Nisam moro nista - samo sam se nadao da ce Sloboda da ostane. Nisam ocekivao da ce vas Leotar zgazit u fer i korektnoj igri ako ste to tako odigrali. Ali posto ko sto kazes Leotar nije nikome ocito lekciju to ti je sam dokaz da ste mogli da bar nerijeseno odigrate a niste htjeli. Boli vas briga za Tuzlake. Imate Istocno Sarajevo nek vam oni sole pamet o vasoj velikoj ekipi i obrazu... Oni bar imaju pravo jer su dobili utakmicu. Vi niste htjeli ... nije vas interesovalo.kenan_tm87 je napisao/la:Ma navijao si moje mudo, sigurno si morao... Tako ne govori ni jedan navijac.. Ja sam siguran milion posto da Zeljo i Amar nikad sebi ovo ne bi dopustili namjerno.. Drugo je potpuno sto igrace Zelje boli briga hoce li ispasti Leotar ili Sloboda, i sto nemaju taj neki bosnjacki mentalitet, da vole npr vise njih nego Leotar.. Vec mozak na pasu, koga boli briga hoce li se utakmica dobiti, i onda svi idemo kucama... Imas na temi Zelje postavio sam slike slavlja Zeljinih poslije duple krune, alkohol, zene, cigare, itd. Jednostavno, sezona je prosla, koga boli briga je li Zeljo mogao, trebao, ili nije zelio spasiti Slobodu. Ja kao navijac Zelje sam ponosan na ekipu, jer gledaju samo sebe, i tako i treba da bude..bparena je napisao/la:bparena ne pati ni za cim i Zeljo mi nije trn u oku. Ali ovo nije onaj Zeljo za kojeg sam i srcem i dusom navijao sredinom 80-ih, kao sto sam navijao i za Velez kad je dobio Borusiju 2:1 87-e Pod B.Brijegom. Taj Zeljo i taj Velez su imali i obraz i velicinu i postovanje sviju nas tada.... Ovi danas su izgubili i obraz i ugled a ne samo bodove...kenan_tm87 je napisao/la:bparena, ti si jedna jako iskompleksirana licnost, vidi se da patis za Zeljom, i da ti je Zeljo trn u oku...
Igrali ste tek toliko da sutnete Tuzlu out....
P.S. Nije Leotar nikome ocitao lekciju, ne sikiraj se ti za Zelju, najgore zlo koje mu ti mozes uraditi je da dodjes na tu neku evropsku utakmicu i prosipas svoju suplju i glupu pricu o Zelji, i njegovom nepostenju.
p.s. i kad niste krivci i klosari prodani koji klinac dolazite ovdje i provocirate ljude. Ja stvarno to ne mogu da presutim. I vi i Velez ste zasluzni sramote a ne provokacija i ostavite ljude - bas kao sto ste ih i danas ostavili na cjedilu.