RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kajl
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kajl » 24 maj 2012, 08:53

MostaracVelezovac je napisao/la:A raji ovoj sto cita ovo ghovno od foruma gdje svaka hablecina moze pricat sta hoce - pogledajte utakmicu pa donesite sud. Eno Fk Velez live stranica pa gledajte.

Velez nije imo za sta igrat danas - osim da Dzafa jos jednom vidi koje rupe zakrpit za sljedecu sezonu.
Gosk je igrao za goli zivot - i to im se i isplatilo. Vrlo jednostavna matematika koja se desava i u Engleskoj ligi a ne ovdje - pogledajte samo zadnju utakmicu Man. Citija protiv QPR i kako su se borili momci QPR koji su igrali sa 10 igraca protiv Man. Citija (a bio im je opstanak u pitanju a Citiju titutla) sve dok nisu 5 minuta prije kraja culi vijest da su ostali u Premier Ligi - nakon toga su se naravno opustili je i Man. Citi dao 2 gola u 2 minute.

Velez se nije imao za sta borit. Gosk jeste - to je to. Velez je bio opusten - Gosk nije. Da su bodovi trebali Velezu - Velez bi razvalio Gosk sa 3 nula. I to je normalno. I tu se pare nisu razmjenile - tu je samo Sloboda ispusila jer nije znala pobjedit Slaviju koja je primila 60 i kusur bodova ove sezone....

srećom ima i noramlnih na ovom forumu. ko je gledao utakmicu vidio je da je velež dobro igrao, ali je igrao, nije ginuo na terenu.a zašto bi... obezbijeđen je opstanak, svi su umorni od prenatrpanog rasporeda i čekaju kada će na odmor. ovog gore primjera sa man. cityjem sam se i ja odmah sjetio. znači, qpr gine na terenu i vodi jer mu treba - čim mu više ne treba, city ih nabije jer se ovi opuste. velež se nadigravao, imao loptu u posjedu, igrao malo na kratke pasove, jer nije bio u mogućnosti zadnjih utakmica, ali nisu bili dovoljno skoncentrisani u odbrani i desilo se da prime ta dva bezvezna gola. utakmica mi uopće nije izgledala kao da je prodata, ko nije gledao nek nabavi snimak. volio bih da smo dobili, ali teško je natjerati psihički igrača da se bori 100%, kad on mu ništa ne ovisi od toga. neka su malo mišići bili opušteni i eto gola. svakako i na tome treba raditi, da se svaka utakmica odigra maksimalno. al eto ne može ni željo. zašto je željo u zadnja dva kola kući jednu kozaru dobio samo 2:1 i izgubio od leotara u gostima, a par kola prije toga slobodu u tuzli nabili 0:4? još pripremili veliko slavlje nakon kozre, pa ih opet nisu namlatili 5:0 koliko je realno za očekivati.

znači, treba igrati uvijek 100% ili barem tome težiti (a vidie da velež nije jedini kome to nije uspjelo). to nije problem. problem je što se stvari nakon ovakve bezvezne utakmice preuveličavaju, tipa - neću više nikada dolaziti na utakmicu, za mene je velež prekrižen, treba ih sve pobit itd.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 24 maj 2012, 09:07

Ispao je nekada i Velež,igrao po ledinama,protiv Boljave,Kiseljaka,Gradine....Velež koji je kao klub,sveukupno gledajući,za 'glavu' veći od Slobode.Pa šta?
Odyebite više sa teme,pustite nas da slavimo,cijeli grad je na nogama,okrećemo janjce,divimo se lakoći postojanja Veleža i tim divnim ljudima u upravi.Večeras je vatromet.
Možeš misliti...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 24 maj 2012, 09:13

tepsija je napisao/la:Ispao je nekada i Velež,igrao po ledinama,protiv Boljave,Kiseljaka,Gradine....Velež koji je kao klub,sveukupno gledajući,za 'glavu' veći od Slobode.Pa šta?
Odyebite više sa teme,pustite nas da slavimo,cijeli grad je na nogama,okrećemo janjce,divimo se lakoći postojanja Veleža i tim divnim ljudima u upravi.Večeras je vatromet.
Možeš misliti...
:lol: :lol:

Bili su i neki željovci sinoć vidio sam, fešta se, slavi i pije, prijedorčani je.biga nisu stigli na vrijeme, biće vremena i mlade janjetine i za njih, ljudi smo. Trebinjci isto nisu došli, ali su poslali vino, tako da im ja opraštam ...

pozdrav bpareni :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 maj 2012, 09:54

tepsija je napisao/la:pustite nas da slavimo,cijeli grad je na nogama,okrećemo janjce
Ima se - može se :mrgreen:

ha ya :twisted:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 maj 2012, 10:40

AK47 je napisao/la:kada je Velež izgubio Bijeli Brijeg bilo mi je neopisivo žao kada je ispao bilo je bolno, kao znak podrške ono što ja mogu da učinim nosio sam na svojoj torbi znak Veleža, a danas želim da sljedeće godine ispadne, nije ni čudo što su izgubili stadion kada su prodane duše, i iznad svega volio bih da se ugasi Velež, i osnuju FK Vrapčići ili nekako drugačije

zašto da se više blati veliko i časno ime Velež

SRAMOTAAAA !!!!!

