Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
Ipak moja teorija propada
na stranici su objavili da su preostale utakmice ipak nedjeljom
u 17:30h sve...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Šteta što nije u subotu, ali eto... bar će se moći ispratiti repka kod Irske, a malo me hebe 10.6. jer mi druga repka igra na Euru, pa se mora s tekme letit kući.
Moglo je se to odraditi da ova dva budu nedjeljom, zadnje subotom, svi zadovoljni (ipak u ovoj ligi ima puno Hrvata i tako to).

Moglo je se to odraditi da ova dva budu nedjeljom, zadnje subotom, svi zadovoljni (ipak u ovoj ligi ima puno Hrvata i tako to).

Hayley <3
-
torcida medugorje
- Kontakt:
ne treba se jos predati,treba sve pobjediti i nadati se da turbina i tomislav mogu uzet bodove troglavu, lopta je okrugla kad je city mogo stici 8 bodova razlike mozemo i mi 3 
1950 <3
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
bravo "jasta" penal je bio unutra i bilo je kontakta za razliku od ona dva koja su sudjena protiv Klisa u Gornjem vakufu, zasto ovaj iz gv ne spominje one gore penale kad je sudac dobio nedovoljnu ocjenu od strane delegata, i sto ne spomene kako je Ibro Zukanovic pohvalio ponasanje i igru mladica iz Konjica, zasto ne spomene da je Sloga trazila tri milje da kao pusti Klisu, a zatim divljacko ponasanje sloginih igraca po terenu i desetominutno izlazenje s terena igraca s brojem pet koji je dobio drugi zuti a trebao je dobiti direktno crveni... i Klis je trebao povesti 2-3 nula... a da je poveo sloga ne bi napravila sansu... a sto se tice prvaka ove lige i ove sezone sasvim zasluzeno ide u ruke Toroglava, uz normalno sudjenje na bilo kojem terenu dat ce tri komada Brotnju...a taj isti Brotnjo za koji navija lik koji spominje da je u Konjicu sesnesterac na 20 metara... njegov Brotnjo je primio 7 komada i dobro su prosli.. a protiv slabasnog klisa ni sami ne znaju kako su uzeli bodove..
Troglav je imao najboljeg suca lige Primorca u Čitluku i opalio jednom na gol u čitavoj utakmici,nijedan klub se nije žalio na suđenje u Čitlukunagibuzbrdica je napisao/la:bravo "jasta" penal je bio unutra i bilo je kontakta za razliku od ona dva koja su sudjena protiv Klisa u Gornjem vakufu, zasto ovaj iz gv ne spominje one gore penale kad je sudac dobio nedovoljnu ocjenu od strane delegata, i sto ne spomene kako je Ibro Zukanovic pohvalio ponasanje i igru mladica iz Konjica, zasto ne spomene da je Sloga trazila tri milje da kao pusti Klisu, a zatim divljacko ponasanje sloginih igraca po terenu i desetominutno izlazenje s terena igraca s brojem pet koji je dobio drugi zuti a trebao je dobiti direktno crveni... i Klis je trebao povesti 2-3 nula... a da je poveo sloga ne bi napravila sansu... a sto se tice prvaka ove lige i ove sezone sasvim zasluzeno ide u ruke Toroglava, uz normalno sudjenje na bilo kojem terenu dat ce tri komada Brotnju...a taj isti Brotnjo za koji navija lik koji spominje da je u Konjicu sesnesterac na 20 metara... njegov Brotnjo je primio 7 komada i dobro su prosli.. a protiv slabasnog klisa ni sami ne znaju kako su uzeli bodove..
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
remistarmo
- Kontakt:
Mečevi u Konjicu, Ljubuškom i Grudama u centru pažnje
U centru pažnje 28. kola Druge fudbalske lige Federacije BiH – grupa Jug su susreti u Konjicu, Ljubuškom i Grudama, u kojima će timovi sa dna tabele tražiti svoju šansu za povoljan rezultat.
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... tru-paznje" onclick="window.open(this.href);return false;
U centru pažnje 28. kola Druge fudbalske lige Federacije BiH – grupa Jug su susreti u Konjicu, Ljubuškom i Grudama, u kojima će timovi sa dna tabele tražiti svoju šansu za povoljan rezultat.
