FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

don_burza
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la don_burza » 25 maj 2012, 23:17

jbt gledam ovu Barcu jos malo pa ko mi ce igrati :D

Elem danas cijeli dan provjeravam imal kakvih vijesti oko kupovine igraca i nista :)

Mozda je ipak zatisje pred buru :D
Thomas Müller - Fußballgott

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 maj 2012, 23:24

don_burza je napisao/la: Elem danas cijeli dan provjeravam imal kakvih vijesti oko kupovine igraca i nista :)
Sad bi te ja (uz pomoc Klareta :D ) napenalio. :mrgreen:
Transferi, transferi, transferi...
Vijesti ces cekati cijelo ljeto, zato danasnji dan ne smatraj propalim. :lol:

Siguran sam da ce Bayern odgledati ovo EP barem za jedno pojacanje.
Zato strpljenja braco.
Vom Jäger zum Gejagten

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 maj 2012, 23:26

Hocu odmah da skupljam pare za dres :D
Crveni , bijeli i crni ako dodje ona devetka sto ja zelim :)

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 25 maj 2012, 23:31

don_burza je napisao/la:jbt gledam ovu Barcu jos malo pa ko mi ce igrati :D

Elem danas cijeli dan provjeravam imal kakvih vijesti oko kupovine igraca i nista :)

Mozda je ipak zatisje pred buru :D
tek poslije EP-a mozemo ocekivati najavljenu bombu u napadu, ma siguran sam da ce do toga doci. Po meni to i nije losa zamisao jer obicno se na velikim prevenstvima pojave neka nova imena koja skrenu paznju na sebe, a osim toga uticu i na cijene na trzistu.
Osim napadaca vjerovatno ce se ispostzovati i Jupov zahtjev za igraca u veznom redu.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 25 maj 2012, 23:33

Preduhitrio me Gero sa odgovorom :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 maj 2012, 23:34

Samo vi cekajte EP, pa kad potencijalnim kandidatima skoci cijena za 50%, tad cete svi govoriti pa sto nismo ranije reagovali? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 maj 2012, 23:40

Bas se posle EP pumpaju cijene

Zamisli kakav Ukrajinac odigra utakmice zivota protiv Engleza i Francuza i nasi ga uzmu a on ne moze Lellu papuce okrenuti :lol:

Ipak vjerujem ja svom Uliju ;)

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 25 maj 2012, 23:43

Omerbavarac je napisao/la:Samo vi cekajte EP, pa kad potencijalnim kandidatima skoci cijena za 50%, tad cete svi govoriti pa sto nismo ranije reagovali? :D
Naprotiv, trebalo bi da ce neka nova imena na EP sniziti cijenu ovim koji se danas precjenjuju. Monogo je fenomenalnih igraca za koje mi jos ne znamo, a koji tek dodju do izrazaja na tim velikim takmicenjima i kojima cijena posle nece biti nesto posebno velika. ;)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 25 maj 2012, 23:50

Bilall je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Samo vi cekajte EP, pa kad potencijalnim kandidatima skoci cijena za 50%, tad cete svi govoriti pa sto nismo ranije reagovali? :D
Naprotiv, trebalo bi da ce neka nova imena na EP sniziti cijenu ovim koji se danas precjenjuju. Monogo je fenomenalnih igraca za koje mi jos ne znamo, a koji tek dodju do izrazaja na tim velikim takmicenjima i kojima cijena posle nece biti nesto posebno velika. ;)
To je nekad bilo moj Bilćo. Sjeti se Ribery . ZA njege nisu čuli ni njegovi saigrači pa nakon prvenstva skoči cijena na 25 mil eura.Mi jednostavno gubimo vrijeme. Poslije prvenstva biće kasno uigravati ekipu.Dok aj Citija, šeika ,Rusa, katarskih plaćenika za prosječne igrače davaće se desetine miliona eura.Mi konja za takvu utrku nemamo ili bi bili pravi konji da se upustima u takvu avanturu trošenja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 maj 2012, 23:54

