FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- farinelli123
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Dosao sam da napisem sta ja mislim o pojacanjima, mada verovatno vi to vec znate, i verovatno bismo se slozili u vecini stvari.
U odrbrani se pominje Howedes. On bi se odlicno uklopio u Bajernovu igru, a i jako je zahvalan igrac, posto moze da pokrije i bekovsku poziciju, igrac slican Ramosu. Iskreno ja ga ne bih dovodio ovog leta, sto zbog toga sto Salke igra LS, taman da skupi jos iskustva, a i bolje da dodje naredne godine ako DVB ode iz kluba. Sad imamo Badstubera, Boatenga i Dante-a, mislim da bi bila guzva sa Howedesom. Na bekovima imamo Lama i Alabu koji se dobro uigrao sa Riberijem, a tu su i Rafinha i Contento, koji su dobri kao izmene.
Mada ako vec hoce stopera, nek jure Vertongena, da ne slabimo Salke pred ligu sampiona. Zao mi je i sto ce Kagava otici uz Borusije, voleo bih da gledam cetvorku Gece-Kagava-Rojs-Levandovski.
E, na sredini, tu je vec druga prica. Na sredini je neophodan jedan zadnji vezni, tipa: M'villa, snazan igrac, koji zna da proigra lepo. Moze i Sahin.
A u ofanzivnom delu sredine terena, kao zamena za Riberija bi dobar bio Martens, nije skup, a dosta je dobar.
Ja bih najvise voleo da dovedemo nekog kao sto je Lavezzi, da pokrije poziciju iza Gomeza. Mozda i onaj Belhanda, nije los, pratio sam malo, bar je mladji, a i jeftiniji.
U odrbrani se pominje Howedes. On bi se odlicno uklopio u Bajernovu igru, a i jako je zahvalan igrac, posto moze da pokrije i bekovsku poziciju, igrac slican Ramosu. Iskreno ja ga ne bih dovodio ovog leta, sto zbog toga sto Salke igra LS, taman da skupi jos iskustva, a i bolje da dodje naredne godine ako DVB ode iz kluba. Sad imamo Badstubera, Boatenga i Dante-a, mislim da bi bila guzva sa Howedesom. Na bekovima imamo Lama i Alabu koji se dobro uigrao sa Riberijem, a tu su i Rafinha i Contento, koji su dobri kao izmene.
Mada ako vec hoce stopera, nek jure Vertongena, da ne slabimo Salke pred ligu sampiona. Zao mi je i sto ce Kagava otici uz Borusije, voleo bih da gledam cetvorku Gece-Kagava-Rojs-Levandovski.
E, na sredini, tu je vec druga prica. Na sredini je neophodan jedan zadnji vezni, tipa: M'villa, snazan igrac, koji zna da proigra lepo. Moze i Sahin.
A u ofanzivnom delu sredine terena, kao zamena za Riberija bi dobar bio Martens, nije skup, a dosta je dobar.
Ja bih najvise voleo da dovedemo nekog kao sto je Lavezzi, da pokrije poziciju iza Gomeza. Mozda i onaj Belhanda, nije los, pratio sam malo, bar je mladji, a i jeftiniji.
•
za bajern bi najbolje bilo da proda robbena i kupi dzeku,jer na ljeto nam dolazi saciri koji igra na robbenovoj poziciji a i muller po potrebi moze igrat na desnoj strani. 
- Cincinnatus
- Kontakt:
According to "Sky Sport News", Dzeko has agreed personal terms with Bayern.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Nisam vidio ovu vijest na Sky Sportu.Cincinnatus je napisao/la:According to "Sky Sport News", Dzeko has agreed personal terms with Bayern.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- brzitesanj
- Kontakt:

U koliko nam je Dzeko pravijo probleme dok je igro za Wolfsburg posebno SEZONE 2008/09 kada su vukovo oisvojili Bundesligu
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Basel - Jang bojs na sport klubu.
