Moglo je se to odraditi da ova dva budu nedjeljom, zadnje subotom, svi zadovoljni (ipak u ovoj ligi ima puno Hrvata i tako to).

Troglav je imao najboljeg suca lige Primorca u Čitluku i opalio jednom na gol u čitavoj utakmici,nijedan klub se nije žalio na suđenje u Čitlukunagibuzbrdica je napisao/la:bravo "jasta" penal je bio unutra i bilo je kontakta za razliku od ona dva koja su sudjena protiv Klisa u Gornjem vakufu, zasto ovaj iz gv ne spominje one gore penale kad je sudac dobio nedovoljnu ocjenu od strane delegata, i sto ne spomene kako je Ibro Zukanovic pohvalio ponasanje i igru mladica iz Konjica, zasto ne spomene da je Sloga trazila tri milje da kao pusti Klisu, a zatim divljacko ponasanje sloginih igraca po terenu i desetominutno izlazenje s terena igraca s brojem pet koji je dobio drugi zuti a trebao je dobiti direktno crveni... i Klis je trebao povesti 2-3 nula... a da je poveo sloga ne bi napravila sansu... a sto se tice prvaka ove lige i ove sezone sasvim zasluzeno ide u ruke Toroglava, uz normalno sudjenje na bilo kojem terenu dat ce tri komada Brotnju...a taj isti Brotnjo za koji navija lik koji spominje da je u Konjicu sesnesterac na 20 metara... njegov Brotnjo je primio 7 komada i dobro su prosli.. a protiv slabasnog klisa ni sami ne znaju kako su uzeli bodove..
Slazem se s tobom, a i vidimo da je Brotnjo u zadnjih par utakmica potonuo, koliko god pokusavao stici Troglava, npr. protiv Bigesta 1:0, a i cuo sam da su Bigeste bile bolje (odnosno procitao).nagibuzbrdica je napisao/la:a sto se tice prvaka ove lige i ove sezone sasvim zasluzeno ide u ruke Toroglava, uz normalno sudjenje na bilo kojem terenu dat ce tri komada Brotnju...a taj isti Brotnjo za koji navija lik koji spominje da je u Konjicu sesnesterac na 20 metara... njegov Brotnjo je primio 7 komada i dobro su prosli.. a protiv slabasnog klisa ni sami ne znaju kako su uzeli bodove..
nisam bio, meni su pouzdano rekli da nit je bilo penala nit je bilo unutra. ja znam kome ću vjerovati, liku koji je ovdje 5 dana sigurno neću.nagibuzbrdica je napisao/la:penal je bio unutra
ne laži! penali su bili, čak je se moglo suditi još penal(a) za slogu.nagibuzbrdica je napisao/la:bilo je kontakta za razliku od ona dva koja su sudjena protiv Klisa
opet laž, sudac je dobio nešto nižu ocjenu, ali to niti je bilo zbog penala, niti je to nedovoljna ocjena jer je sudio već u sljedećim kolimanagibuzbrdica je napisao/la:sudac dobio nedovoljnu ocjenu od strane delegata
nije tri nego dvije tisuće, eto vidiš da nemaš pojmanagibuzbrdica je napisao/la:zasto ne spomene da je Sloga trazila tri milje da kao pusti Klisu
nagibuzbrdica je napisao/la:divljacko ponasanje sloginih igraca
Bože sačuvaj! Pa kada livnjaci odu ovdje niko osim hnkvisica nece bit normalannagibuzbrdica je napisao/la:i Klis je trebao povesti 2-3 nula... a da je poveo sloga ne bi napravila sansu...
Ne bi komentirao tvoj prethodni post jer ne znam o cem se radi, nego samo da ti kazem da se hnkvisici nece vratit bas tako brzoslogauskoplje je napisao/la:
Bože sačuvaj! Pa kada livnjaci odu ovdje niko osim hnkvisica nece bit normalan
Jesi to rekao bezveze ili je stvarno dobio otkaz??plavobijeli je napisao/la:Prvenstvo nije završeno,al moglo bi biti danas,ako Troglav uđe u utakmicu mirno i nenapaljeno nego se bude nadigravalo sa Kamešnicom tu neće biti problema.Ako utakmica ode drugim smjerom,a u ekipi imamo takvih igrača koji su napaljeni i žele se na susjedima dokazati ili vratiti neke dugove onda će biti puno problema,što smatram da ovi koji ih vode neće dopustiti.Nadam se da Zlatko voli svoj bivši klub i da mu je stalo da uđe u viši rang,a ja bi ga osobno volio ponovo viditi u Troglovu jer smatram a to i dokazuje,da je veliki radnik i da zna svoj posao.
Sve je riješeno, eto Troglava dogodine.Zoom088 je napisao/la:Jel' vi to jos uvijek niste rijesili pitanje prvaka u grupi?
Hajde ljudi, sta cekate?
Ali nisam skuzio ovo "svoj bivsi klub" :DD ma ok, nije bitnobadblueboylivno je napisao/la:Sve je riješeno, eto Troglava dogodine.Zoom088 je napisao/la:Jel' vi to jos uvijek niste rijesili pitanje prvaka u grupi?
Hajde ljudi, sta cekate?
@Hans, mislim da Plavobijeli govori da Zlatko, iz ljubavi prema Troglavu, neće raditi probleme sutra.
zato što sam rekao da laže? to je nazivanje stvari pravim imenom, ja ne mogu reći da govori istinu kad lažejasta je napisao/la:slogo vrijedjas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.