Umjesto Sammira, ali ne može igrati pored Sesaranidi je napisao/la:čuj Suljić nema mjesta u sarajevu ali ga mogu dobro prodati dinamu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Potpis!
Covjek sve zna.[b]Aldinn1[/b] je napisao/la:Nažalost, nećete moći dobiti licencu!!
Zadnja izmjena: senci-071, dana/u 25 maj 2012, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
ma bitno je da si ti gledao gracica i selimovica na alfi i donio zakljucak..nidi je napisao/la:nisam glup nego nisam znao da ivica dijeli vitre prije Ramazanamma_hz je napisao/la:@nidi ,sta mai kakav si mi?..jesi gledo gracica i selimovica na alfi ..kazu nema nista od licence..
![]()
![]()
![]()
kako je lijepo biti glup!!
![]()
![]()
glup si glup..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kakve veze ima ivica sa licencom? Licencu nam je dala drugostepena komisija a ne komitet.
Aldine, još si budan? Jel to sutra osnovci ne nadoknađuju nastavu?
Aldine, još si budan? Jel to sutra osnovci ne nadoknađuju nastavu?
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
Baš takosenci-071 je napisao/la:Covjek sve zna.[b]Aldinn1[/b] je napisao/la:Nažalost, nećete moći dobiti licencu!!![]()
Kako je naporan,dosadan ,da zna da ga ovde na forumu niko ne benda ni 1% ,sam bi se odmah odjavio.
Potpis!
Sto bi mjenjali kad dodje jedan mig iz Uprave Sarajeva,eto Pandza na Kosevo pjeske.astra1922 je napisao/la:hajmo mijenjat mi vama pandz vi nama haskica
senci-071 je napisao/la:Sto bi mjenjali kad dodje jedan mig iz Uprave Sarajeva,eto Pandza na Kosevo pjeske.astra1922 je napisao/la:hajmo mijenjat mi vama pandz vi nama haskica
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Vjerovatno niste znali da su ga gledali skauti Dinama, ali OK za ucenike 5. ili 6. razreda i nije da to znajuAldinn1 je napisao/la:Umjesto Sammira, ali ne može igrati pored Sesaranidi je napisao/la:čuj Suljić nema mjesta u sarajevu ali ga mogu dobro prodati dinamu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
astra1922 je napisao/la:senci-071 je napisao/la:Sto bi mjenjali kad dodje jedan mig iz Uprave Sarajeva,eto Pandza na Kosevo pjeske.astra1922 je napisao/la:hajmo mijenjat mi vama pandz vi nama haskica
Da zalosnije ne moze biti.
-
FMBosnia Admin
- Kontakt:
Treba dovesti ovog Halilovica, igramo europu, momak vjerovatno ima zelju da se afirmise pa samim tim i proda vani.
- theprodigy
- Kontakt:
sve je to dio zivotazeljo1 je napisao/la: al jeste bjezali niz liticu u Jablanici
divovi budite realni ,koga je to sarajevo afirmisalo i prodalo zadnje tri godine ,pa da taj halilović dođe u sarajevoFMBosnia Admin je napisao/la:Treba dovesti ovog Halilovica, igramo europu, momak vjerovatno ima zelju da se afirmise pa samim tim i proda vani.
Vaš najbolji igrač iz prošle sezone završi u ligi Crne Gore
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
Kone, svima sam cestitao sve sto je trebalo pa da evo i vama ljudski cestitam plasman u Evropu. Nadam se da cete nas dostojno predstavljati.
Zelim vam puno uspjeha i da nam u Sarajevo dovete neku zajebanu ekipu nakon sto prodjete par losih.
Sjecam se onog zajednistva kad je Zeljo igrao sa Newcastle-om i volio bi da ove godine nas zajednicki grad dozivi isto, kako na utakmicama Zelje tako i na vasim utakmicama.
Sretno kone!
Zelim vam puno uspjeha i da nam u Sarajevo dovete neku zajebanu ekipu nakon sto prodjete par losih.
Sjecam se onog zajednistva kad je Zeljo igrao sa Newcastle-om i volio bi da ove godine nas zajednicki grad dozivi isto, kako na utakmicama Zelje tako i na vasim utakmicama.
Sretno kone!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
taj halilovic ima strasne ocjene na fm, zamisli sta bi tek radio u sarajevu, kada je toliki potencijal na fmFMBosnia Admin je napisao/la:Treba dovesti ovog Halilovica, igramo europu, momak vjerovatno ima zelju da se afirmise pa samim tim i proda vani.
Za zivot cijeli!
Ma pusti tifoze kompjuterske,procito iz novina clanak i zna sve....Ko ide po gostovanjima zna kako to HODA.theprodigy je napisao/la:sve je to dio zivotazeljo1 je napisao/la: al jeste bjezali niz liticu u Jablanicine znam jesi li upoznat sa tim dogadjajima, mrsko mi objasnjavati
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
e yebiga, sto je Željo osvaj'o, osvaj'o jeScooTeR je napisao/la:Eto vraca vam se Messi
Za zivot cijeli!
Sad ce lijevo, desno...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:e yebiga, sto je Željo osvaj'o, osvaj'o jeScooTeR je napisao/la:Eto vraca vam se Messi
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Lijepa vijest na sabahu je povratak Damira. Sa njim, Husejinovićem i Sesarom nam u sredini fali još jedan destruktivac, trkač. Husić to definitivno nije i treba mu se zahvaliti .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★