Kakav pogodak Sacirija za izjednacenje :shoch:
Kakav pogodak Sacirija za izjednacenje :shoch:
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
" onclick="window.open(this.href);return false; eve malo njegovih skillova
sacir je pun pogodak za nasu momcad mali je brz eksplozivan okreta dobar dribling a sto je maeni naljepse za zabiti gol iz daljine fatasticno .
http://www.****/sport/fudbal/9 ... -desi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sjedi ostaje
sacir je pun pogodak za nasu momcad mali je brz eksplozivan okreta dobar dribling a sto je maeni naljepse za zabiti gol iz daljine fatasticno .
http://www.****/sport/fudbal/9 ... -desi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sjedi ostaje
http://sportsport.ba/ino_fudbal/marotta ... vaka/81027" onclick="window.open(this.href);return false;
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA JES AKO CEMO OPET STELITI TEKME
- brzitesanj
- Kontakt:
Shaqiri___________Ribery
_________Dzeko________
Koji bi to bio Trio Fantasticus
_________Dzeko________
Koji bi to bio Trio Fantasticus
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
JOS SE ON MORA IZBRUSITI TEK ZA 2 GODINE ZNAT CEMO KAKAV DRAGULJ IMAMO
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
@ JetSet_Hantraga, kad netko napiše odličan post onda zaslužuje i pohvalu od mene. Tako da je to normalno.
I na temelju toga, daj mi reci kako da ne pohvalim post @ Balance-a, koji je napisan iz dubine duše i srca kao i većina postova poslije te tekme. Stvarno je privilegija i čast čitati ovakve postove, kapa dolje @ Balance.
E sad se moram malo ubacit u diskusiju zvana Dzeko - Gomez.
Konačno majstore da ima nečeg u tvojim postovima čemu bih proturječio.
Baš ovo što si napisao, dakle baš ta činjenica radi razliku između Gomeza i recimo, u ovom slučaju, Džeke.
Moje je mišljenje da ljudi manje cijene Gomeza zbog: iznimno velikog broja propuštenih prilika, nedostatka tehnike te njegove smotanosti ( uhhhhhh kako ćete me napast, ali ipak sam spreman ).
Na Gomezovu stranu ide ogroman broj golova koje je zabio. Na stranu mu ide i vraćanje u obranu. Ostale osobine mu vi dodajte.
I sad bi ljudi trebali procijeniti da li postoji čovjek koji bi bio bolji od Gomeza. Znači možemo samo procijeniti prije nego vidimo na djelu kako će se stvari razvijati.
Ja sam siguran da bi se jedan Džeko bolje uklopio u igru Bayerna nego Gomez. Zašto? Edin se ponudi na suradnju, Edin ima tehniku, Edin ima znanje. Ostale karakteristike neću nabrajati. Zašto?
Čisto iz razloga jer su ove dovoljne da se unaprijedi Bayernova igra za, kako je neko rekao, barem 15%.
I za mene osobno, bez uvrede za sve ljubitelje Gomeza, priča počinje i završava.
Statistika Džeke ništa ne zaostaje za statistikom Gomeza ( mislim za Bundesligu ).
E sad da me ne bi odmah popljuvali, moram da kažem da Gomez nije loš igrač, da svojim trudom i zabijanjem golova zaslužuje svaku pohvalu i na tome mu treba biti zahvalan.
No Gomez u nekim pogledima nije niti malo napredovao a to su sve ovi nedostaci koje sam nabrojao. Nikako da popravi te nedostatke. Igra toliko utakmica a nikako ne može to ispraviti.
Gomez će imati pravog konkurenta u napadu. Takvog konkurenta u svojem životu nikad nije imao, naravno ako Edin dođe. To je dobro jer će jedan i drugi biti odmorni ( ako neće biti ozlijeda ) a s druge strane to će Gomeza tjerati da iz sebe izvuče maksimum.
Ako već kupujemo visokog špica, od svih koji se nude i koji mi trenutno padaju na pamet, onda je Džeko stvarno najbolje riješenje.
Iako su isti tip napadača Džeko je dosta bolji, jer je puno pokreljiviji, brži i posjeduje solidan dribling, od Girouda.
I na temelju toga, daj mi reci kako da ne pohvalim post @ Balance-a, koji je napisan iz dubine duše i srca kao i većina postova poslije te tekme. Stvarno je privilegija i čast čitati ovakve postove, kapa dolje @ Balance.