Nego jel neko zna sta je sa onog Sandro Wagnera? Vidim da je trenutno u KSC na pozajmnici

Mozda se sad vrati u Bremen . Gotivio sam ga plaho u onom Liga kupu kao i kad je potopio Engleze u Svedskoj

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 25 maj 2012, 23:58

FRANK RIBERY je napisao/la: To je nekad bilo moj Bilćo. Sjeti se Ribery . ZA njege nisu čuli ni njegovi saigrači pa nakon prvenstva skoči cijena na 25 mil eura.Mi jednostavno gubimo vrijeme. Poslije prvenstva biće kasno uigravati ekipu.Dok aj Citija, šeika ,Rusa, katarskih plaćenika za prosječne igrače davaće se desetine miliona eura.Mi konja za takvu utrku nemamo ili bi bili pravi konji da se upustima u takvu avanturu trošenja.
Da ali 25 miliona evra nije mnogo za jednog takvog igraca. Da nadjemo na jednu takvu priliku opet trebali bi biti prezadovoljni. To ti je najbolja moguca investicija. Sjeti se da je on presao u Bayern 2007 godine za tih 25 miliona a vec si ga 2009 mogao prodati za nekih 70 miliona.
Tako to ide. I nemoj misliti da ce ti pored jednog takvog igraca od 25 miliona evra Falcao drzati cijenu od 60, ili Hulk 80 ;) to je sustina

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 maj 2012, 00:03

Bilall je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la: To je nekad bilo moj Bilćo. Sjeti se Ribery . ZA njege nisu čuli ni njegovi saigrači pa nakon prvenstva skoči cijena na 25 mil eura.Mi jednostavno gubimo vrijeme. Poslije prvenstva biće kasno uigravati ekipu.Dok aj Citija, šeika ,Rusa, katarskih plaćenika za prosječne igrače davaće se desetine miliona eura.Mi konja za takvu utrku nemamo ili bi bili pravi konji da se upustima u takvu avanturu trošenja.
Da ali 25 miliona evra nije mnogo za jednog takvog igraca. Da nadjemo na jednu takvu priliku opet trebali bi biti prezadovoljni. To ti je najbolja moguca investicija. Sjeti se da je on presao u Bayern 2007 godine za tih 25 miliona a vec si ga 2009 mogao prodati za nekih 70 miliona.
Tako to ide. I nemoj misliti da ce ti pored jednog takvog igraca od 25 miliona evra Falcao drzati cijenu od 60, ili Hulk 80 ;) to je sustina
Da, ali ti više nećeš za Riberya dati 25 mil eura jer će uskočiti City, Malaga, PSG i dati 35-40 mil i šta tad?
Vremena se mjenjaju.Tržište je sjebano i ako finansijski fair play ne uspije ovo će postati cirkus, a sve više vještačkih klubova će biti u završnicama evropskih takmičenja.Prema tome ako hoćeš igrača kupi ga na vrijeme.Poslije sa rogonjam se ne može bosti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 26 maj 2012, 00:06

Suarez: Moj agent je sada u Münchenu!

Suarez : Meine Manager sind jetzt in München !

Suarez : My Agent's are now in Munich !
24.04.1991.
Stern des südens

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 maj 2012, 00:07

Mi smo Franka doveli uz pomoc Kupa UEFA i Owena Hargreavesa :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 maj 2012, 00:09

Treba sad reagovati oko transfera a ne čekati Euro kad igračima skoči cijena jer Bayern nema keša na bacanje.

