Nisi u toku šefe, a kad se nije u toku može se i provalitold school je napisao/la: kako si ti paglu lik za nepovjerovati
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
marseille_unique je napisao/la:ispali smo zato sto nam lopovi kroje sudbinu, a vi ste osvojili zato sto ste najbolje igrali, ali ne mogu a da se ne zapitam, zar i Osim, ili Oba Osima da su prljavih obraza, mislio sam po onom sto sam ih gledo na TV-u, da su to ljudi zbog kojih mogu reci ponosno ja sam Tuzlak, ja sam Bosanac i Hercegovac, ali sada su sve moje nade u nasu drzavu pale u vodu, pa zar je istina da u svakog para vrti gdje burgija nece
Sretno ali samo radi TM87, sretno vam u Evropi od dijeta koje je odraslo kraj i na Tusnju
Hajde odleprsaj matere ti!!!!!!! Eto kvalitetna ekipa tuzlanske Slobode ispala sto je "Zeljo prodo" jednu tekmu a ne sto ste nadigrani od direktnog konkurenta za ispadanje i ne zato sto vam igraci nisu primili "miliona plata" ove sezone i sto su prijetili da nece igrati utakmice ukoliko im se njihovo ne isplati itd.. Ostavi se Osima Amara i Osima Ivice jer grijesis dusu i bacas ljagu na sebe i na Tuzlu jer ispadate coravi pored ociju i glupi pored mozga ako ne vidite da jednostavno samo sebe imate da krivite i nikog vise!!! Uz svo duzno postovanje.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
- marseille_unique
- Kontakt:
zeljocity je napisao/la:marseille_unique je napisao/la:ispali smo zato sto nam lopovi kroje sudbinu, a vi ste osvojili zato sto ste najbolje igrali, ali ne mogu a da se ne zapitam, zar i Osim, ili Oba Osima da su prljavih obraza, mislio sam po onom sto sam ih gledo na TV-u, da su to ljudi zbog kojih mogu reci ponosno ja sam Tuzlak, ja sam Bosanac i Hercegovac, ali sada su sve moje nade u nasu drzavu pale u vodu, pa zar je istina da u svakog para vrti gdje burgija nece
Sretno ali samo radi TM87, sretno vam u Evropi od dijeta koje je odraslo kraj i na Tusnju
Hajde odleprsaj matere ti!!!!!!! Eto kvalitetna ekipa tuzlanske Slobode ispala sto je "Zeljo prodo" jednu tekmu a ne sto ste nadigrani od direktnog konkurenta za ispadanje i ne zato sto vam igraci nisu primili "miliona plata" ove sezone i sto su prijetili da nece igrati utakmice ukoliko im se njihovo ne isplati itd.. Ostavi se Osima Amara i Osima Ivice jer grijesis dusu i bacas ljagu na sebe i na Tuzlu jer ispadate coravi pored ociju i glupi pored mozga ako ne vidite da jednostavno samo sebe imate da krivite i nikog vise!!! Uz svo duzno postovanje.
ja mislim da si jedino ti ovdje corav zar ne vidis da sam napisao potpuno istu stvar kao i ti , idi dijete uci za kontrolni majke ti razvijaj mozdane vijuge
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
spielführer_21 je napisao/la:Šta su ovo išli kod vrhovnog vođe lopova na instrukcije?Elegant je napisao/la:
Ocekujem adekvatnu protekciju od naseg vodje @Armagedon.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Izgleda da je Armageddon otiš'o spavat. Očekujemo da reaguje Mustafa Cerićadmirone je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Na koje lopove si mislio?? Sad mi se cupaj da si mislio na lopove iz vase uprave, a za Osime sto si rekao nema sta SVE ISTO KAO JAmarseille_unique je napisao/la:zeljocity je napisao/la:marseille_unique je napisao/la:ispali smo zato sto nam lopovi kroje sudbinu, a vi ste osvojili zato sto ste najbolje igrali, ali ne mogu a da se ne zapitam, zar i Osim, ili Oba Osima da su prljavih obraza, mislio sam po onom sto sam ih gledo na TV-u, da su to ljudi zbog kojih mogu reci ponosno ja sam Tuzlak, ja sam Bosanac i Hercegovac, ali sada su sve moje nade u nasu drzavu pale u vodu, pa zar je istina da u svakog para vrti gdje burgija nece
ja mislim da si jedino ti ovdje corav zar ne vidis da sam napisao potpuno istu stvar kao i ti , idi dijete uci za kontrolni majke ti razvijaj mozdane vijuge
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- marseille_unique
- Kontakt:
ako si ikad citao moje postove znaces da sam uvijek govorio i cak prestao ici na utakmice od kada su sandzaklije mafijasi iz firme zvane Giprom usle u Slobodu, mislio sam na raznorazne sibicare koji su usli u nas klub samo ne znam kako i ko ih progura
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Armageddon2012
- Kontakt:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Izgleda da je Armageddon otiš'o spavat. Očekujemo da reaguje Mustafa Cerićadmirone je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Mi smo osvojili trofeje u drzavi Bosni i Hercegovini,i ne vidim nista prirodnije nego da se ode na prijem kod Predsjednika ili clana Predsjednistva Bosne i Hercegovine,a onaj kome to smeta neka se zali upravi vodovoda i kanalizacije!!!
