Fantasy Liga Prvaka

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Azdaha
Kontakt:

Re: Fantasy Liga Prvaka

Post Postao/la Azdaha » 16 sep 2009, 00:03

19-kica slabo, i to Cech(8) i MIsomovic (5) su me povadili, a pravo me je povalio Ferdinand, ostalo jos 5 igraca za sutra valjda ce biti bolje :D

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 16 sep 2009, 00:09

stvarno mi nije jasno kad se mogu vrsiti izmjene , ev vidim da moz nakon prvog dana i to sam igraci koji nisu igrali ili su igrali manje od 60 min..... e sada u pravilim apise da se ne mogu vrsiti izmjene nako kraja jednog kola, znaci u srijedu poslije utakmica, da li neko zna moze li se zamjeniti igrac u toku utakmice, ako jos nije odigrao vise od 60 min ?

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 16 sep 2009, 00:19

18Pts nije lose ali bice mnogo bolje u to sam siguran, steta sto sam izbacio C.Ronalda i ubacio drugog ali dobro je. U HtH Ligi igram protiv Galaktikos koji ima strasnu momcad i trenunto stanje je:
Galaktikosi 37 : 18 Edo_Majka_Boys ako moze nek se javi ko je ovaj manager da mu unaprijed cestitam ;)
Tracy McGrady!!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 sep 2009, 00:21

Edo_Majka je napisao/la:18Pts nije lose ali bice mnogo bolje u to sam siguran, steta sto sam izbacio C.Ronalda i ubacio drugog ali dobro je. U HtH Ligi igram protiv Galaktikos koji ima strasnu momcad i trenunto stanje je:
Galaktikosi 37 : 18 Edo_Majka_Boys ako moze nek se javi ko je ovaj manager da mu unaprijed cestitam ;)
Tu sam....al nije sve gotovo....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 16 sep 2009, 00:49

..samo 15 bodova,odbrana mi tanka,grosso i nesta tanki...valjda ce trasu bit bolje :?

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 16 sep 2009, 00:58

Trenutno 16 bodova al sutra mi 8 igraca igra,,u H2H ligi igram gradski derbi..moji Napadaci Nigerije protiv Robijasa :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 16 sep 2009, 01:05

Raul_64 je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:18Pts nije lose ali bice mnogo bolje u to sam siguran, steta sto sam izbacio C.Ronalda i ubacio drugog ali dobro je. U HtH Ligi igram protiv Galaktikos koji ima strasnu momcad i trenunto stanje je:
Jooj e sad mi vala nije ni zao izgubiti kad ti vidim nick, to mi je vec 14god. najdrazi igrac i svake godine pokazuje ko je je najbolji, samo cu reci 65 ;) 8-)
Tracy McGrady!!!

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 16 sep 2009, 08:27

Phill Jackson je napisao/la:Trenutno 16 bodova al sutra mi 8 igraca igra,,u H2H ligi igram gradski derbi..moji Napadaci Nigerije protiv Robijasa :mrgreen:
gdje na mene naleti :D :D :D
Republika Zenica

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 16 sep 2009, 12:33

dubioza je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Trenutno 16 bodova al sutra mi 8 igraca igra,,u H2H ligi igram gradski derbi..moji Napadaci Nigerije protiv Robijasa :mrgreen:
gdje na mene naleti :D :D :D
Jbg..moraju se malo se gradski se rivali se sastat se :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 sep 2009, 12:47

E nek je i nasa drzava u necemu prva :mrgreen:
http://en.uclfantasy.uefa.com/M/stats.m ... tcountries

Bravo igraci :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DoKlE_ViShe
Kontakt:

Post Postao/la DoKlE_ViShe » 16 sep 2009, 12:48

miky_hz je napisao/la:E nek je i nasa drzava u necemu prva :mrgreen:
http://en.uclfantasy.uefa.com/M/stats.m ... tcountries

Bravo igraci :)
a nismo prvi ja mislim luxemburg ima manje igraca a isti prosjek al nek djelimoprvo mjesto ako nista bravo i od mene
a prvi su igraci koji su fanovi reala bravo
Zadnja izmjena: DoKlE_ViShe, dana/u 16 sep 2009, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.