E sad se moram malo ubacit u diskusiju zvana Dzeko - Gomez.
effe_sa je napisao/la:.....(jest da ne znam dal je skoro i moguće da više utrpa golova).....
Baš ovo što si napisao, dakle baš ta činjenica radi razliku između Gomeza i recimo, u ovom slučaju, Džeke.
Moje je mišljenje da ljudi manje cijene Gomeza zbog: iznimno velikog broja propuštenih prilika, nedostatka tehnike te njegove smotanosti ( uhhhhhh kako ćete me napast, ali ipak sam spreman ).
Na Gomezovu stranu ide ogroman broj golova koje je zabio. Na stranu mu ide i vraćanje u obranu. Ostale osobine mu vi dodajte.
I sad bi ljudi trebali procijeniti da li postoji čovjek koji bi bio bolji od Gomeza. Znači možemo samo procijeniti prije nego vidimo na djelu kako će se stvari razvijati.
Ja sam siguran da bi se jedan Džeko bolje uklopio u igru Bayerna nego Gomez. Zašto? Edin se ponudi na suradnju, Edin ima tehniku, Edin ima znanje. Ostale karakteristike neću nabrajati. Zašto?
Čisto iz razloga jer su ove dovoljne da se unaprijedi Bayernova igra za, kako je neko rekao, barem 15%.
I za mene osobno, bez uvrede za sve ljubitelje Gomeza, priča počinje i završava.
Statistika Džeke ništa ne zaostaje za statistikom Gomeza ( mislim za Bundesligu ).
E sad da me ne bi odmah popljuvali, moram da kažem da Gomez nije loš igrač, da svojim trudom i zabijanjem golova zaslužuje svaku pohvalu i na tome mu treba biti zahvalan.
No Gomez u nekim pogledima nije niti malo napredovao a to su sve ovi nedostaci koje sam nabrojao. Nikako da popravi te nedostatke. Igra toliko utakmica a nikako ne može to ispraviti.
Gomez će imati pravog konkurenta u napadu. Takvog konkurenta u svojem životu nikad nije imao, naravno ako Edin dođe. To je dobro jer će jedan i drugi biti odmorni ( ako neće biti ozlijeda ) a s druge strane to će Gomeza tjerati da iz sebe izvuče maksimum.
Ako već kupujemo visokog špica, od svih koji se nude i koji mi trenutno padaju na pamet, onda je Džeko stvarno najbolje riješenje.
Iako su isti tip napadača Džeko je dosta bolji, jer je puno pokreljiviji, brži i posjeduje solidan dribling, od Girouda.
Izgleda da se kod tulipana na pripremama najvise paznje pridodaje konzumiranju narkotika - odnosno marihuane koja je tamo legalizovana.Wesley Snijeder: Zvizduke protiv Robbena apsolutno ne mogu razumjeti. On ovdje nema podrsku, a deklarise se kao glavni krivac. I Neuer je mogao neku loptu odbraniti koja je isla prema golu, da se ja pitam Robben bi naredne sezone sa mnom igrao zajedno u Interu.
Inace Pizzaro je uspjesno prosao medicinske preglede i trebao bi uskoro potpisati ugovor.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Mora malo baciti kocku ipak su im jedni od glavnih rivala na EP
A znas ti Neuera boli njeg sta ko kaze
A znas ti Neuera boli njeg sta ko kaze
Thomas Müller - Fußballgott
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Još samo da napišem da sam još sad šokiran zvižducima Robbenu. Ljudi moji jeste li vi normalni???
Pa ne brukate samo Robbena već i cijeli Bayern!!!
Za svaku osudu je takvo ponašanje. Nikako ne prihvaćam takav način iskazivanja ljutnje. A dok je trpo za nas onda ste mu pljeskali? Strašno kako ljudi ne cijene ono što je Robben napravio za naš klub.
Onda su trebali fućkati i Švajniu i Oliću i Kroosu i Tymuščuku.
Nadam se da Robben neće otići iz Bayerna i da će pokazati klasu u slijedećim godinama.
Pa ne brukate samo Robbena već i cijeli Bayern!!!
