NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 maj 2012, 11:17

Nisam ni ja dosad vidio, zanimljivo. Bude ovih priloga, dosta ljudi hvali rad i rezultate, a zaprepaste se kad dodju i vide kakve odlicne uvjete sportasi imaju i koliko im se prostora daje.

ŠIROKI BRIJEG – Jefthon Ferreira de Senna od danas više nije igrač Nogometnog kluba Široki Brijeg. S Jefthonom je sporazumno raskinut ugovor i tridesetogodišnji Brazilac se nakon nešto više od osam mjeseci provedenih na Pecari vraća u domovinu, gdje će nastaviti karijeru.

Iako vrlo dobar igrac koji bi bio i odlican uz ozbiljnost i prolaz punih priprema, ocekivan rasplet po meni s obzirom da se ide na Zlomislica i ostatak.
Kao sto rekoh, prirodan tijek stvari.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 29 maj 2012, 15:01

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nisam ni ja dosad vidio, zanimljivo. Bude ovih priloga, dosta ljudi hvali rad i rezultate, a zaprepaste se kad dodju i vide kakve odlicne uvjete sportasi imaju i koliko im se prostora daje.

ŠIROKI BRIJEG – Jefthon Ferreira de Senna od danas više nije igrač Nogometnog kluba Široki Brijeg. S Jefthonom je sporazumno raskinut ugovor i tridesetogodišnji Brazilac se nakon nešto više od osam mjeseci provedenih na Pecari vraća u domovinu, gdje će nastaviti karijeru.

Iako vrlo dobar igrac koji bi bio i odlican uz ozbiljnost i prolaz punih priprema, ocekivan rasplet po meni s obzirom da se ide na Zlomislica i ostatak.
Kako čujem i Marciano ce ici.. :roll:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 29 maj 2012, 15:01

gdje ide Marciano negdje vani ?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 maj 2012, 15:43

Barney Stinson je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Nisam ni ja dosad vidio, zanimljivo. Bude ovih priloga, dosta ljudi hvali rad i rezultate, a zaprepaste se kad dodju i vide kakve odlicne uvjete sportasi imaju i koliko im se prostora daje.

Steta bi bila da ode i Marciano, treba nam jedan od njih dvojica makar, jest da imamo dosta alternativa i pravi se prostora i Zlomislicu i sl., al ipak ako je vec otisao Jefthon valjalo bi da ostane Marciano i da ostane ostra konkurencija.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 maj 2012, 16:00

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:

Steta bi bila da ode i Marciano, treba nam jedan od njih dvojica makar, jest da imamo dosta alternativa i pravi se prostora i Zlomislicu i sl., al ipak ako je vec otisao Jefthon valjalo bi da ostane Marciano i da ostane ostra konkurencija.
koji će ti ****..ima 32 godine..
imaš sad Zlomu i malog Kvesića iz juniora i + dane kozul...meni dosta..a bit će igrača..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 maj 2012, 16:06

Pa sta ima veze, koristan je, zahvalan i borben igrac, ti mladji od njega mogu nauciti neke stvari, a dodatno zaostrava konkurenciju.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 29 maj 2012, 17:42

Ako odu i Marsijano i Jure to ce biti po mom gustu.Pustiti Zlomislica,kapetana juniora Kvesica i malog Kožulja nek igraju.U Gosk poslati Macija,nek se malo kali dole.Nisam Pinjuha posebno pratio iz Branitelja,jel se imalo popravio.Znam da je znao a zna i sada promasiti nemoguce.Vratiti i Tomica,i vidjeti sta je s ovim Juričevicem,jel on dosao da se seta po Širokom ili da igra.Mišić???????Zna li itko jel ziv taj momak?'Nikola Maric-doviđenja.Al opet dođemo do one Bandoviceve "Zelio sam isto para kao i Maric"Shvatili smo ;)
Kad moze Zoletic u finalu kupa igrati,sto mi nasima ne mozemo dati priliku??Posebno sam zalostan zbog zadnje dvije utakmice!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 maj 2012, 17:55

Pa zaboga igrat ce, vidis da se na tome i radi, kao sto i rekoh, to su prirodne stvari i trebaju ici prirodnim, a ne prisilnim tijekom, pa vidjelo se gradnjom kampa i ulaganjem i svime da ce se na to ici u buducnosti, sto je i logicno, samo sto je PUNO drugacije nogometno trziste, da se razumijemo, pogotovo u BiH, tako da ce se uvijek naci nezadovoljnih, al ta prica kako bi najbolje ocito po ovdasnjim ljudima bilo da je prvih 11 iz Širokog i da se pritom ne gubi nista tesko da ce proci. Zar je malo svega ti koliko smo imali svojih igraca u ovoj sezoni. Tko se u BiH moze pohvaliti sa vise svojih igraca u seniorskoj ekipi i tim rezultatima?
...Život za Široki...

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 30 maj 2012, 10:14

Sta je sa Jurčevićem? jel ide negdje na posudbu ili ostaje :) dobar igrac,al previse tvrdoglav to ga i **** puno puta u karijeri.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 maj 2012, 10:16

nkvitez je napisao/la:Sta je sa Jurčevićem? jel ide negdje na posudbu ili ostaje :) dobar igrac,al previse tvrdoglav to ga i **** puno puta u karijeri.
odigroa je jednu par utakmica, loš bio...ko amater..posle toga se ozljedio..sumnjam da ostaje..

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 30 maj 2012, 10:21

ma puno pije jbg,tvrdoglav.al sto se tice karijere nijedan igrac sirokog brijega mu nemoze parirati :) hvala ti :D

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 30 maj 2012, 11:13

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 maj 2012, 13:15

Eto ga, kao što sam i najavio već:

Tomić i Zloma potpisali a Marciano raskid ugovora.. 8-)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 30 maj 2012, 13:18

Eto jesi zadovoljan? :)

Vidjet ces samo reakcije tribina ne budu li napredovali kako trebaju i pokazivali voljni moment. Jes' takve briga tko je, sta je, ako im ne ispunjava zamisljene kriterije.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 maj 2012, 13:24

ŠB_Fidelis je napisao/la:Eto jesi zadovoljan? :)

Vidjet ces samo reakcije tribina ne budu li napredovali kako trebaju i pokazivali voljni moment. Jes' takve briga tko je, sta je, ako im ne ispunjava zamisljene kriterije.
kojih tribina :lol:

;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 30 maj 2012, 14:05

Ah, onih koje jeedva samo cekaju da igraju ''nasa dica'' po vlastitim navodima. :)
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 maj 2012, 14:51

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ah, onih koje jeedva samo cekaju da igraju ''nasa dica'' po vlastitim navodima. :)
ma isto ti je to..mogu igrat svemirci isto je i uvijek ce biti..

to naša dica ne pije vodu jer di su onda toliki na blatu kad mlađi igraju..di su na finalu kupa

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 30 maj 2012, 15:08

I was being ironic. :)

Svejedno, shvaatio si poantu. Jaao si ga njima ne budu li na razini ocekivanja. :P
...Život za Široki...

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 31 maj 2012, 12:54

http://****/vijesti/sport/n ... ao-u-split" onclick="window.open(this.href);return false;

:roll:
Sloga Uskoplje

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 31 maj 2012, 12:57

Svašta i ja sad čitam,pa Kvesić je bio mlad igrač trebali ste graditi igru na njemu i Zlomisliću u vezi,a ovako ga prodaste zar je Split toliko moćan da plaća transfere iz ŠB ?? i da vam uzima igrače koji su baš talenti. : :?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []