FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

moustapha
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la moustapha » 23 maj 2012, 15:09

Izgleda da ovo oko Dzeke postaje ozbiljnije. Spekulacije se prenose na oficijelnoj stranici.

http://mcfc.co.uk/News/What-the-papers- ... ity-May-23
#divovi

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 23 maj 2012, 15:26

moustapha je napisao/la:Izgleda da ovo oko Dzeke postaje ozbiljnije. Spekulacije se prenose na oficijelnoj stranici.

To sto je na zvanicnoj stranici ne mora nista da znaci.Jer kao sto vidis na stranici Cityja postoji rubrika What the media says.Dakle bilo koji engleski ili svjetski medij da napise clanak o nekom igracu Cityja tu ce biti objavljeno.Takodjer tu prenose i pisanja medija o tome ko bi mogao doci u City.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 maj 2012, 15:33

moustapha je napisao/la:Izgleda da ovo oko Dzeke postaje ozbiljnije. Spekulacije se prenose na oficijelnoj stranici.

Ako ga dovedemo ne vidim mogucnost napredka za njega ili to mijenjamo formaciju na 4-4-2 8-) Bolje bi nam bilo da dovedu Yaya Toure takav igrac nam je potreban.Znam da nam je potreban napadac kao zamjena za Gomeza ali to sigurno ne moze biti Edin( ne mislim da je Gomez bolji nego Edo nije za klupe ) ;)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 maj 2012, 15:40

IlPrincipe je napisao/la:

Ako ga dovedemo ne vidim mogucnost napredka za njega ili to mijenjamo formaciju na 4-4-2 8-) Bolje bi nam bilo da dovedu Yaya Toure takav igrac nam je potreban.Znam da nam je potreban napadac kao zamjena za Gomeza ali to sigurno ne moze biti Edin( ne mislim da je Gomez bolji nego Edo nije za klupe ) ;)
Mozda je Marion zasluzio da malo odmori na klupi ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 maj 2012, 15:43

tevezito je napisao/la:

To sto je na zvanicnoj stranici ne mora nista da znaci.Jer kao sto vidis na stranici Cityja postoji rubrika What the media says.Dakle bilo koji engleski ili svjetski medij da napise clanak o nekom igracu Cityja tu ce biti objavljeno.Takodjer tu prenose i pisanja medija o tome ko bi mogao doci u City.
Da, ali ne trce da objave svaku spekulaciju. Bilo ih je milion do sada, pa su ipak odlucili objaviti nesto ovako. Ja bih rekao da se tu nesto desava. Da li ce na kraju biti postignunt ikakav dogovor, to ne mora da znaci.
#divovi

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 maj 2012, 15:46

Centre forward je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:

Mozda je Marion zasluzio da malo odmori na klupi ;)
Treba ipak pogledati ko nam je trener.Jupp drka na njemačke igrače od trenutka kad su mu sjede krenule.Gomez će uvijek imati prednost u odnosu na Dzeku bio bolji ili ne.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 23 maj 2012, 15:46

Ko je sve do sada napustio Bayern, znam da se Butt oprostio, i da su trebali otici Pranjic, Olic, Usami i jos neko cini mi se. Hocemo li ista love hajrovat od njih :D
Volim te Zeljo!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 maj 2012, 15:54

zlatandr je napisao/la:Ko je sve do sada napustio Bayern, znam da se Butt oprostio, i da su trebali otici Pranjic, Olic, Usami i jos neko cini mi se. Hocemo li ista love hajrovat od njih :D
Ni kune zlatice! Nils Petersen će na posudbu i Breno će također otići.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2012, 16:32

FCB-Fans entschuldigen sich bei Robben
Navijaci su se izvinili Robbenu za zvizduke. ;)

Sto se tice odlazaka, ja sam jucer nabrojao 6 igraca. Olic, Pranjic, Butt, Breno, Usami i Sattelmeier koji je bio Bayernov treci golman.
Treba to sada sve nadoknaditi. Tri igraca su vec pristigla, a bice ih jos. (Po ko zna koji put ponavljam ovu recenicu)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 23 maj 2012, 17:09

