astra1922 je napisao/la:senci-071 je napisao/la:Sto bi mjenjali kad dodje jedan mig iz Uprave Sarajeva,eto Pandza na Kosevo pjeske.astra1922 je napisao/la:hajmo mijenjat mi vama pandz vi nama haskica
Da zalosnije ne moze biti.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
astra1922 je napisao/la:senci-071 je napisao/la:Sto bi mjenjali kad dodje jedan mig iz Uprave Sarajeva,eto Pandza na Kosevo pjeske.astra1922 je napisao/la:hajmo mijenjat mi vama pandz vi nama haskica
sve je to dio zivotazeljo1 je napisao/la: al jeste bjezali niz liticu u Jablanici
divovi budite realni ,koga je to sarajevo afirmisalo i prodalo zadnje tri godine ,pa da taj halilović dođe u sarajevoFMBosnia Admin je napisao/la:Treba dovesti ovog Halilovica, igramo europu, momak vjerovatno ima zelju da se afirmise pa samim tim i proda vani.
taj halilovic ima strasne ocjene na fm, zamisli sta bi tek radio u sarajevu, kada je toliki potencijal na fmFMBosnia Admin je napisao/la:Treba dovesti ovog Halilovica, igramo europu, momak vjerovatno ima zelju da se afirmise pa samim tim i proda vani.
Ma pusti tifoze kompjuterske,procito iz novina clanak i zna sve....Ko ide po gostovanjima zna kako to HODA.theprodigy je napisao/la:sve je to dio zivotazeljo1 je napisao/la: al jeste bjezali niz liticu u Jablanicine znam jesi li upoznat sa tim dogadjajima, mrsko mi objasnjavati
e yebiga, sto je Željo osvaj'o, osvaj'o jeScooTeR je napisao/la:Eto vraca vam se Messi
Sad ce lijevo, desno...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:e yebiga, sto je Željo osvaj'o, osvaj'o jeScooTeR je napisao/la:Eto vraca vam se Messi
On je vec odavno zelja upraveFMBosnia Admin je napisao/la:Treba dovesti ovog Halilovica, igramo europu, momak vjerovatno ima zelju da se afirmise pa samim tim i proda vani.
prosetat ce se ligompile87 je napisao/la:Sad ce lijevo, desno...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:e yebiga, sto je Željo osvaj'o, osvaj'o jeScooTeR je napisao/la:Eto vraca vam se Messi
Zamisli kakav je to igrač kad ga ni u Crnoj Gori ne može igrati, mora se u BH vratiti. Vjerovatno Budučnost ima cilj proči daleko u evropi, gdje će Messija prodavatiScooTeR je napisao/la:Eto vraca vam se Messi
pacovi_tu_ima je napisao/la:na temi o sarajevu, uvaženi željezničari sami se sa sobom citiraju. koji paćenici majko draga
Koji je razlog povratka? Jeli uspio izboriti mjesto u prvom timu?hz033 je napisao/la:Još prije mjesec, dva Kojašević je izrazio želju za povratkom. Mislim da njegov povratak nije upitan.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Arma00, HordeSaSjevera, nedimmmm1337, rimljanin90, RoadRunner85, Vanja8 i 44 gosta.