Izglasan je zakon, sad će na ličnim kartama biti i entitetsko državljanstvo, te ćirilica. A sad nazad na svoju temu jalijo, ili na temu bratskog Leotara, kako vam drago...Armageddon2012 je napisao/la:znas ti dobro!
pogledaj licnu kartu i pasos,pa ces vidjeti tamo sta pise!
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- storm_raider
- Kontakt:
Lako je sa normalnim prijatelju. Takodjer, posao me cesto vuce prema Banjoj Luci i Beogradu u zadnje vrijeme, obicni, normalni ljudi beru iste brige kao i u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Mostaru, itd. Jedina je razlika u dijalektu i sto u Banjoj Luci ima vise zena u prosjeku.Rade Paprica 9 je napisao/la:Ja u Banja Luci zadnje 3 godine, zbog prirode posla provedem jedno 2-3 mjeseca godišnje, i jako često sam od tvojih sugrađana čuo identične zaključke.delko je napisao/la:Borac igra za BiH zato jer igra u ligi BiH i neka igra i treba da igra, da postoji zasebno liga RS sa kojom se moze igrati evropa - borac bi je igrao, ali racbo bi onda igrao po raznim selima i kuruzistima protiv znj ekipa, ovako bar malo ovih malo onih pa to i lici bar na nestoaj borac
p.s. za ove sto zive u jednoj il drugoj drzavi, nek zivi svako di hoce tj. ako je za nekoga to drzava neka muali ja sam vise za varijantu BiH jer valja biti slozan pa hebu nas i ''nasi'' evropljani pa hebu nas i svi ostali skacu po kicmi a mi se jos gazimo medju sobom a maltene svi isti, ih...
U Banja Luci se osječam isto kao u Sarajevu, Tuzli, Brčkom, Bihaću, imam tu i dosta poznanika, poslovnih partnera i kad sve sabereš i oduzmeš ljude u oba grada taru iste brige. Za Banja Luku mogu reći jednostavo urbana, ljubazna i prijatna sredina u kojoj se ima šta pojest. Takva su moja iskustva. Moje neugodno iskustvo u Banja Luci su cijene, čini mi se neopravdano skupljia od Sarajeva.
Istina dok nisam počeo prilično često posječivati Banja Luku i dok nisam počeo upoznavati ljude imao sam određene (bolje reći kvalitetne) predrasude. Ono što po mom mišljenju jeste jedini i stvarni problem su upravo predrasude i stereotipi. Ali oba grada su doživjela znatne transformacije, pa je to prilično normalna reakcija. Ja shvatam da prosječeni klinci u Sarajevu nemogu znati puno o običnim Banjalučanima, Zagrepčanima ili Beograđanima, i obratno. Nažalost. Nažalost jer znam kako sam upijao priče rahmetli oca o njegovim iskustvima širom Juge i pomalo patio što nisam živio u to vrijeme kad je bilo normalno sjest na voz ili u auto i popit kafu u Trstu ili Novom Sadu.
Kroz komunikaciju sa ljudima sam stekao utisak da je raspad zajedničke države isključivo rezultat interesa nekih drugih većih sila, i da kada njima opet bude odgovaralo će se udariti temelji neke nove zajdničke države kako su i stvarane predhodne dvije u zadnjih 100 godina. U jedno sam ubjeđen, onog trenutka kada bi se definitvno raspala BiH, propala bi i svaka mogučnost neke nove Juge. No o tome nismo i nećemo odlučivati ni ti,ja, Armagedon, Nidi i ostali.
Mi samo možemo živjeti naše živote a pojedinačan izbor je hoćeš li život provesti u predrasudama ili ne. Ja biram ovo drugo, jer se tako bolje osječam. Sve je stvar ličnog izbora. I po mom mišljenju tu se priča završava.
Izvinjavam se na vjerovatno nepotrebnom off-u.

Takodjer, pardon na offtopicu.
Ova dvojica partizana su se bas unijeli u svoje uloge.