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... tru-paznje" onclick="window.open(this.href);return false;
Slazem se s tobom, a i vidimo da je Brotnjo u zadnjih par utakmica potonuo, koliko god pokusavao stici Troglava, npr. protiv Bigesta 1:0, a i cuo sam da su Bigeste bile bolje (odnosno procitao).nagibuzbrdica je napisao/la:a sto se tice prvaka ove lige i ove sezone sasvim zasluzeno ide u ruke Toroglava, uz normalno sudjenje na bilo kojem terenu dat ce tri komada Brotnju...a taj isti Brotnjo za koji navija lik koji spominje da je u Konjicu sesnesterac na 20 metara... njegov Brotnjo je primio 7 komada i dobro su prosli.. a protiv slabasnog klisa ni sami ne znaju kako su uzeli bodove..
Protiv Igmana takodjer 1:0, isto jedva, koliko sam procito
Ovdje mi nije bio cilj vrijedjanje citlucana, uostalom, oni mi i ne smetaju kad sam ih sviju ignore, ali eto, tek toliko kazem da vidimo da ni Brotnjo nije bas najbolji posljednja 2 kola...Ono sto je TL napucavao (0:2 kod Bigesta i 6:0 Igman kuci), Brotnjo je jedva dobivao. Da je razlog slaba motiviranost - nemoguce, jer su lovili TL tada, mada ne kazem ni da se sad trebaju predat...
to je to....vidim da ovdje postoje neki mini klanovi...ali dezinformacije tipa ove od sloge za penal, nisu nikom od nikakve koristi....mislim da sam dosad u ovo malo postova realno izvjestavao o tekmama igmana i klisa...
nesportsko ponasanja igraca sloge nisam htio ni spominjat....kao ni opis igre klisa taj mec....al ovaj prijasnji post je sve objasnio
troglav i jeste zasluzeno prvi.....govorim o kv. igre ove sezone ....
namjestio,kupio,sudije...necu da komentarisem ( ne znam nista o tome )
ponovljam,,kvalitet igre ide na stranu troglava i to je to
nesportsko ponasanja igraca sloge nisam htio ni spominjat....kao ni opis igre klisa taj mec....al ovaj prijasnji post je sve objasnio
troglav i jeste zasluzeno prvi.....govorim o kv. igre ove sezone ....
namjestio,kupio,sudije...necu da komentarisem ( ne znam nista o tome )
ponovljam,,kvalitet igre ide na stranu troglava i to je to
- slogauskoplje
- Kontakt:
nisam bio, meni su pouzdano rekli da nit je bilo penala nit je bilo unutra. ja znam kome ću vjerovati, liku koji je ovdje 5 dana sigurno neću.nagibuzbrdica je napisao/la:penal je bio unutra
ne laži! penali su bili, čak je se moglo suditi još penal(a) za slogu.nagibuzbrdica je napisao/la:bilo je kontakta za razliku od ona dva koja su sudjena protiv Klisa
opet laž, sudac je dobio nešto nižu ocjenu, ali to niti je bilo zbog penala, niti je to nedovoljna ocjena jer je sudio već u sljedećim kolimanagibuzbrdica je napisao/la:sudac dobio nedovoljnu ocjenu od strane delegata
nije tri nego dvije tisuće, eto vidiš da nemaš pojmanagibuzbrdica je napisao/la:zasto ne spomene da je Sloga trazila tri milje da kao pusti Klisu
nagibuzbrdica je napisao/la:divljacko ponasanje sloginih igraca
Bože sačuvaj! Pa kada livnjaci odu ovdje niko osim hnkvisica nece bit normalannagibuzbrdica je napisao/la:i Klis je trebao povesti 2-3 nula... a da je poveo sloga ne bi napravila sansu...
Sloga Uskoplje
Ne bi komentirao tvoj prethodni post jer ne znam o cem se radi, nego samo da ti kazem da se hnkvisici nece vratit bas tako brzoslogauskoplje je napisao/la:
Bože sačuvaj! Pa kada livnjaci odu ovdje niko osim hnkvisica nece bit normalan
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
hnk sloga ti si pouzdano dezinformisan lik, penal je bio na nekih 7,8 metara od gola a kad je vas igrac dobio crveni karton to je bilo na 20m i ne vidim sta se treba oko tog raspravljat, pises gluposti !!! a istina je da ste trazili 3000 km da pustite klisu i kad su vam ovi rekli da ne pristaju onda ste spustili na 2000 km... divljacko ponasanje igraca nakon crvenog kartona je zalosno komentarisat samo cu rec SRAMOTA !!!
slogo vrijedjas...a zna se cega je to znak...