Sta ti je budalo , sami ste krivi sto ste ispali ..
Niste opalili u Lukavici po golu , cekali ste da drugi igraju za vas , nek ste ispali kad vidim sta pisete ... :)
Sto vam nepusti Zvijezda iz Gradacca nesto :lol: :lol: , mi vam bez 9 igraca dosli i nama nesto prigovoraju , a jadnog li kluba vidi se da ste prave Fukare , najedite se soli ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2012, 10:43

ANTIFA ! je napisao/la:
AK47 je napisao/la:kada je Velež izgubio Bijeli Brijeg bilo mi je neopisivo žao kada je ispao bilo je bolno, kao znak podrške ono što ja mogu da učinim nosio sam na svojoj torbi znak Veleža, a danas želim da sljedeće godine ispadne, nije ni čudo što su izgubili stadion kada su prodane duše, i iznad svega volio bih da se ugasi Velež, i osnuju FK Vrapčići ili nekako drugačije

SRAMOTAAAA !!!!!

Niste opalili u Lukavici po golu , cekali ste da drugi igraju za vas , nek ste ispali kad vidim sta pisete ... :)
Sto vam nepusti Zvijezda iz Gradacca nesto :lol: :lol: , mi vam bez 9 igraca dosli i nama nesto prigovoraju , a jadnog li kluba vidi se da ste prave Fukare , najedite se soli ;)
i vi nekad zaigrali pod bijelim brijegom ;) al male su vam sanse.. :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 maj 2012, 10:47

harry_90 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:

SRAMOTAAAA !!!!!

i vi nekad zaigrali pod bijelim brijegom ;) al male su vam sanse.. :lol:
Eo da nas oni provociraju nego vi , ne znate vi sta to znaci ..
Al eto yebe se vas za Mostar opcenito govorim i za vas i Zenicane , nek je vama dobro **** sve ostalo.
Najradije bi da su u Mostaru samo Hrvati po tvom ovom misljenju al eto tako vi mislite ,a nece da moze :)
Dabogda se najeo soli na Panonskom jezeru :lol: :lol: ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2012, 10:49

Gdje ti procita da ja zelim samo hrvate u Mostaru ?? Prvo nauci citat pa se javi :lol:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 maj 2012, 10:53

harry_90 je napisao/la:Gdje ti procita da ja zelim samo hrvate u Mostaru ?? Prvo nauci citat pa se javi :lol:

i vi nekad zaigrali pod bijelim brijegom al male su vam sanse.. :lol:

Stae ovo ? :)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 maj 2012, 10:54

Otišli ste daleko ljudi, polako...

Tuzlaci, nemate šta pametovat' Red Army-u, i ako je došlo do nekakvog namještanja, RA nema nikakve veze sa tim, vjerujte, baš naprotiv, ljudi su bili protiv toga...al' eto, stvorili ste neku pogrešnu sliku o RA upravo zbog ovakvih likova kao što je ovaj @ANTIFA...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 maj 2012, 10:55

ANTIFA ! je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Gdje ti procita da ja zelim samo hrvate u Mostaru ?? Prvo nauci citat pa se javi :lol:

E to ti je njegov odg na vase provokacije..100 posto sam siguran da ovaj @harry tako ne misli...al stjerali ste ga u cosak i i morao je sve karte baciti u odbranu ... :lol: :lol: jbg kad se covjek isprovocira pise i govori i ono sto ne mislii... ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2012, 10:56

ANTIFA ! je napisao/la:

Sta mislis da sam ti trebao presutit uvredu na racun mog kluba..ali hajd neka vas,kad ste ponos izgubili od takvih ne ocekujem nista bolje :lol:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 maj 2012, 11:01

Dosta o tom ponosu , kad smo onda na kapiji polozili cvijece , vi nas docekali na stadionu sa pjesmom "Ustaske picke"
i tako to ..
I harry produzi dalje rekao si svoje ;) ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2012, 11:06

ANTIFA ! je napisao/la:Dosta o tom ponosu , kad smo onda na kapiji polozili cvijece , vi nas docekali na stadionu sa pjesmom "Ustaske picke"
i tako to ..
i ti svoje..navratit cu ja ne brini :lol:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 maj 2012, 11:10

harry_90 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Dosta o tom ponosu , kad smo onda na kapiji polozili cvijece , vi nas docekali na stadionu sa pjesmom "Ustaske picke"
i tako to ..

Nemoj majketi vise , i Bogu si dodijao :lol: :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2012, 11:12

ANTIFA ! je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
i tako to ..

Nemoj majketi vise , i Bogu si dodijao :lol: :lol:
Cuj to :shock: :lol:

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 24 maj 2012, 11:19

imas svoj klub i iskorisit temu da tamo pises....
ili pozuri na slobodinu fok je nisu prebacili u 1 ligu federacije ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 maj 2012, 11:26

Hajd makar cemo jednu godinu odmorit od onih kojima se ponos kupi za male pare :lol: :lol:

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 24 maj 2012, 11:51

i ovo je stela
hahha

bola uzivajte i gledajte svoj klub

zivio velez

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 3 gosta.