bratstvo i jedinstvo u malom,svaka vam cast,nasmijavate me do suza,a ujedno mi je i jako drago
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- SarajlijaTM
Re: FK Borac - Banja Luka
al su mi ova dvojica sto zijanise opkladu,ovih dana najjaci
bratstvo i jedinstvo u malom,svaka vam cast,nasmijavate me do suza,a ujedno mi je i jako drago
Prekucavaju forumSarajlijaTM je napisao/la:al su mi ova dvojica sto zijanise opkladu,ovih dana najjaci![]()
![]()
![]()
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Nisam banovao nikoga mada su ban zasluzili svi koji su pisali na zadnjoj stranici...ali ako neko napise slican post kao sto su stvari sa zadnje stranice slijedi mu trajno mahanje!
AMAR OSIM!!!
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
U jbt, sta napravi jedna copy-paste varijanta..Cool.. 
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
& ' ¥ на овој $, % ' се "
% се " &, " су на ? $.
?. " је 9. јуна у " (? & РС " $), % - ? & $ " $ & "...
% се " &, " су на ? $.
?. " је 9. јуна у " (? & РС " $), % - ? & $ " $ & "...
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
Tako je bice dobra uvertira, Borac ce igrati sa B postavom vjerovatno(sigurno) ali okej ipak je Sloboda omanji klub
al imaju solidan stadion a i travnjak im je ODLICAN (igrao sam koji put) po meni bolji nego ovaj na gradskom nasem
ali bilo bi lijepo zbog psihe igraca da se uzme i taj kup pa extra, nyon, evropa i to 
- spielführer_21
- Kontakt:
@delko @old i ostali, ne spavajte... Čujem da nam Stajić ode (nikad ga nisam ni mirisao, da je čovjek ne bi igrao za one iz T.) i da se Biki vraća u Vojvodinu. Pojačanja se ne spominju, a napadač je neophodan. Kako bi legao jedan Rade Veljović sada...

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
spielführer_21 je napisao/la:@delko @old i ostali, ne spavajte... Čujem da nam Stajić ode (nikad ga nisam ni mirisao, da je čovjek ne bi igrao za one iz T.) i da se Biki vraća u Vojvodinu. Pojačanja se ne spominju, a napadač je neophodan. Kako bi legao jedan Rade Veljović sada...
je li istina da je stakicu i grahovcu istekao ugovor i da ima zanimanja stranih klubova za njih???
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Grahovac potpisao novi trogodisnji ugovor. Ocekuje se da i Stakic, Krunic, Maksimovic produze saradnju. Prvi novi igrac je Slavisa Dugic.
A sta je sa Zurzinovim? Cujem da je napustio Zrinjski?!
-
BanjaluckiVelikan
- Kontakt:
Tačno tako, Grahovac potpisao novi trogodišnji ugovor, ili će potpisati u srijedu kada i Božičić produžuje saradnju, tako u Blicu danas piše! Kažu da se pregovara i sa ostalim igračima kojima ističe ugovor o produžetku saradnje, takođe Dugić bi trebao biti novo pojačanje Borca!
Meni najveće pojačanje je produžetak saradnje sa mladim Grahovcem, na kojem ćemo sigurno zaraditi fino love za godinu i pol, dve, oko pola miliona km!
Za sad dobri potezi uprave!
Meni najveće pojačanje je produžetak saradnje sa mladim Grahovcem, na kojem ćemo sigurno zaraditi fino love za godinu i pol, dve, oko pola miliona km!
Za sad dobri potezi uprave!
zurzinov je imao ugovor do kraja sezone,uz uvijet dag produzi ako se izbori europa,a posto se nije izborile europa nema ga tko platiti pa je onda otisaosfpborac je napisao/la:Grahovac potpisao novi trogodisnji ugovor. Ocekuje se da i Stakic, Krunic, Maksimovic produze saradnju. Prvi novi igrac je Slavisa Dugic.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
& је , ? Граха је остао...То је супер!
? " $ " ? тренера
Еј $, па " " ? тренера & 5 "!? " " " $ у &
' $ $ " " &, то су ' & ".
" % $ % је $, ? њега ? " $ $, па - " $ $...
&, " се " ? " $...
? " $ " ? тренера
' $ $ " " &, то су ' & ".
" % $ % је $, ? њега ? " $ $, па - " $ $...
&, " се " ? " $...
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
nema spavanjaaaaaaspielführer_21 je napisao/la:@delko @old i ostali, ne spavajte... Čujem da nam Stajić ode (nikad ga nisam ni mirisao, da je čovjek ne bi igrao za one iz T.) i da se Biki vraća u Vojvodinu. Pojačanja se ne spominju, a napadač je neophodan. Kako bi legao jedan Rade Veljović sada...
20 $ $ освајања " &
На $ $, " 20 $, $ & ? су ? успјех, ? су " &. " се - - " рата, ? су ? у ?, $ су су " ? $ Фођа, $ (") " % (&). У ' ? &, & је с ? $ Зоран ?, $ је снаге с '.
" су $ ? ? $ " ", " су ? $ направе ", $ " " то ? " ?. & 90 " сусрет је % & $ - 2:2 (? за $ & у 16. " 75. ", а за & " у 21. " ? у 66.), па су о ? $ $ с 11 '. ? су ? на ? ? ? ", " је " $ $.
" у ?, с " %, & је " ¥ ' &, ? ". Овај $, % & " онај ?, & је у ? & % & $ 1:1 (? 7. - " 63.), а & је ? " ? $ $, па се ? " ?. " са 11 ' за & ? су ", ", ?, ? " ? ", $ су на $ " $ ", " " ". $ Гараса " је ", % је ? $ за ? ? $ ? у ".