Sport je lijek za tijelo i duh.
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma mozete vi dobiti sta hocete,ali pogledaj dobro sad ovu cjeduljicu na zrijebu u nionu i koja zemlja stoji iza naziva tog tvog kluba....spielführer_21 je napisao/la:Izglasan je zakon, sad će na ličnim kartama biti i entitetsko državljanstvo, te ćirilica. A sad nazad na svoju temu jalijo, ili na temu bratskog Leotara, kako vam drago...Armageddon2012 je napisao/la:znas ti dobro!
zelim vam dobar nastup u evropi i da nam popravite koeficijent nase zemlje,Bosne i Hercegovine!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nije izglasan i nece biti, jer to je jos jedan u nizu koraka za negiranje BiH.spielführer_21 je napisao/la:Izglasan je zakon, sad će na ličnim kartama biti i entitetsko državljanstvo, te ćirilica. A sad nazad na svoju temu jalijo, ili na temu bratskog Leotara, kako vam drago...Armageddon2012 je napisao/la:znas ti dobro!
To sto neko ima problem sto mu na licnoj pise ime drzave neka ide kod dokotora ili preko Drine, neka se seli ako mu smeta drzava u kojoj zivi.
Bosna i Hercegovina
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- spielführer_21
- Kontakt:
MultietniĆari ne znaju da u jednoj Švajcarskoj na ličnoj piše državljanstvo i konfederacije i kantona. To je prava multietnička država, a ne ova nakarada. Dosta spamanja po temi istinskog šampiona, koji će BiH bolje predstaviti u Evropi od onih koji je toliko vole.Elegant je napisao/la: Nije izglasan i nece biti, jer to je jos jedan u nizu koraka za negiranje BiH.
To sto neko ima problem sto mu na licnoj pise ime drzave neka ide kod dokotora ili preko Drine, neka se seli ako mu smeta drzava u kojoj zivi.
Bosna i Hercegovina
Da odgovorim na pitanje koje ima veze sa temom:
Druže, to ti i govorim. I ovo je premalo što Borac dobija s obzirom na uspjehe..old je napisao/la:?,паре се $ ' ".
а $ " " & (") " овог % је " ".
Је ?` % $ & & " је је 6 $ $ узастопно & " $ 20 000, " " $ $ 10 000 & " $ " ?.
& - $ " ? $ ?, ја ' " за то.
? $ " ? ? пара, " $ се $ ' " ?...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- SarajlijaTM
al su mi ova dvojica sto zijanise opkladu,ovih dana najjaci
bratstvo i jedinstvo u malom,svaka vam cast,nasmijavate me do suza,a ujedno mi je i jako drago

bratstvo i jedinstvo u malom,svaka vam cast,nasmijavate me do suza,a ujedno mi je i jako drago

Prekucavaju forumSarajlijaTM je napisao/la:al su mi ova dvojica sto zijanise opkladu,ovih dana najjaci![]()
![]()
![]()

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Nisam banovao nikoga mada su ban zasluzili svi koji su pisali na zadnjoj stranici...ali ako neko napise slican post kao sto su stvari sa zadnje stranice slijedi mu trajno mahanje!
AMAR OSIM!!!
-
- Kontakt:
U jbt, sta napravi jedna copy-paste varijanta..Cool.. 

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
& ' ¥ на овој $, % ' се "
% се " &, " су на ? $.
?. " је 9. јуна у " (? & РС " $), % - ? & $ " $ & "...

% се " &, " су на ? $.
?. " је 9. јуна у " (? & РС " $), % - ? & $ " $ & "...
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
Tako je bice dobra uvertira, Borac ce igrati sa B postavom vjerovatno(sigurno) ali okej ipak je Sloboda omanji klub
al imaju solidan stadion a i travnjak im je ODLICAN (igrao sam koji put) po meni bolji nego ovaj na gradskom nasem
ali bilo bi lijepo zbog psihe igraca da se uzme i taj kup pa extra, nyon, evropa i to 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- spielführer_21
- Kontakt:
@delko @old i ostali, ne spavajte... Čujem da nam Stajić ode (nikad ga nisam ni mirisao, da je čovjek ne bi igrao za one iz T.) i da se Biki vraća u Vojvodinu. Pojačanja se ne spominju, a napadač je neophodan. Kako bi legao jedan Rade Veljović sada...

spielführer_21 je napisao/la:@delko @old i ostali, ne spavajte... Čujem da nam Stajić ode (nikad ga nisam ni mirisao, da je čovjek ne bi igrao za one iz T.) i da se Biki vraća u Vojvodinu. Pojačanja se ne spominju, a napadač je neophodan. Kako bi legao jedan Rade Veljović sada...
je li istina da je stakicu i grahovcu istekao ugovor i da ima zanimanja stranih klubova za njih???
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Grahovac potpisao novi trogodisnji ugovor. Ocekuje se da i Stakic, Krunic, Maksimovic produze saradnju. Prvi novi igrac je Slavisa Dugic.
A sta je sa Zurzinovim? Cujem da je napustio Zrinjski?!
-
- Kontakt:
Tačno tako, Grahovac potpisao novi trogodišnji ugovor, ili će potpisati u srijedu kada i Božičić produžuje saradnju, tako u Blicu danas piše! Kažu da se pregovara i sa ostalim igračima kojima ističe ugovor o produžetku saradnje, takođe Dugić bi trebao biti novo pojačanje Borca!
Meni najveće pojačanje je produžetak saradnje sa mladim Grahovcem, na kojem ćemo sigurno zaraditi fino love za godinu i pol, dve, oko pola miliona km!
Za sad dobri potezi uprave!
Meni najveće pojačanje je produžetak saradnje sa mladim Grahovcem, na kojem ćemo sigurno zaraditi fino love za godinu i pol, dve, oko pola miliona km!
Za sad dobri potezi uprave!
zurzinov je imao ugovor do kraja sezone,uz uvijet dag produzi ako se izbori europa,a posto se nije izborile europa nema ga tko platiti pa je onda otisaosfpborac je napisao/la:Grahovac potpisao novi trogodisnji ugovor. Ocekuje se da i Stakic, Krunic, Maksimovic produze saradnju. Prvi novi igrac je Slavisa Dugic.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
& је , ? Граха је остао...То је супер!
? " $ " ? тренера
Еј $, па " " ? тренера & 5 "!? " " " $ у &
' $ $ " " &, то су ' & ".
" % $ % је $, ? њега ? " $ $, па - " $ $...
&, " се " ? " $...
? " $ " ? тренера

