FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 24 maj 2012, 03:12

kenan_tm87 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:PRODO ZELJO ZNALO SE TO U KONJICU NA RUCKU JUCEEEE I TACKA... ALI KOGA BOLI **** BA ZA TO?... MI SMO SEBI KRIVI IDEMO DALJE FUKARE SLOBODA DO GROBA!!!!!!!!!!!!!!
Doletio iz Cikaga na janjetinu, i slucajno vidio Osima i Sredojevica ??? :lol: :lol: :lol:
suti bgt dobijete tolike utakmice 2 pehara a leotar odjednom nniste mogli dobiti i ne izvlacite se na mamurlk vi ste ih mogli dobiti i pjani samo sto niste htjeli!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 24 maj 2012, 03:14

samo nije mi jasno sto vecina odobrava ovakav docek igracima, pa p.icke nisu uopste imali pristup utakmici kao da su na izlet otisli halo bolan obrukali su danas sveti dres i grb sto ga nose na srcu, pa nije bitno ako se vec i znalo da ce jedni dobiti mi izgubiti neko treci igrati 5:5, pa trebali bi da znaju sta nosaju na srcu a to su danas srozali na dno dna i taman da mi je rodjeni brat bio u pitanju nabio bi ga u glavu samo i samo zbog onakvog nakaradnog pristupa, pa jbt onaj osjecaj kada su se sve utakmice zavrsile tacno bi ispuco nekoga a u pm...

a neka smo se mi okrenuli zelji i velezu kao najvecim krivcima a sto se povlacimo kroz citavu sezonu kao neke babe funjare to je nesto drugo jel tako drugovi, e pa ne moze tako i opet ponavljam ukopali smo se porazom protiv rudara i to su ta tri boda koja su nam nedostajala za opstanak

da se mene pita razjebo bi vecinu ovih igraca jer nisu zasluzili da nose ovaj dres ali daj boze da nam i u federalnoj bude sta bolje a gore od ovoga ionako ne moze...

samo jos da dodam VOJVODA P.ICKO bio si mi idol a sad si smrad najveci i ti si velikim dijelom kriv za ovaj historijski "uspjeh" moje Slobode.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 maj 2012, 03:17

bparena je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:bparena, ti si jedna jako iskompleksirana licnost, vidi se da patis za Zeljom, i da ti je Zeljo trn u oku...
bparena ne pati ni za cim i Zeljo mi nije trn u oku. Ali ovo nije onaj Zeljo za kojeg sam i srcem i dusom navijao sredinom 80-ih, kao sto sam navijao i za Velez kad je dobio Borusiju 2:1 87-e Pod B.Brijegom. Taj Zeljo i taj Velez su imali i obraz i velicinu i postovanje sviju nas tada.... Ovi danas su izgubili i obraz i ugled a ne samo bodove...

Igrali ste tek toliko da sutnete Tuzlu out.... :oops:
Ma navijao si moje mudo, sigurno si morao... Tako ne govori ni jedan navijac.. Ja sam siguran milion posto da Zeljo i Amar nikad sebi ovo ne bi dopustili namjerno.. Drugo je potpuno sto igrace Zelje boli briga hoce li ispasti Leotar ili Sloboda, i sto nemaju taj neki bosnjacki mentalitet, da vole npr vise njih nego Leotar.. Vec mozak na pasu, koga boli briga hoce li se utakmica dobiti, i onda svi idemo kucama... Imas na temi Zelje postavio sam slike slavlja Zeljinih poslije duple krune, alkohol, zene, cigare, itd. Jednostavno, sezona je prosla, koga boli briga je li Zeljo mogao, trebao, ili nije zelio spasiti Slobodu. Ja kao navijac Zelje sam ponosan na ekipu, jer gledaju samo sebe, i tako i treba da bude..

