FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 24 maj 2012, 22:23

Ovo gore za bagere i stadion, sta se radi tribina ili stadion ? Neka im je sretno da sakupe tih 15. mil.

Ako Bog da sve ce doci na svoje. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 24 maj 2012, 22:25

Armageddon2012 je napisao/la:nije tesko....istice mu ugovor sad u junu,i ako je pametan,doce ovdje kod nas...sef bi od njega napravio igraca za milion evra u roku od godinu-dve.
ima 19,5 god,igra za U21 i ima pravo cak i da igra jos jedan kvalifikacioni ciklus nakon ovoga!!

strasno perspektivan igrac,ciji ce razvoj biti jako usporen ako ostane da tavori tamo.
Schlager, bio bi to veći udarac za tebe nego za Borac 8-)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 24 maj 2012, 22:28

Koji mahalas od covjeka. Pa ja ne mogu da svatim, da on TVRDI JAVNO DA JE ZELJO SLUSAO REZULTATE DRUGIH UTAKMICA I STIMAO REZULTAT; a nema niti jednog dokaza za to, osim mahalse price. Ovi sto ga podrzavju ispadaose jos gori od njega. Vako je on lajao kada smo mi igrali protiv Celika u finalu kupa ako se sjecate. Izlajao se po medijima a kada je dobio tricu na svom terenu, onda mu je babo poceo reagovati po slao sina po cvajti da uci malo zanat svoj! heheh
Ne mogu da vjerujem koji lik! heheh Nikada od tebe trebena nece biti, lafo dosao on da spasava Slobodu, pa da bude heroj! To je pasa mislio, a sada kada se OPET OBRUKAO I PROVALIO svi mu drugi krvi! :lol: :lol: :lol:

NOTE: Sto se stadiona tice, pa jbg, po Zujinoj prici od prosle godine, mi smo trebali upravo danas ugledati bakere na zapadnoj strani. Fakat mislim da nekada zna pretjerati u svojim izjavama, ali to nije ogledalo sve sta je taj covjek ucio za klub. Stvarno bi volio kada bi nekad prokomentarisao sitvaciju kao Amar. Cisto, bez euforije neke i realno. Jbg, Zuju, svaka tvoja izjava nas digne u nebasa, pa kada prode neki odredeni period nastupi orgomno razocarenje!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 24 maj 2012, 22:29

:lol:
@Armagedon legenda.. :lol: ako nista,lik je razbio monotoniju..
Kakva je opklada u pitanju,nisam upratio..vidim firera u dresu Borca.. :lol:
F.K.SARAJEVO

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 maj 2012, 22:34

:mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 24 maj 2012, 22:35

Vidi Armagedona levata, šta ce tebi bola grb Zelje :lol: :lol:

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 24 maj 2012, 22:37

Ovo gore za bagere i stadion, sta se radi tribina ili stadion ? Neka im je sretno da sakupe tih 15. mil.

Ako Bog da sve ce doci na svoje. 8-)
15 miliona je i više nego dovoljno sa se izgradi "sila" od stadiona. Valjda ce konacno krenuti nešto raditi
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 24 maj 2012, 22:39

mali brkovic iz veleza zavrsio sve za zeljom sutra ide na konacan dogovor,mada kaze da je sve jasno ko dan,amar ga trazio.Njegove rijeci od jutros!
AMAR OSIM!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 24 maj 2012, 22:42

Armageddon2012 je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:nije tesko....istice mu ugovor sad u junu,i ako je pametan,doce ovdje kod nas...sef bi od njega napravio igraca za milion evra u roku od godinu-dve.
ima 19,5 god,igra za U21 i ima pravo cak i da igra jos jedan kvalifikacioni ciklus nakon ovoga!!

strasno perspektivan igrac,ciji ce razvoj biti jako usporen ako ostane da tavori tamo.
Na onom anam forumu su mu ucijenili glavu ako ode u citiraću "jalijaški klub Gebelsovog sina", kako to komentarišeš :mrgreen:

taj sumski forum me ne zanima uopste!

a mali ako je pametan,razmisljace sta je bolje za njegovu karijeru,a ne sta pisu tamo neki pacenici.

ovdje bi igrao u sampionu,nastupao u kval za ligu sampiona,bio na oku skautima iz cijele evrope,a tamo ce igrati pred sluzbenim licima,posto ce oni banjalucki divljaci opet izazvati incident cim ih se pusti na stadion!
:lol: :lol: Treba se s tobom cesce kladiti. Kad istekne mjesec dana, bice veliki red onih koji bi da se klade s tobomm. Svaka cast. :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 24 maj 2012, 22:51

Moram i ja koje slovo da kažem :lol: svaka čast Armageddonu i Spielfuhreru na opkladi zahebancija vam je za čistu 10.