Ide Dzeko(Ako Bogda)u Bayern a Gomez neka malo odmori!Dzeko uz vezni red Bayerna bi bio najopasniji napadac u evropi!Kad Gmizavac moze dati tolike Golove moze DZEKO jos vise!BAVARCI odrijesite vrecu sa parama i dovedite momka koji osvaja trofeje! ;) :D

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 23 maj 2012, 17:13

Dosao sam da napisem sta ja mislim o pojacanjima, mada verovatno vi to vec znate, i verovatno bismo se slozili u vecini stvari.
U odrbrani se pominje Howedes. On bi se odlicno uklopio u Bajernovu igru, a i jako je zahvalan igrac, posto moze da pokrije i bekovsku poziciju, igrac slican Ramosu. Iskreno ja ga ne bih dovodio ovog leta, sto zbog toga sto Salke igra LS, taman da skupi jos iskustva, a i bolje da dodje naredne godine ako DVB ode iz kluba. Sad imamo Badstubera, Boatenga i Dante-a, mislim da bi bila guzva sa Howedesom. Na bekovima imamo Lama i Alabu koji se dobro uigrao sa Riberijem, a tu su i Rafinha i Contento, koji su dobri kao izmene.
Mada ako vec hoce stopera, nek jure Vertongena, da ne slabimo Salke pred ligu sampiona. Zao mi je i sto ce Kagava otici uz Borusije, voleo bih da gledam cetvorku Gece-Kagava-Rojs-Levandovski.

E, na sredini, tu je vec druga prica. Na sredini je neophodan jedan zadnji vezni, tipa: M'villa, snazan igrac, koji zna da proigra lepo. Moze i Sahin.
A u ofanzivnom delu sredine terena, kao zamena za Riberija bi dobar bio Martens, nije skup, a dosta je dobar.
Ja bih najvise voleo da dovedemo nekog kao sto je Lavezzi, da pokrije poziciju iza Gomeza. Mozda i onaj Belhanda, nije los, pratio sam malo, bar je mladji, a i jeftiniji.

petersen
Kontakt:

Post Postao/la petersen » 23 maj 2012, 17:20

za bajern bi najbolje bilo da proda robbena i kupi dzeku,jer na ljeto nam dolazi saciri koji igra na robbenovoj poziciji a i muller po potrebi moze igrat na desnoj strani. :D

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 23 maj 2012, 18:57

According to "Sky Sport News", Dzeko has agreed personal terms with Bayern.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 maj 2012, 19:15

Cincinnatus je napisao/la:According to "Sky Sport News", Dzeko has agreed personal terms with Bayern.
Nisam vidio ovu vijest na Sky Sportu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 23 maj 2012, 20:00

slika
;) ;) ;)
U koliko nam je Dzeko pravijo probleme dok je igro za Wolfsburg posebno SEZONE 2008/09 kada su vukovo oisvojili Bundesligu 8-) ON i Grafite su tu sezonu zavrsili sa 56 goleva :shock: Sada se Dzeko izgleda vratiti u Bundesligu(samo sto ce sada nositi dres Bayerna)i ako dođe da ce ponovo praviti probleme obranama i golmanima sirom Njemacke :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 23 maj 2012, 21:03

Basel - Jang bojs na sport klubu.

Kakav pogodak Sacirija za izjednacenje :shoch: :o
24.04.1991.
Stern des südens

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 23 maj 2012, 22:55

" onclick="window.open(this.href);return false; eve malo njegovih skillova :lol: :lol:
sacir je pun pogodak za nasu momcad mali je brz eksplozivan okreta dobar dribling a sto je maeni naljepse za zabiti gol iz daljine fatasticno .
http://www.****/sport/fudbal/9 ... -desi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sjedi ostaje

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 23 maj 2012, 23:01

http://sportsport.ba/ino_fudbal/marotta ... vaka/81027" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA JES AKO CEMO OPET STELITI TEKME

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 23 maj 2012, 23:17

Shaqiri___________Ribery
_________Dzeko________
Koji bi to bio Trio Fantasticus :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 23 maj 2012, 23:30

JOS SE ON MORA IZBRUSITI TEK ZA 2 GODINE ZNAT CEMO KAKAV DRAGULJ IMAMO

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.