Kad vidim ovog Suareza odmah se sjetim Pranjića i uzalud bačenih 7 mil a i on je vedrio i oblačio po holandskoj ligi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 26 maj 2012, 00:12

FRANK RIBERY je napisao/la: Da, ali ti više nećeš za Riberya dati 25 mil eura jer će uskočiti City, Malaga, PSG i dati 35-40 mil i šta tad?
Tada ce pasti cijena Falcau (navodim kao primjer) za kojeg ovi gore navedeni nece biti vise tolko zainteresirani.
Trziste je i tada kada je Ribery dolazio bilo u dobroj mjeri poremeceno. Svi oni koji ulazu privatna bogatstva u svoje klubove, vise nekako vjeruju investirati u neka poznatija imena a manje u neke nove zvijezde, i zbog toga imamo ovako nenormalne cijene, a ja bih recimo bio prezadovoljan da Bayern dovede uglavnom neka manje zvucna imena ali koja obecavaju kao sto je tada bio Ribery. ;)
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 26 maj 2012, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 maj 2012, 00:18

Ovaj mali Suarez se na silu gura u Bayern, a naša uprava možda nikad nije ni bacila oko na njega. Al et vidjet ćemo, samo mi priča na to za sad liči....

Inače i ja sam mišljenja da će biti još neki transfera ali tek nakon Euro-a i nadam se da bi tad mogli šta pazarit dobro kao nakon onog Mundijala 2006. godine, kad smo klepili Riberyja i Tonija i onda osvojili nakon toga double.

Mi smo za sad uzeli ono što se moglo i moralo uzeti, znači dodatna opcija za odbranu s Danteom, te dodatna opcija s Pizzarom u napadu i naravno super opcija u vezi sa Shaqirijem. E sad može se desit još nešto spektakularno , a siguran sam da će se desit nešto, samo koliko spektakularno vidjet ćemo. Dug je prelazni rok.

Mene samo nervira jedna stvar, a to je što bi neki transfere, transfere, transfere, et onako da se novci prospu i da se dovedu neke tako reči bombe. Ali glavno bi pitanje za te sve bilo, da li smo mi finale protiv Chelsea izgubili zbog nedostataka u kadru ili nečeg drugog?
Znači ja bi više volio da se malo taj naš mentalitet vrati, da dobijamo velike utakmice i ne želim da se u budučnosti počne pričat kako Bayern ključne, završne utakmice nesretno gubi, nego kako ih sretno dobija, kao u stara dobra vremena. Na tim tako reči sitnicama treba radit, mentalna snaga, puni pobjednički mentalitet, te svakako i malo raznovrsnija filozofija igre. Mora se malo u filozofiji igre unijeti svježine, da ne bude da kad nas protivnici malo više načepe ili baš dobro zatvore, da nemamo ideje.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 maj 2012, 00:20

Bilall je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la: Da, ali ti više nećeš za Riberya dati 25 mil eura jer će uskočiti City, Malaga, PSG i dati 35-40 mil i šta tad?
Tada ce pasti cijena Falcau (navodim kao primjer) za kojeg ovi gore navedeni nece biti vise tolko zainteresirani.
Trziste je i tada kada je Bilal dolazio bilo u dobroj mjeri poremeceno. Svi oni koji ulazu privatna bogatstva u svoje klubove, vise nekako vjeruju investirati u neka poznatija imena a manje u neke nove zvijezde, i zbog toga imamo ovako nenormalne cijene, a ja bih recimo bio prezadovoljan da Bayern dovede uglavnom neka manje zvucna imena ali koja obecavaju. ;)
Falcau će cijena pasti i pokupiće ga neko drugi.Da, sa zadnjom rečenicom se upotpunosti slažem.Nama trebaju Kagawe.Igrači za siću.Mi smo napravili previše promašenih transfera.Pogotovo iz Južne Amerike.Uvijek sam za teoriju da se iz kvantitete moze dobiti kvalitet.Valjda su u Bayernu dosad našli riječ skauting.

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 26 maj 2012, 00:22

Što se Barca fura na nas. Eno ih slave uz našu torhymn Seven nation army se ori stadionom :)
24.04.1991.
Stern des südens

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 maj 2012, 00:31

--------------------------Rensing------------

Oddo---------Ismael---------Breno--------Lell

------------------Ottl-----Sosa--------

(nadam se ne Sacir)--------------------Pranjic

-----------------Petersen-------(Ubaci sta ti dusa zeli)

Dream team zadnjih 10 godina :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.