А, & " не " ? $ је освојен ? пехар на & су ? " " " ? ?, ", ?, %, $... " ? $ је " ? &.
?, & $ " " овај $ пехар, јер је " & " %, а овај трофеј се " $ ? у Трофејној ? на $ $.
% – & 1:1 (1:1, 0:1), ? 3:5
?: 0:1 ? (7), 1:1 " (63), $: у ", $: 2000, $: $ ("), " ": ", ?, ", ", ? (&), Гарас, & (%).
%: $, Гарас, ", ", &, &, ?, ", /, ? (/), %.
&: ", ? ("), ' ("), ?, ?, ", ?, ", " ("), ", ?.

На $ $, " 20 $, $ & ? су ? успјех, ? су " &. " се - - " рата, ? су ? у ?, $ су су " ? $ Фођа, $ (") " % (&). У ' ? &, & је с ? $ Зоран ?, $ је снаге с '.
" су $ ? ? $ " ", " су ? $ направе ", $ " " то ? " ?. & 90 " сусрет је % & $ - 2:2 (? за $ & у 16. " 75. ", а за & " у 21. " ? у 66.), па су о ? $ $ с 11 '. ? су ? на ? ? ? ", " је " $ $.
" у ?, с " %, & је " ¥ ' &, ? ". Овај $, % & " онај ?, & је у ? & % & $ 1:1 (? 7. - " 63.), а & је ? " ? $ $, па се ? " ?. " са 11 ' за & ? су ", ", ?, ? " ? ", $ су на $ " $ ", " " ". $ Гараса " је ", % је ? $ за ? ? $ ? у ".
А, & " не " ? $ је освојен ? пехар на & су ? " " " ? ?, ", ?, %, $... " ? $ је " ? &.
?, & $ " " овај $ пехар, јер је " & " %, а овај трофеј се " $ ? у Трофејној ? на $ $.
% – & 1:1 (1:1, 0:1), ? 3:5
?: 0:1 ? (7), 1:1 " (63), $: у ", $: 2000, $: $ ("), " ": ", ?, ", ", ? (&), Гарас, & (%).
%: $, Гарас, ", ", &, &, ?, ", /, ? (/), %.
&: ", ? ("), ' ("), ?, ?, ", ?, ", " ("), ", ?.
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
uh hocete se pojacati sa jocom stokicem ,debeloguzi ce samo da vas oguli 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
BanjaluckiVelikan
- Kontakt:
Što se tiče pojačanja, o njima ću suditi tek kad ih vidim na terenu poslije par prvih kola!astra1922 je napisao/la:uh hocete se pojacati sa jocom stokicem ,debeloguzi ce samo da vas oguli
Ma da dođe najskuplji i najbolji igrač iz Partizana, Zvezde ili Dinama ako se ne uklopi u ekipu, džaba, na njima je da se dokažu. Samo da ostanu ovi nosioci igre, vjerov. će i Krunić produžiti, još da se sa Stakićem dogovorimo, zahvalan je to igrač u odbrani! Ima još do kraja prelaznog biće sigurno i odlazaka a i nadati se bar jednom provjerenom organizatoru igre ili napadaču!
Fudbalski klub Borac iz Banja Luke u narednu sezonu će ući jači za ofanzivnog veznjaka Jovicu Stokića, te napadača Slavišu Dugića.
Banjalučki Borac potpisao je dvogodišnje ugovore sa Stokićem i Dugićem, a ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je i sportski direktor premijerligaša iz Banja Luke, Darko Ljubojević.
"Potpisali smo dvogodišnje ugovore sa Stokićem i Dugićem. Biće još dolazaka, ali i odlazaka iz kluba. Međutim, u ovom trenutku ne želim o imenima, uglavnom pojačat ćemo se za narednu sezonu u kojoj nas između ostalog očekuju i iskušenja u Evropskoj ligi", za naš portal je istakao Ljubojević.
Stokić u Borac dolazi iz BSK Borče, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je za Modriču, Zvijezdu, Honved i Kecskemeti, dok Dugić dolazi iz kiparskog Othellosa. Prije ovog kluba Dugić je između ostalog nastupao za Servette, Aarau, Modriču, Aris Limassol...
Kako vidimo oba su igrala za Modricu, a posto je nas trener bio u Modrici, odatle je ta veza
ovo ce biti dobro samo ako ne rasprodaju sadasnji igracki kadar 
Banjalučki Borac potpisao je dvogodišnje ugovore sa Stokićem i Dugićem, a ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je i sportski direktor premijerligaša iz Banja Luke, Darko Ljubojević.
"Potpisali smo dvogodišnje ugovore sa Stokićem i Dugićem. Biće još dolazaka, ali i odlazaka iz kluba. Međutim, u ovom trenutku ne želim o imenima, uglavnom pojačat ćemo se za narednu sezonu u kojoj nas između ostalog očekuju i iskušenja u Evropskoj ligi", za naš portal je istakao Ljubojević.
Stokić u Borac dolazi iz BSK Borče, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je za Modriču, Zvijezdu, Honved i Kecskemeti, dok Dugić dolazi iz kiparskog Othellosa. Prije ovog kluba Dugić je između ostalog nastupao za Servette, Aarau, Modriču, Aris Limassol...
Kako vidimo oba su igrala za Modricu, a posto je nas trener bio u Modrici, odatle je ta veza
-
old school
- Kontakt:
nekako se vi pojacate za evropu i odigrate solidno,a onda u ligi dozivite krah nije mi jasno zbog cega
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
avduka vjerovatno opet u borcu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.