' $ $ " " &, то су ' & ".
" % $ % је $, ? њега ? " $ $, па - " $ $...

&, " се " ? " $...
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
nema spavanjaaaaaaspielführer_21 je napisao/la:@delko @old i ostali, ne spavajte... Čujem da nam Stajić ode (nikad ga nisam ni mirisao, da je čovjek ne bi igrao za one iz T.) i da se Biki vraća u Vojvodinu. Pojačanja se ne spominju, a napadač je neophodan. Kako bi legao jedan Rade Veljović sada...

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
20 $ $ освајања " &
На $ $, " 20 $, $ & ? су ? успјех, ? су " &. " се - - " рата, ? су ? у ?, $ су су " ? $ Фођа, $ (") " % (&). У ' ? &, & је с ? $ Зоран ?, $ је снаге с '.
" су $ ? ? $ " ", " су ? $ направе ", $ " " то ? " ?. & 90 " сусрет је % & $ - 2:2 (? за $ & у 16. " 75. ", а за & " у 21. " ? у 66.), па су о ? $ $ с 11 '. ? су ? на ? ? ? ", " је " $ $.
" у ?, с " %, & је " ¥ ' &, ? ". Овај $, % & " онај ?, & је у ? & % & $ 1:1 (? 7. - " 63.), а & је ? " ? $ $, па се ? " ?. " са 11 ' за & ? су ", ", ?, ? " ? ", $ су на $ " $ ", " " ". $ Гараса " је ", % је ? $ за ? ? $ ? у ".
А, & " не " ? $ је освојен ? пехар на & су ? " " " ? ?, ", ?, %, $... " ? $ је " ? &.
?, & $ " " овај $ пехар, јер је " & " %, а овај трофеј се " $ ? у Трофејној ? на $ $.
% – & 1:1 (1:1, 0:1), ? 3:5
?: 0:1 ? (7), 1:1 " (63), $: у ", $: 2000, $: $ ("), " ": ", ?, ", ", ? (&), Гарас, & (%).
%: $, Гарас, ", ", &, &, ?, ", /, ? (/), %.
&: ", ? ("), ' ("), ?, ?, ", ?, ", " ("), ", ?.

На $ $, " 20 $, $ & ? су ? успјех, ? су " &. " се - - " рата, ? су ? у ?, $ су су " ? $ Фођа, $ (") " % (&). У ' ? &, & је с ? $ Зоран ?, $ је снаге с '.
" су $ ? ? $ " ", " су ? $ направе ", $ " " то ? " ?. & 90 " сусрет је % & $ - 2:2 (? за $ & у 16. " 75. ", а за & " у 21. " ? у 66.), па су о ? $ $ с 11 '. ? су ? на ? ? ? ", " је " $ $.
" у ?, с " %, & је " ¥ ' &, ? ". Овај $, % & " онај ?, & је у ? & % & $ 1:1 (? 7. - " 63.), а & је ? " ? $ $, па се ? " ?. " са 11 ' за & ? су ", ", ?, ? " ? ", $ су на $ " $ ", " " ". $ Гараса " је ", % је ? $ за ? ? $ ? у ".
А, & " не " ? $ је освојен ? пехар на & су ? " " " ? ?, ", ?, %, $... " ? $ је " ? &.
?, & $ " " овај $ пехар, јер је " & " %, а овај трофеј се " $ ? у Трофејној ? на $ $.
% – & 1:1 (1:1, 0:1), ? 3:5
?: 0:1 ? (7), 1:1 " (63), $: у ", $: 2000, $: $ ("), " ": ", ?, ", ", ? (&), Гарас, & (%).
%: $, Гарас, ", ", &, &, ?, ", /, ? (/), %.
&: ", ? ("), ' ("), ?, ?, ", ?, ", " ("), ", ?.

& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.