Što se tiče lajavca Ibrakovića samo reći Amar - Ibra 2:0 :lol:
a kratak rezime: koja to budala od čovjeka stavlja svoju sudbinu u ruke drugih pa svakome je sopstvena guzica najvažnija
Kao trener on je nula, jer kakav trener nije u stanju postaviti igru odbrane a u drugom poluvremenu ubaciti ofanzivne igrače da bar opucaju po golu. Prema tome Ibra p.uhssi gaaaa sam si kriv :twisted:

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 24 maj 2012, 22:57

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Po transfermarketu Nyemi ugovor ističe 30.6.2012. godine.

Na Tv Vogošći gost bio Sabahudin Žujo. Emisija Bonus. Trajalo preko 1 sat.

Žujo kaže: da je izvedbeni projekat za stadion u poodmakloj fazi i koliko sam ga ja skontao, kaže da će na proljeće, negdje u ovo doba početi radovi. Za stadion bi bilo potrebno oko 15 mil KM, uz grejs period od dvije godine. Premijer KS Musić dao saglasnost za pravljenje stadiona, a Federalni Nikšić je dao samo načelnu saglasnost, kao nije još pismenu.

Po Žuji bageri u maju 2013. godine, najkasnije.

Ukoliko gdje nađem emisiju, postaviću, a ako neko drugi to ranije uspije neka je postavi - ovdje.
Znači radiće se cijeli stadion, tako ja skonta?
Sanjam bagere, iz tvojih usta u Bozije usi Zujo... :)
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 maj 2012, 23:01

Ja Žuji ne vjerujem ni jedne. Čovjek samo baca šuplje, jer po njegovim riječima od kako je došao, dosad smo već trebali igrati Ligu prvaka, i imati Mercedes arenu od stadiona sa 50 000 mjesta. Kad Amar izađe u javnost s nekim informacijama onda mogu vjerovati, ovo ostalo 0 nula!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 maj 2012, 23:05

slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 24 maj 2012, 23:06

csh je napisao/la:mali brkovic iz veleza zavrsio sve za zeljom sutra ide na konacan dogovor,mada kaze da je sve jasno ko dan,amar ga trazio.Njegove rijeci od jutros!
Hvala za info!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

strumf
Kontakt:

Post Postao/la strumf » 24 maj 2012, 23:15

voltron30 je napisao/la:Ja Žuji ne vjerujem ni jedne. Čovjek samo baca šuplje, jer po njegovim riječima od kako je došao, dosad smo već trebali igrati Ligu prvaka, i imati Mercedes arenu od stadiona sa 50 000 mjesta. Kad Amar izađe u javnost s nekim informacijama onda mogu vjerovati, ovo ostalo 0 nula!!

samo pazljivo pogledaj vecerasnju emisiju i sve ce ti biti jasno ... covjek sve objasnio, zasto ne moze arena i kako cemo do novog stadiona ... nije obecao da ce on praviti vec ako vlada pomogne bice, sami nista ne mogu ... rekao da je cilj budzet od 8 mil i kao tek tada bi imali SANSE za grupu evropa lige a misli da moze za dvije god dici budzet na taj nivo ...

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 maj 2012, 23:17

Znači ako je neko snimio Žuju nek obavezno postavi što prije. Hvala!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 maj 2012, 23:19

Elegant je napisao/la:slika
Šta su ovo išli kod vrhovnog vođe lopova na instrukcije?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 maj 2012, 23:20

ispali smo zato sto nam lopovi kroje sudbinu, a vi ste osvojili zato sto ste najbolje igrali, ali ne mogu a da se ne zapitam, zar i Osim, ili Oba Osima da su prljavih obraza, mislio sam po onom sto sam ih gledo na TV-u, da su to ljudi zbog kojih mogu reci ponosno ja sam Tuzlak, ja sam Bosanac i Hercegovac, ali sada su sve moje nade u nasu drzavu pale u vodu, pa zar je istina da u svakog para vrti gdje burgija nece

Sretno ali samo radi TM87, sretno vam u Evropi od dijeta koje je odraslo kraj i na Tusnju
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 24 maj 2012, 23:26

spielführer_21 je napisao/la:
kako si ti paglu lik za nepovjerovati
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 24 maj 2012, 23:27

old school je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:
kako si ti paglu lik za nepovjerovati
cuj ovog :lol: :lol:
FKŽ !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: edinedin, Ferroviere1987 i 25 gostiju.