P.S. Nije Leotar nikome ocitao lekciju, ne sikiraj se ti za Zelju, najgore zlo koje mu ti mozes uraditi je da dodjes na tu neku evropsku utakmicu i prosipas svoju suplju i glupu pricu o Zelji, i njegovom nepostenju.
Nisam moro nista - samo sam se nadao da ce Sloboda da ostane. Nisam ocekivao da ce vas Leotar zgazit u fer i korektnoj igri ako ste to tako odigrali. Ali posto ko sto kazes Leotar nije nikome ocito lekciju to ti je sam dokaz da ste mogli da bar nerijeseno odigrate a niste htjeli. Boli vas briga za Tuzlake. Imate Istocno Sarajevo nek vam oni sole pamet o vasoj velikoj ekipi i obrazu... Oni bar imaju pravo jer su dobili utakmicu. Vi niste htjeli ... nije vas interesovalo. :oops:

p.s. i kad niste krivci i klosari prodani koji klinac dolazite ovdje i provocirate ljude. Ja stvarno to ne mogu da presutim. I vi i Velez ste zasluzni sramote a ne provokacija i ostavite ljude - bas kao sto ste ih i danas ostavili na cjedilu. :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 24 maj 2012, 03:21

PA BRAVO, NIJE NAS INTERESOVALO.. Borac, Sarajevo i Siroki koje jeste interesovalo NISU mogli pobjediti Leotara u gostima, pa KAKO onda mi koje nas ne interesuje da dobijemo jos plus danas vise nalozene domacine (nego protiv vec gore nabrojanih koje su dobili glatko) :?: :?: :?: :?: Samo sebe pobijas... Jos jednom da kazem: BOLI ZELJU KITA, STO SLOBODA ODE U 1. FEDERALNU, KAO I ZA BILO KOGA DRUGOG, DA SMO PROTIV GOSKA IGRALI, OPET BI IGRALI PREKO KURCA...
FORZA ZELJO

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2012, 03:22

SaltCityAttack je napisao/la:PRODO ZELJO ZNALO SE TO U KONJICU NA RUCKU JUCEEEE I TACKA... ALI KOGA BOLI **** BA ZA TO?... MI SMO SEBI KRIVI IDEMO DALJE FUKARE SLOBODA DO GROBA!!!!!!!!!!!!!!
Doletio iz Cikaga na janjetinu, i slucajno vidio Osima i Sredojevica ??? :lol: :lol: :lol:
ma dobro ba care niti sam napisao sta sto nije tako, a niti imam razloga ja da tu sad nesto kudim navijace Zelje koji su najmanje krivi za sve..ujedno niti nam je Zeljo nit koji klinac kriv... ali eto uglavnom samo da se zna da ipak nisu ni svi klubovi posteni kako se to bas mislilo i to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 maj 2012, 03:26

kenan_tm87 je napisao/la:PA BRAVO, NIJE NAS INTERESOVALO.. Borac, Sarajevo i Siroki koje jeste interesovalo NISU mogli pobjediti Leotara u gostima, pa KAKO onda mi koje nas ne interesuje da dobijemo jos plus danas vise nalozene domacine (nego protiv vec gore nabrojanih koje su dobili glatko) :?: :?: :?: :?: Samo sebe pobijas... Jos jednom da kazem: BOLI ZELJU KITA, STO SLOBODA ODE U 1. FEDERALNU, KAO I ZA BILO KOGA DRUGOG, DA SMO PROTIV GOSKA IGRALI, OPET BI IGRALI PREKO KURCA...
Uz duzno postovanje prema Gradini - evo imacete jos jednu velesillu koja ce vam sad u PL tesko na svojoj livadi parirati vasem mocnom Zelji. Imate i Banovice da i njih uvedete nakon sto se ova sramota i Zenici desi. Onda u PL nastelite i Turbinu iz Jablanice ma gdje ce vam biti kraj. Imate jos i Orasje a cini mi se i neki tim u Jajcu za PL. Nabrajas te gore timove Borac, Sarajevo i Siroki i ne busas se sad kako su oni ni do koljena vama.

p.s. bit ce zeljo opet sampion - mnoog lakse nego sa jakim i velikim timovima...
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 24 maj 2012, 03:29, ukupno mijenjano 3 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 03:26

Nez sta ovi navijaci zelje i veleza se imaju pravdat ovdje vise? Ako niste krivi koji se klinac pravdate...

Znate da ste krivi i onda dolazite ovdje sa pricama kojima ni sami ne vjerujete, sami sebe lazete...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 maj 2012, 03:28

delpiero20 je napisao/la:Nez sta ovi navijaci zelje i veleza se imaju pravdat ovdje vise? Ako niste krivi koji se klinac pravdate...

Znate da ste krivi i onda dolazite ovdje sa pricama kojima ni sami ne vjerujete, sami sebe lazete...
:? O ovome ja svo vrijeme govorim. Sve redom pobjede i onda poraz od megatima Leotara. Koja laz.... :oops:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 24 maj 2012, 03:29

bparena je napisao/la:
justFlowFKZ je napisao/la:@bparena

Izvini...ne vidim ti avatar na mob sam...