Pa necemo valjda ici na prijem kod Ive Josipovica ili Angele Merkel!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ma ja ako opet braca Sandze za sve krive. Nego da se vratimo na ono "ja corav ti napisao sve isto kao ja" de izvoli.marseille_unique je napisao/la:ako si ikad citao moje postove znaces da sam uvijek govorio i cak prestao ici na utakmice od kada su sandzaklije mafijasi iz firme zvane Giprom usle u Slobodu, mislio sam na raznorazne sibicare koji su usli u nas klub samo ne znam kako i ko ih progura
Who is your čampion??
Who is your čampion??
InstitucijaElegant je napisao/la:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- kenan_tm87
- Kontakt:
FAIR PLAY
ŽUTI KARTONI: 95- Travnik ; 87 – Široki Brijeg; 86 – Čelik; 77 – Zvijezda; 76 – Zrinjski; 75 – Sloboda; 74 - Kozara; 72 - Leotar, Sarajevo; 70 – Velež; 66 – Rudar, Olimpic; 62 – Slavija; 57 – Borac,GOŠK; 56 – Željezničar.
CRVENI KARTONI: 9 – Velež; 7 – Zvijezda, Čelik, 6 – Rudar; 4 – Travnik, Slavija; 3 – Olimpic, Kozara, Sloboda; 2 – Leotar, Zrinjski, Borac, Sarajevo,1 – GOŠK, Željezničar, Široki Brijeg.
ŽUTI KARTONI: 95- Travnik ; 87 – Široki Brijeg; 86 – Čelik; 77 – Zvijezda; 76 – Zrinjski; 75 – Sloboda; 74 - Kozara; 72 - Leotar, Sarajevo; 70 – Velež; 66 – Rudar, Olimpic; 62 – Slavija; 57 – Borac,GOŠK; 56 – Željezničar.
CRVENI KARTONI: 9 – Velež; 7 – Zvijezda, Čelik, 6 – Rudar; 4 – Travnik, Slavija; 3 – Olimpic, Kozara, Sloboda; 2 – Leotar, Zrinjski, Borac, Sarajevo,1 – GOŠK, Željezničar, Široki Brijeg.
FORZA ZELJO
Armageddon je moj idol, kako mu lijepo stoji onaj znak
iako nisam navijač Želje, oduševljen sam

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
sve cestitke za prvake:D
- Armageddon2012
- Kontakt:
- marseille_unique
- Kontakt:
zeljocity je napisao/la:Ma ja ako opet braca Sandze za sve krive. Nego da se vratimo na ono "ja corav ti napisao sve isto kao ja" de izvoli.marseille_unique je napisao/la:ako si ikad citao moje postove znaces da sam uvijek govorio i cak prestao ici na utakmice od kada su sandzaklije mafijasi iz firme zvane Giprom usle u Slobodu, mislio sam na raznorazne sibicare koji su usli u nas klub samo ne znam kako i ko ih progura
pa i ja sam rekao da nam nste vi krivi sto smo ispali, ali mora se reci da nije u stilu osima da se pusta, ne ide korupcija uz njihove ime, samo pokusavam da kazem da me to razoralo, znas kad znas da je neko posten i onda te to tako izneanadi kad saznas da nisi dobro znao
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Nisam siguran da je neko postavio ranije ovaj tekst sa jednog portala

Pozz od novajlije!
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Pozz. Ako te nas veliki, najveci vodja (Armagedon) prihvati onda su te svi manijaci ko brata rodjenog prihvatili.Zel je napisao/la:Nisam siguran da je neko postavio ranije ovaj tekst sa jednog portalaPozz od novajlije!
Željezničar 1921
- spielführer_21
- Kontakt:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Sto se Bakir Izetbegovic fura na Obamu.
Nadam se da Amar Osim nece samo napraviti gresku iz prosle godine kada je nakon odlaska Sehica dao povjerenje Karicu i na kraju Guso morao stati na gol. U ovom prijelaznom roku za mene je glavni prioritet dovesti kvalitetnog golmana. Mnogi kazu da trebamo istrpiti Bukvica i pozivaju se na Sehica, ali isto tako zaboravljaju vaznu cinjenicu da smo Sehica trpili u periodu Samira, Faruka i ostale kompanije i kada je glavni cilj bio uzeti bod na gostovanju.
Nadam se da Amar Osim nece samo napraviti gresku iz prosle godine kada je nakon odlaska Sehica dao povjerenje Karicu i na kraju Guso morao stati na gol. U ovom prijelaznom roku za mene je glavni prioritet dovesti kvalitetnog golmana. Mnogi kazu da trebamo istrpiti Bukvica i pozivaju se na Sehica, ali isto tako zaboravljaju vaznu cinjenicu da smo Sehica trpili u periodu Samira, Faruka i ostale kompanije i kada je glavni cilj bio uzeti bod na gostovanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
old school
- Kontakt:
aco kako tvoji iz jake stranke hoce li se ljutiti sto je Bakir primio Željine igrace? 
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.