Emir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Emir_tm87 » 16 sep 2009, 12:50

Edo_Majka je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:
Jooj e sad mi vala nije ni zao izgubiti kad ti vidim nick, to mi je vec 14god. najdrazi igrac i svake godine pokazuje ko je je najbolji, samo cu reci 65 ;) 8-)
66 ;)
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 16 sep 2009, 13:01

Kome je Almunia u timu nek ga izbaci,,veceras Mannone brani ;)

With regular number one Manuel Almunia having not travelled to Belgium because of a virus and Poland international Lukasz Fabianski still recovering from knee surgery,

edit: ni Van Persie ne igra

Forward Robin van Persie is also unavailable because of a slight knee problem

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 16 sep 2009, 13:04

od 6 igraca, 20 bodova, sa mojim ponosom odlicno, mislim onim ponosom o kojem sam vec piso, da uzimam klubove samo iz odredenih klubova i ne uzimam igrace koje ne volim, jer ako ih mrzim niej fer da na racun njih dobijam pojene, tako rade poravi naviajci kao ja, to je strast fudbala,

i jso ako ubrojim ozljede klosea i walcota koji nisu igrali odlicno, sutra jso 5 igraca, ja prezadovoljan
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 sep 2009, 13:06

Phill Jackson je napisao/la:Kome je Almunia u timu nek ga izbaci,,veceras Mannone brani ;)

With regular number one Manuel Almunia having not travelled to Belgium because of a virus and Poland international Lukasz Fabianski still recovering from knee surgery,

Vidi za Lisandra iz Lyona ako ima gdje,jer sam citao da postoji mogucnost da i on neigra,a u ekipi mi je,pa ako ti nije problem da provjeris
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 16 sep 2009, 13:12

miky_hz je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Kome je Almunia u timu nek ga izbaci,,veceras Mannone brani ;)

Vidi za Lisandra iz Lyona ako ima gdje,jer sam citao da postoji mogucnost da i on neigra,a u ekipi mi je,pa ako ti nije problem da provjeris
Ne pise nista za njega,,izgleda da ce igrat

Azdaha
Kontakt:

Post Postao/la Azdaha » 16 sep 2009, 13:28

marseille_unique je napisao/la:od 6 igraca, 20 bodova, sa mojim ponosom odlicno, mislim onim ponosom o kojem sam vec piso, da uzimam klubove samo iz odredenih klubova i ne uzimam igrace koje ne volim, jer ako ih mrzim niej fer da na racun njih dobijam pojene, tako rade poravi naviajci kao ja, to je strast fudbala,

i jso ako ubrojim ozljede klosea i walcota koji nisu igrali odlicno, sutra jso 5 igraca, ja prezadovoljan
pravi navijacu,ponosni ljudi ne mrze nikog :D

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 sep 2009, 13:34

marseille_unique je napisao/la:od 6 igraca, 20 bodova, sa mojim ponosom odlicno, mislim onim ponosom o kojem sam vec piso, da uzimam klubove samo iz odredenih klubova i ne uzimam igrace koje ne volim, jer ako ih mrzim niej fer da na racun njih dobijam pojene, tako rade poravi naviajci kao ja, to je strast fudbala,

pravi navijaci ne mrze protivnike, nego vole svoj tim. pravi navijac uvijek je spreman priznat poraz, a ne vadit se na suce i ofsajde.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 16 sep 2009, 16:56

izlgeda da mi bogush ne brani pa ce mi uci ovaj mali iz apoela sa klupe to je jos 9 boba, ukupno 55 i fabri, glen, stiven, luis fabiano i pjana da igraju
Cuva Bog Zelju svog!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 sep 2009, 17:03

35 points 8-)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.