Mi vama hocemo da okrenemo ledja...Brate...ja licno vama okrenuo ledja prije par godina...
razlog: Celik - Sarajevo...ne znam koliko ima tome...2 godine cini mi se...Horde ulaze na tribinu...vi dizete 3 prsta :-@
Toliko od mene za vas i to vase "nasi"...
isto tako i Tuzlaci...sve fol nasi...svaki put na gostovanju u Tuzli problem...psovanje...vrijedjanje...gadjane...dokle vise !!!???

svi na svoja mjesta!!
Nemoj da ovdje zapocinjemo ko je sta i koliko dao za Sarajevo. Usput sta ti imas protiv 3 prsta - u cemu je sad fol ??? Vii ste svoje postenje s onim dole jadnicima (Vrabcima) danas pokazali. Svaka cast Leotaru nek vam je ocito lekciju da se vidite gdje ste kao "sampioni". Kako li ce te nas osramotiti tek u Evropi. Vjerovatno ko i zadnji put petardom. Sve cinite da vas ne volimo i tu mnogo grijesite. Ali vec otvoreno reci da niste htjeli da igrate i da se cuvate. Za sta ??? Za petarde ??? O tome treba da vas propita veliki ljudina I.Osim - zasto ste skoro pa svjesno izgubili nakon ovoliko silne i casne sezone koje ste odigrali. Na graju ste posteno zasluzili prvenstvo ali ste zajedno sa Velezom guzicom obrisali obraz...

p.s. ja bih ovako pisao i da se to vama desilo. Ima jos insana u ovoj napacenoj zemlji koji osjete smrad .....

i ne dijelim timove po nacionalnoj osnovi - nema kod mene nasi vasi po naciji - sve su moji BiH timovi. Ima budala svuda ali kako ce vas tek docekat u Tuzli to ti skontaj, Opet ce biti plac nevinascadi. Samo da ste fer zavrsili sezonu sve bi bilo drugacije...
Hajde da pocnemo "ko je sta i koliko dao za Sarajevo"? Da je ovo neka normalna drzava shvatio bi ti sta je kleveta, ali hajde, bolje je zabiti se u vlastitu jamu cirkularnog zaludjivanja, opravdavanja svojih neuspjeha i za iste vjecito kriviti druge; te, "nema posla - dosle Sandzaklije", te - "ne mozes poloziti ispit na fakultetu - moras platiti", te, Sarajevu je lako - sve pare idu tamo. A niko ne vlada ni osnovnom materijom, npr. kako se kroji taj isti budzet, niko ne zna ili nece da zna da ipak ima posla, samo si nesposoban, pa ti je lakse otici u kladionicu nego zasukati rukave, kada vec nisi htio da ucis, zbog toboze nekih sto preko veze prolaze. Ima veze svakako, ali se najvise cijeni vlastiti trud i rad.
Kad ti i takvi budete imali takav mentalni sklop i poceli da se oslanjate samo na sebe i svoj rad, onda ce "pomoc" dolaziti sama. Sve dok bude tako, bice krivi i ljudi iz drevnih plemena s podrucja Perua, pa Kinezi, Sandzaklije, Japanci, Srbi, Hrvati, a ponajvise Sarajlije. Sve samo ne vlastita krivica i preuzimanje odgovornosti, ili ne daj Boze suocavanje sa vlastitim sobom i pokusavanje promjene trenutnog stanja!?
Zao mi je Slobode, ali mi je najvise zao Dite. Vi cete preziviti, ali onakav klub se ugasio i to je sramota za ovu drzavu. Brz povratak u elitu zelim. Pozdrav.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 24 maj 2012, 03:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 maj 2012, 03:31

delpiero20 je napisao/la:Nez sta ovi navijaci zelje i veleza se imaju pravdat ovdje vise? Ako niste krivi koji se klinac pravdate...

