (GV/Us) – Brotnjo (Mulahasanovic,Sehovic,Causevic)
Odlukom IO NS F BiH broj: 248/12 od 19.04.2012. godine sve utakmice zadnja tri kola (28, 29. i 30.) igrat će se nedjeljom u 17,30 sati.
17,30
Igman – Posušje (Proleta,Puce,Cepo)
Bigeste - Lokomotiva (Jelic,Milicevic,Cuzic)
Turbina - Višići (Podrum,Marcinko,Dujmovic)
Grude - Klis (Huskovic,Prce,Pavlovic)
Troglav - Kamešnica (Pavlovic,Primorac,Mandic)
Kupres - Tomislav (Pavic,Ivkovic,Grebenar)
Stolac - Sloga (Lj) (Mustapic,Mikulic,Lovric)
Sloga (GV/Us) – Brotnjo (Mulahasanovic,Sehovic,Causevic)
Odlukom IO NS F BiH broj: 248/12 od 19.04.2012. godine sve utakmice zadnja tri kola (28, 29. i 30.) igrat će se nedjeljom u 17,30 sati.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Na TL pise da se subotom ostatak igra, sto i ima logike, jer kad bi 10.6. (nedjelja) bilo zadnje kolo, to ne bi imalo smisla, posto je tu vecer pocetak EP-a ja mislim 
Tada igraju Hrvatska-Irska,početak je 8.6Hans je napisao/la:Na TL pise da se subotom ostatak igra, sto i ima logike, jer kad bi 10.6. (nedjelja) bilo zadnje kolo, to ne bi imalo smisla, posto je tu vecer pocetak EP-a ja mislim
nemoj te pisat gluposti....penal je bio sigurno 3 - 5 metara unutar kaznenog...odakle vam to???
niko od igraca sloge se nije bunio na to....jel prekrsaj bio ili nije....jeste....jel sudjenje bilo domacinsko jeste ( gdje nije )....jel sloga imala 5 odlicnih sansi jeste....imo je i klis....
dezinformacije nista dobro ne mogu donjet....kakvo posusje...vidjet cemo protiv igmana...a vidjelo se i u jablanici...
niko od igraca sloge se nije bunio na to....jel prekrsaj bio ili nije....jeste....jel sudjenje bilo domacinsko jeste ( gdje nije )....jel sloga imala 5 odlicnih sansi jeste....imo je i klis....
dezinformacije nista dobro ne mogu donjet....kakvo posusje...vidjet cemo protiv igmana...a vidjelo se i u jablanici...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.