NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Nisam ni ja dosad vidio, zanimljivo. Bude ovih priloga, dosta ljudi hvali rad i rezultate, a zaprepaste se kad dodju i vide kakve odlicne uvjete sportasi imaju i koliko im se prostora daje.
ŠIROKI BRIJEG – Jefthon Ferreira de Senna od danas više nije igrač Nogometnog kluba Široki Brijeg. S Jefthonom je sporazumno raskinut ugovor i tridesetogodišnji Brazilac se nakon nešto više od osam mjeseci provedenih na Pecari vraća u domovinu, gdje će nastaviti karijeru.
Iako vrlo dobar igrac koji bi bio i odlican uz ozbiljnost i prolaz punih priprema, ocekivan rasplet po meni s obzirom da se ide na Zlomislica i ostatak.
Kao sto rekoh, prirodan tijek stvari.
ŠIROKI BRIJEG – Jefthon Ferreira de Senna od danas više nije igrač Nogometnog kluba Široki Brijeg. S Jefthonom je sporazumno raskinut ugovor i tridesetogodišnji Brazilac se nakon nešto više od osam mjeseci provedenih na Pecari vraća u domovinu, gdje će nastaviti karijeru.
Iako vrlo dobar igrac koji bi bio i odlican uz ozbiljnost i prolaz punih priprema, ocekivan rasplet po meni s obzirom da se ide na Zlomislica i ostatak.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
Kako čujem i Marciano ce ici..ŠB_Fidelis je napisao/la:Nisam ni ja dosad vidio, zanimljivo. Bude ovih priloga, dosta ljudi hvali rad i rezultate, a zaprepaste se kad dodju i vide kakve odlicne uvjete sportasi imaju i koliko im se prostora daje.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
gdje ide Marciano negdje vani ?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Steta bi bila da ode i Marciano, treba nam jedan od njih dvojica makar, jest da imamo dosta alternativa i pravi se prostora i Zlomislicu i sl., al ipak ako je vec otisao Jefthon valjalo bi da ostane Marciano i da ostane ostra konkurencija.Barney Stinson je napisao/la:Kako čujem i Marciano ce ici..ŠB_Fidelis je napisao/la:Nisam ni ja dosad vidio, zanimljivo. Bude ovih priloga, dosta ljudi hvali rad i rezultate, a zaprepaste se kad dodju i vide kakve odlicne uvjete sportasi imaju i koliko im se prostora daje.
...Život za Široki...
koji će ti ****..ima 32 godine..ŠB_Fidelis je napisao/la:Steta bi bila da ode i Marciano, treba nam jedan od njih dvojica makar, jest da imamo dosta alternativa i pravi se prostora i Zlomislicu i sl., al ipak ako je vec otisao Jefthon valjalo bi da ostane Marciano i da ostane ostra konkurencija.Barney Stinson je napisao/la:Kako čujem i Marciano ce ici..ŠB_Fidelis je napisao/la:Nisam ni ja dosad vidio, zanimljivo. Bude ovih priloga, dosta ljudi hvali rad i rezultate, a zaprepaste se kad dodju i vide kakve odlicne uvjete sportasi imaju i koliko im se prostora daje.
imaš sad Zlomu i malog Kvesića iz juniora i + dane kozul...meni dosta..a bit će igrača..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa sta ima veze, koristan je, zahvalan i borben igrac, ti mladji od njega mogu nauciti neke stvari, a dodatno zaostrava konkurenciju.
...Život za Široki...
Ako odu i Marsijano i Jure to ce biti po mom gustu.Pustiti Zlomislica,kapetana juniora Kvesica i malog Kožulja nek igraju.U Gosk poslati Macija,nek se malo kali dole.Nisam Pinjuha posebno pratio iz Branitelja,jel se imalo popravio.Znam da je znao a zna i sada promasiti nemoguce.Vratiti i Tomica,i vidjeti sta je s ovim Juričevicem,jel on dosao da se seta po Širokom ili da igra.Mišić???????Zna li itko jel ziv taj momak?'Nikola Maric-doviđenja.Al opet dođemo do one Bandoviceve "Zelio sam isto para kao i Maric"Shvatili smo 
Kad moze Zoletic u finalu kupa igrati,sto mi nasima ne mozemo dati priliku??Posebno sam zalostan zbog zadnje dvije utakmice!!