Pa vjerovatno im ide na neku stvar sto hvalite vase igrace, docekujete ih kao heroje (iako su se naguzili u Lukavici, kao i tokom cijele sezone) a napadate druge klubove. Svi su vam krivi, osim onih koji su najzasluzniji za ispadanje (igraci i strucni stab FK Sloboda). Bode malo u oci ta nelogicnost.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 maj 2012, 03:34

Da se Slobodi ne desi Dita mogli ste danas pomoc da ste htjeli kako se sad busate u prsa. Da nije bilo Tuzle ne bi bilo ni Kindzeta kojim se kitite. Da ucim buraz nemogu vise vec samo radim danima i nocima i hvala Bogu imam posla. Po citavu noc a cesto i po dani... Ko sto kazes pismeni i na netu posla nadzu.... Ali mogli ste i trebali niz nastaviti bar nerjesenim rezultatom....

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 03:35

calcio je napisao/la:

Pa vjerovatno im ide na neku stvar sto hvalite vase igrace, docekujete ih kao heroje (iako su se naguzili u Lukavici, kao i tokom cijele sezone) a napadate druge klubove. Svi su vam krivi, osim onih koji su najzasluzniji za ispadanje (igraci i strucni stab FK Sloboda). Bode malo u oci ta nelogicnost.
Nema tu nelogicnosti. Igraci i jesu heroji s obzirom da ih je pola golobrado na pocetku karijere docekalo ovo...

To hoces reci da nisu namjesteni danasnji rezultati? DA ili NE

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2012, 03:35

pa sta su momci trebali nego docekati igrace dati im podrsku...pa zar i sad moramo biti 100ka i psovati igracima i furstraciju nasu istresti na njih..pa oni jesi krivi za rezultate i ovo sve, ali u ovoj situaciji doci i napadati njih nema smisla... ma idemo dalje sta se tu moze vratit cemo se do godine ako bog da
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 24 maj 2012, 03:39

SaltCityAttack je napisao/la:pa sta su momci trebali nego docekati igrace dati im podrsku...pa zar i sad moramo biti 100ka i psovati igracima i furstraciju nasu istresti na njih..pa oni jesi krivi za rezultate i ovo sve, ali u ovoj situaciji doci i napadati njih nema smisla... ma idemo dalje sta se tu moze vratit cemo se do godine ako bog da
Sada trebate podrzati klub maximalno, zadrzati igrace, ici na utakmice, itd. A ne pljuvati po ostalim klubovima sto vas nisu spasili... Ali sumnjam da ce biti tako, svi ce u sljedecim danima i mjesecima biti krivi osim vas.
Bice izjava trenera, igraca, predsjednika kluba, uprave, navijaca, itd. Otici ce bitni igraci, i onda tesko da se mozete vratiti na neki nivo, pa cak i na ovaj na kojem ste sada bili...
FORZA ZELJO

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 maj 2012, 03:41

@NedozvoljenaPozicija
"Pa jesmo li namjestili sve one utakmice koje smo pobijedili ili smo ovu namjerno izgubili, ne može oboje..."

Sve utakmice koje ste do danas odigrali su bile cista desetka i sjajan uspjeh jedne velike ekipe sa sigurno najjacom postavom u nasoj ligi. Svi rezultati koje ste nepravili znojem i htjenjem ste zasluzili i zaista zasluzeno ste prvaci ove jadne lige jer ste velikom serijom pobjeda i neporaza postali poznati i u svijetu. I onda nekorektni zaokret. Jasno je da je lopta okrugla ali nakon cestito osvojene titule da kurve, pice i slavlje budu opravdanja za ovo juce nehtjenje i nezainteresovanost ko sto kazete to je bacilo sramotu na vas veliki uspjeh. Namjerno ili nenamjerno neuzimanje bar boda i poraz onih jada dole u dva minuta na kraju utakmice kod kuce govori sve o vasem zavrsavanju uspjesne sezone... necu nista reci - ovo je od srca bilo - cestitke na tituli ali nije vam ovo trebalo...

@kenan_tm87
nece biti svi krivi. kriva je Sloboda sto je dosla u situaciju da ovisi o timu koji ne zeli da im pomogne a prije svega sacuva svoj obraz. Nece biti svi krivi. Zeljo i Velez da isti dan izgube - ti to macku o rep.... Sloboda jest kriva jer je posten i castan klub. I zabijte svoje glave u vase cupove - ali doce bolja vremena ..... sram vas i stid bilo za ovaj "nema veze" nezaintereseovani poraz...
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 24 maj 2012, 03:48, ukupno mijenjano 3 puta.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 maj 2012, 03:41