Za svaku osudu je takvo ponašanje. Nikako ne prihvaćam takav način iskazivanja ljutnje. A dok je trpo za nas onda ste mu pljeskali? Strašno kako ljudi ne cijene ono što je Robben napravio za naš klub.
Onda su trebali fućkati i Švajniu i Oliću i Kroosu i Tymuščuku.
Nadam se da Robben neće otići iz Bayerna i da će pokazati klasu u slijedećim godinama.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Neuera svi napadaju zato što je najbolji.Robben ne treba da se ponaša kao tetkica i da se skirva iza saigrača u reprezentaciji.Trebao je kao svak normalan da se izvine za poraz i da zatraži oprost.NAvijači se ponašaju skandalozno od početka sezone, ali Robben je kriv.Robben je uobražen i ne bi bilo loše da mu Ribery opali dva vruća da se spusti na zemlju.
Damire fina slikica, ali očekuj da ti tu diplomu uručimo sljedeće sezone.
Damire fina slikica, ali očekuj da ti tu diplomu uručimo sljedeće sezone.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
E nek jednom imaStefan Effenberg je napisao/la:
Ma nećete niko napast.Stefan Effenberg je napisao/la: Baš ovo što si napisao, dakle baš ta činjenica radi razliku između Gomeza i recimo, u ovom slučaju, Džeke.
U pravu si ti, znaš šta se ja kod njega čudim često, to je što nekad tako smotan potez neki napravi, a onda čovjek zna zabit i dobar gol. Znači nije on iz one kategorije onih napadača koji baš nikako nije tehnički potkovan, zna on tehnički dobar šut izvest, ali Gomezu fali više driblinga i igra uz aut liniju, tu se ne snalazi ili tačnije slabo se snalazi. Nekad mu se dese i čudni problemi s prijemom lopte. Gomez kao Gomez je stvarno specifičan napadač, teško ga je s nekim drugim uporedit. Znači ne može se sad reči da je jedan tip poput Croucha koji obično čeka loptu gore pa je uvali glavom ili nogom, samo je spuca u gol, onda porede ga često s Inzaghijem, a opet nije ni ko Inzaghi, jer mislim da zna ipak više s loptom nego Talijan i više je aktivan izvan šesnaesterca od Pipa, iako su slični po tome što obojica znaju utrpat golove (Inzaghi je tačnije znao jer sad je na zalasku), a obojici je nekad potrebno i više šansi.
Ma ja mu ništa ne dodajem, ja sam govorio i o njegovim manama a i kvalitetima, a nekako kod njega ti je uvijek tako ili ga neki dižu u nebo ili mu drugi zbrajaju promašaje. Ne znam kako nema sredine nikakoStefan Effenberg je napisao/la: Na Gomezovu stranu ide ogroman broj golova koje je zabio. Na stranu mu ide i vraćanje u obranu. Ostale osobine mu vi dodajte.
Da nemaš ti slučajno bosanski korijenaStefan Effenberg je napisao/la: Ja sam siguran da bi se jedan Džeko bolje uklopio u igru Bayerna nego Gomez. Zašto? Edin se ponudi na suradnju, Edin ima tehniku, Edin ima znanje. Ostale karakteristike neću nabrajati. Zašto?
Ma zezam se, skonto sam šta želiš reči....
I treba da ga ima, bitno je da ima i konkurenta, a da i mi imamo u ekipi još jednog super jakog napadača za najviše ciljeve.Stefan Effenberg je napisao/la:
Gomez će imati pravog konkurenta u napadu. Takvog konkurenta u svojem životu nikad nije imao,
I još sad pitanje za tebe, zašto mi , tačnije naš trener ne učini to da Gomez u Bayernu igra kao u Stuttgartu? Mislim na tamošnji njegov stil igre......Misliš li da je to moguće? Jeste teže, jer kod nas drugi više vuku loptu, a to su Ribery i Robben. A ja sam npr. mišljenja da bi mi s jednim jakim igračem iza Gomeza, koji još bolje zna podvalit lopte dobili još više. Znači možda neka nova desetka, još jača od Kroosa ili nešto poput polušpica ili neka varijanta Lavezzi na primjer. Ili tako nešto slično?
E sad ću se još na nešto kratko osvrnut, a to su Usami i Petersen, ovde leže najveće greške Heynckesa, jer je on od ove dvojice potencijalni igrača, koji zaista imaju potencijal, nije napravio velike igrače, nije ih uklopio u tim. Da se to desilo mi bi ove sezone u njima imali i ozbiljnije alternative. Nadam se da će Nils samo na posudbu pa da će nam se vratit opet, a moguće pošto i Usami ide na posudbu da nije skroz izgubljen za nas. Samo što kod Usamija je slučaj da ga sad Hoffenheim posuđuje od Gambe, ko što smo ga mi za ovu godinu posudili.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ovo mene nervira u Bayernu , uvijek ista prica neke bombe bacaju transferi ovo ono na kraju ce opet dovesti neke igrace tipa Petersen iz Cottbusa... Sjecam se one jedne godine najavljuju bombastican transfer na kraju dodje Van Bommel , uz svo duzno postovanje valjao je Van Bommel i odigrao dosta dobrih utakmica al nije to taj transfer koji se ocekuje. Sad ce i ove godine opet dovesti Pizzara , i tako neke vec igrace koji nemogu bas odigrati na nivou lige prvaka i to sto ocekujemo.. Kakav Martinez , Kakav Dzeko , kakav Howedes.... Zalosno al jbga istinito ne treba se bas puno nadati nekim transferima.. najbolji transfer u zadnji par godina je Neuer ... zapamtite me postat ce legenda Bayerna...
A sto se Gomeza tice , nije los al je totalno lik preplacen ... Dzeko je dva nivoa iznad njega... al eto hoeness hoce tako e pa ****+ ce nas Borussia i sljedece godine... a sto se tice lige prvaka ne treba se nadati vise ovakvoj sansi sa ovim igracima... Sljedece godine ce opet harati Man City , Man United, real , barca... city ce dovest jos dvije zvijezde, united Kagawu i sigurno jos dva tonBe igraca , real i barca nemam sta govoriti znamo sta nas ocekuje nece oni sebi dozvoliti vise ovakve kikseve... necemo vise imati takvu sansu... to nek vam bude jasno... A borussiji komotno mozemo cestitati titulu i sljedece godine ako ne napravimo kakav dobar transfer.
IN: Dzeko , Martinez , Howedes ( dva stopera odma pojacati konkurenciju) , Sahin
OUT: Petersen , Van Buyten i svi ostali igraci tok kalibra...
A sto se Gomeza tice , nije los al je totalno lik preplacen ... Dzeko je dva nivoa iznad njega... al eto hoeness hoce tako e pa ****+ ce nas Borussia i sljedece godine... a sto se tice lige prvaka ne treba se nadati vise ovakvoj sansi sa ovim igracima... Sljedece godine ce opet harati Man City , Man United, real , barca... city ce dovest jos dvije zvijezde, united Kagawu i sigurno jos dva tonBe igraca , real i barca nemam sta govoriti znamo sta nas ocekuje nece oni sebi dozvoliti vise ovakve kikseve... necemo vise imati takvu sansu... to nek vam bude jasno... A borussiji komotno mozemo cestitati titulu i sljedece godine ako ne napravimo kakav dobar transfer.
IN: Dzeko , Martinez , Howedes ( dva stopera odma pojacati konkurenciju) , Sahin
OUT: Petersen , Van Buyten i svi ostali igraci tok kalibra...
>>No body likes us but we dont care<<
- schweinsteiger
- Kontakt:
Usamia Gamba Osaka opet posudila na godinu dana,ovaj put Hoffenheimu.
Nadam se da ce Petersen biti posudjen nekom boljem klubu gdje se moze nametnuti kao prvi napadac i iskreno se nadam da je ova cijela prica za Pizzara patka ili se dovodi samo kao treci napadac.
Nadam se da ce Petersen biti posudjen nekom boljem klubu gdje se moze nametnuti kao prvi napadac i iskreno se nadam da je ova cijela prica za Pizzara patka ili se dovodi samo kao treci napadac.
#miasanmia
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Mattias Suarez potvrdio interesovanje BAyerna.Dobar i mlad napadača, ali nije ta bpmbetina.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.