Kad moze Zoletic u finalu kupa igrati,sto mi nasima ne mozemo dati priliku??Posebno sam zalostan zbog zadnje dvije utakmice!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa zaboga igrat ce, vidis da se na tome i radi, kao sto i rekoh, to su prirodne stvari i trebaju ici prirodnim, a ne prisilnim tijekom, pa vidjelo se gradnjom kampa i ulaganjem i svime da ce se na to ici u buducnosti, sto je i logicno, samo sto je PUNO drugacije nogometno trziste, da se razumijemo, pogotovo u BiH, tako da ce se uvijek naci nezadovoljnih, al ta prica kako bi najbolje ocito po ovdasnjim ljudima bilo da je prvih 11 iz Širokog i da se pritom ne gubi nista tesko da ce proci. Zar je malo svega ti koliko smo imali svojih igraca u ovoj sezoni. Tko se u BiH moze pohvaliti sa vise svojih igraca u seniorskoj ekipi i tim rezultatima?
...Život za Široki...
Sta je sa Jurčevićem? jel ide negdje na posudbu ili ostaje
dobar igrac,al previse tvrdoglav to ga i **** puno puta u karijeri.
odigroa je jednu par utakmica, loš bio...ko amater..posle toga se ozljedio..sumnjam da ostaje..nkvitez je napisao/la:Sta je sa Jurčevićem? jel ide negdje na posudbu ili ostajedobar igrac,al previse tvrdoglav to ga i **** puno puta u karijeri.
ma puno pije jbg,tvrdoglav.al sto se tice karijere nijedan igrac sirokog brijega mu nemoze parirati
hvala ti 
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Eto ga, kao što sam i najavio već:
Tomić i Zloma potpisali a Marciano raskid ugovora..
Tomić i Zloma potpisali a Marciano raskid ugovora..
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Eto jesi zadovoljan?
Vidjet ces samo reakcije tribina ne budu li napredovali kako trebaju i pokazivali voljni moment. Jes' takve briga tko je, sta je, ako im ne ispunjava zamisljene kriterije.
Vidjet ces samo reakcije tribina ne budu li napredovali kako trebaju i pokazivali voljni moment. Jes' takve briga tko je, sta je, ako im ne ispunjava zamisljene kriterije.
...Život za Široki...
kojih tribinaŠB_Fidelis je napisao/la:Eto jesi zadovoljan?![]()
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ah, onih koje jeedva samo cekaju da igraju ''nasa dica'' po vlastitim navodima. 
...Život za Široki...
ma isto ti je to..mogu igrat svemirci isto je i uvijek ce biti..ŠB_Fidelis je napisao/la:Ah, onih koje jeedva samo cekaju da igraju ''nasa dica'' po vlastitim navodima.
to naša dica ne pije vodu jer di su onda toliki na blatu kad mlađi igraju..di su na finalu kupa
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I was being ironic.
Svejedno, shvaatio si poantu. Jaao si ga njima ne budu li na razini ocekivanja.
Svejedno, shvaatio si poantu. Jaao si ga njima ne budu li na razini ocekivanja.
...Život za Široki...
- slogauskoplje
- Kontakt:
Sloga Uskoplje
- Blagoje Bratić
Svašta i ja sad čitam,pa Kvesić je bio mlad igrač trebali ste graditi igru na njemu i Zlomisliću u vezi,a ovako ga prodaste zar je Split toliko moćan da plaća transfere iz ŠB ?? i da vam uzima igrače koji su baš talenti. :