pricas a nemas argumente
u sustini briga me i za klis i slogu pogotovo....
al iskreno vec po kozna koji put pises nebuloze....ne mislim raspravljat vise....
mogu razumjet neke frustracije...sloga je ima 1000 godina u ovoj selo - ligi.....al iskreno smanji dozivljaj
nagib je sve napisao.....i sve mogu potvrdit...sem ovo za pare....nisam upucen u to
a o mojoj objektivnosti procjeni na osnovu posta o tekmi igman bigeste ( kad sam rekao da mi izgleda sumnjivo)
ili klis posusje ( kad sam rekao da je bilo domacinsko sudjenje) ......
ko to od vas kaze za vase timove??
toliko...necu vise o ovome..pisi sta hoces
pricas a nemas argumente
u sustini briga me i za klis i slogu pogotovo....
al iskreno vec po kozna koji put pises nebuloze....ne mislim raspravljat vise....
mogu razumjet neke frustracije...sloga je ima 1000 godina u ovoj selo - ligi.....al iskreno smanji dozivljaj
nagib je sve napisao.....i sve mogu potvrdit...sem ovo za pare....nisam upucen u to
a o mojoj objektivnosti procjeni na osnovu posta o tekmi igman bigeste ( kad sam rekao da mi izgleda sumnjivo)
ili klis posusje ( kad sam rekao da je bilo domacinsko sudjenje) ......
ko to od vas kaze za vase timove??
toliko...necu vise o ovome..pisi sta hoces
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma dobro Klis-Posušje, sucima iz Livna ušli u svlačionicu i zaprijetili da domaćin mora pobijediti. 
Hayley <3
Jel' vi to jos uvijek niste rijesili pitanje prvaka u grupi?
Hajde ljudi, sta cekate?
Hajde ljudi, sta cekate?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
plavobijeli
- Kontakt:
Prvenstvo nije završeno,al moglo bi biti danas,ako Troglav uđe u utakmicu mirno i nenapaljeno nego se bude nadigravalo sa Kamešnicom tu neće biti problema.Ako utakmica ode drugim smjerom,a u ekipi imamo takvih igrača koji su napaljeni i žele se na susjedima dokazati ili vratiti neke dugove onda će biti puno problema,što smatram da ovi koji ih vode neće dopustiti.Nadam se da Zlatko voli svoj bivši klub i da mu je stalo da uđe u viši rang,a ja bi ga osobno volio ponovo viditi u Troglovu jer smatram a to i dokazuje,da je veliki radnik i da zna svoj posao.
Jesi to rekao bezveze ili je stvarno dobio otkaz??plavobijeli je napisao/la:Prvenstvo nije završeno,al moglo bi biti danas,ako Troglav uđe u utakmicu mirno i nenapaljeno nego se bude nadigravalo sa Kamešnicom tu neće biti problema.Ako utakmica ode drugim smjerom,a u ekipi imamo takvih igrača koji su napaljeni i žele se na susjedima dokazati ili vratiti neke dugove onda će biti puno problema,što smatram da ovi koji ih vode neće dopustiti.Nadam se da Zlatko voli svoj bivši klub i da mu je stalo da uđe u viši rang,a ja bi ga osobno volio ponovo viditi u Troglovu jer smatram a to i dokazuje,da je veliki radnik i da zna svoj posao.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Sve je riješeno, eto Troglava dogodine.Zoom088 je napisao/la:Jel' vi to jos uvijek niste rijesili pitanje prvaka u grupi?
Hajde ljudi, sta cekate?
@Hans, mislim da Plavobijeli govori da Zlatko, iz ljubavi prema Troglavu, neće raditi probleme sutra.
Hayley <3
Ali nisam skuzio ovo "svoj bivsi klub" :DD ma ok, nije bitnobadblueboylivno je napisao/la:Sve je riješeno, eto Troglava dogodine.Zoom088 je napisao/la:Jel' vi to jos uvijek niste rijesili pitanje prvaka u grupi?
Hajde ljudi, sta cekate?
@Hans, mislim da Plavobijeli govori da Zlatko, iz ljubavi prema Troglavu, neće raditi probleme sutra.
- badblueboylivno
- Kontakt:
- slogauskoplje
- Kontakt:
zato što sam rekao da laže? to je nazivanje stvari pravim imenom, ja ne mogu reći da govori istinu kad lažejasta je napisao/la:slogo vrijedjas
Sloga Uskoplje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.