Neka ste ih tako docekali, svaka cast. zelim da se vratite sto prije u premijer ligu. ali treba biti realan i priznati da ste sve imali u svojim rukama. Tako da ne trebate biti kivni ni na druge klubove nego iskoristiti ovu situaciju za sredjivanje nekih stvari u klubu i napraviti novi pocetak jer, ruku na srce tamo vec godinama ne funkcionise sve bas najbolje.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 03:44

calcio je napisao/la:Neka ste ih tako docekali, svaka cast. zelim da se vratite sto prije u premijer ligu. ali treba biti realan i priznati da ste sve imali u svojim rukama. Tako da ne trebate biti kivni ni na druge klubove nego iskoristiti ovu situaciju za sredjivanje nekih stvari u klubu i napraviti novi pocetak jer, ruku na srce tamo vec godinama ne funkcionise sve bas najbolje.
Mi danas nismo imali nista u rukama i sve je odradjeno prema unaprijed isplaniranom scenariju...

A mi cemo se kroz godinu vratit u ovu smrdljivu ligu i pocet naplacivat dugove sa kamatom...TJ ova nasa djeca ce da pamte i vrate smecarima koji su se prodali

Melec
Kontakt:

Post Postao/la Melec » 24 maj 2012, 04:07

delpiero20 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Neka ste ih tako docekali, svaka cast. zelim da se vratite sto prije u premijer ligu. ali treba biti realan i priznati da ste sve imali u svojim rukama. Tako da ne trebate biti kivni ni na druge klubove nego iskoristiti ovu situaciju za sredjivanje nekih stvari u klubu i napraviti novi pocetak jer, ruku na srce tamo vec godinama ne funkcionise sve bas najbolje.
Mi danas nismo imali nista u rukama i sve je odradjeno prema unaprijed isplaniranom scenariju...

A mi cemo se kroz godinu vratit u ovu smrdljivu ligu i pocet naplacivat dugove sa kamatom...TJ ova nasa djeca ce da pamte i vrate smecarima koji su se prodali
Koliko je puta Sloboda sutnula na gol protiv Slavije....Mr Ferguson iz Civcija misli da ce drugi timovi za njega igrati..Neka ste ispali pocistiti prvo ispred svoje kuce pa onda dalje...Sretan derbi sa Lukavcem i Gracanicom

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 maj 2012, 04:20

1) Slobodi zelim sto brzi povratak u PLBiH.
2) Nemojte kriviti nikog drugog osim sebe za ovo - jer nemozete se oslanjati ni na cije druge pobjede ili poraze da bi prosli - to je uvijek kocka i cesto ne upali.
3) Velez je takodjer ispao iz lige - i nije smak svijeta. Sta ce vam se desiti je sljedece - 60% papaka u vasim redovima ce okrenut ledja i neka ce - ne trebaju vam. Onih 40% iskrenih navijaca kluba ce ga pratiti kroz razne selendre BiH i vratice te se puno bolji nego ste otisli.
4) Sto se tice "cudnih tekmi" - Kozara je Velezu uzela bod na stadionu Rodjeni, pa zasto nebi i Gosk uzeo 3 kad je taj isti Gosk uzeo Sarajevo sa 0:2 a borio se kao da mu gori pod nogama, dok Velezu ne gori i dok Velez mora probati neke mladje i novije igrace da gradi sebi ekipu za sljedecu godinu. Stoga Gosk je imao priliku i iskoristio je - Sloboda je isto tako imala priliku protiv ekipe koja je primila preko 60 golova i nije je iskoristila.

Sta sad?

Nista...

Mozete krenut jednim putem i da krivite svakog drugog - ali to vas nece dovesti u bolja vremena i nazad u PL gdje (svak zna) i zasluzujete da budete. Sve sto preostaje je okrenut se buducnosti, ponovo izgraditi jedan novi klub i vratit se jaci i stabilniji. To je to.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2012, 04:26

hajde ispalismo meni je sve jasno, samo kako igraci onih ekipa koje su namjestile u ovom kolu mogu onako slavit kad su znali kakav ce razvoj situacije da bude?..hajde ne mislim na Slaviju ljudi su ostali pobjedili nas i ako se znalo da ce oni ostati taman i da je Sloboda i bolja, vec jednostavno bilo je hpce li Sloboda,Leotar ili Gosk u nizi rang..i sad gledam igrace Goska,Leotara to slavlje ko oni biva dobri sta li ?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.