Fantasy Liga Prvaka
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Fantasy Liga Prvaka
19-kica slabo, i to Cech(8) i MIsomovic (5) su me povadili, a pravo me je povalio Ferdinand, ostalo jos 5 igraca za sutra valjda ce biti bolje 
stvarno mi nije jasno kad se mogu vrsiti izmjene , ev vidim da moz nakon prvog dana i to sam igraci koji nisu igrali ili su igrali manje od 60 min..... e sada u pravilim apise da se ne mogu vrsiti izmjene nako kraja jednog kola, znaci u srijedu poslije utakmica, da li neko zna moze li se zamjeniti igrac u toku utakmice, ako jos nije odigrao vise od 60 min ?
18Pts nije lose ali bice mnogo bolje u to sam siguran, steta sto sam izbacio C.Ronalda i ubacio drugog ali dobro je. U HtH Ligi igram protiv Galaktikos koji ima strasnu momcad i trenunto stanje je:
Galaktikosi 37 : 18 Edo_Majka_Boys ako moze nek se javi ko je ovaj manager da mu unaprijed cestitam
Galaktikosi 37 : 18 Edo_Majka_Boys ako moze nek se javi ko je ovaj manager da mu unaprijed cestitam
Tracy McGrady!!!
Tu sam....al nije sve gotovo....Edo_Majka je napisao/la:18Pts nije lose ali bice mnogo bolje u to sam siguran, steta sto sam izbacio C.Ronalda i ubacio drugog ali dobro je. U HtH Ligi igram protiv Galaktikos koji ima strasnu momcad i trenunto stanje je:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
..samo 15 bodova,odbrana mi tanka,grosso i nesta tanki...valjda ce trasu bit bolje 
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Trenutno 16 bodova al sutra mi 8 igraca igra,,u H2H ligi igram gradski derbi..moji Napadaci Nigerije protiv Robijasa 
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Jooj e sad mi vala nije ni zao izgubiti kad ti vidim nick, to mi je vec 14god. najdrazi igrac i svake godine pokazuje ko je je najbolji, samo cu reci 65Raul_64 je napisao/la:Tu sam....al nije sve gotovo....Edo_Majka je napisao/la:18Pts nije lose ali bice mnogo bolje u to sam siguran, steta sto sam izbacio C.Ronalda i ubacio drugog ali dobro je. U HtH Ligi igram protiv Galaktikos koji ima strasnu momcad i trenunto stanje je:
Tracy McGrady!!!
gdje na mene naletiPhill Jackson je napisao/la:Trenutno 16 bodova al sutra mi 8 igraca igra,,u H2H ligi igram gradski derbi..moji Napadaci Nigerije protiv Robijasa
Republika Zenica
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Jbg..moraju se malo se gradski se rivali se sastat sedubioza je napisao/la:gdje na mene naletiPhill Jackson je napisao/la:Trenutno 16 bodova al sutra mi 8 igraca igra,,u H2H ligi igram gradski derbi..moji Napadaci Nigerije protiv Robijasa![]()
![]()
E nek je i nasa drzava u necemu prva
http://en.uclfantasy.uefa.com/M/stats.m ... tcountries
Bravo igraci
Bravo igraci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
DoKlE_ViShe
- Kontakt:
a nismo prvi ja mislim luxemburg ima manje igraca a isti prosjek al nek djelimoprvo mjesto ako nista bravo i od menemiky_hz je napisao/la:E nek je i nasa drzava u necemu prva![]()
Bravo igraci
a prvi su igraci koji su fanovi reala bravo
Zadnja izmjena: DoKlE_ViShe, dana/u 16 sep 2009, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
66Edo_Majka je napisao/la:Jooj e sad mi vala nije ni zao izgubiti kad ti vidim nick, to mi je vec 14god. najdrazi igrac i svake godine pokazuje ko je je najbolji, samo cu reci 65Raul_64 je napisao/la:Tu sam....al nije sve gotovo....Edo_Majka je napisao/la:18Pts nije lose ali bice mnogo bolje u to sam siguran, steta sto sam izbacio C.Ronalda i ubacio drugog ali dobro je. U HtH Ligi igram protiv Galaktikos koji ima strasnu momcad i trenunto stanje je:
Galaktikosi 37 : 18 Edo_Majka_Boys ako moze nek se javi ko je ovaj manager da mu unaprijed cestitam![]()
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Kome je Almunia u timu nek ga izbaci,,veceras Mannone brani
With regular number one Manuel Almunia having not travelled to Belgium because of a virus and Poland international Lukasz Fabianski still recovering from knee surgery,
edit: ni Van Persie ne igra
Forward Robin van Persie is also unavailable because of a slight knee problem
With regular number one Manuel Almunia having not travelled to Belgium because of a virus and Poland international Lukasz Fabianski still recovering from knee surgery,
- marseille_unique
- Kontakt:
od 6 igraca, 20 bodova, sa mojim ponosom odlicno, mislim onim ponosom o kojem sam vec piso, da uzimam klubove samo iz odredenih klubova i ne uzimam igrace koje ne volim, jer ako ih mrzim niej fer da na racun njih dobijam pojene, tako rade poravi naviajci kao ja, to je strast fudbala,
i jso ako ubrojim ozljede klosea i walcota koji nisu igrali odlicno, sutra jso 5 igraca, ja prezadovoljan
i jso ako ubrojim ozljede klosea i walcota koji nisu igrali odlicno, sutra jso 5 igraca, ja prezadovoljan
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Vidi za Lisandra iz Lyona ako ima gdje,jer sam citao da postoji mogucnost da i on neigra,a u ekipi mi je,pa ako ti nije problem da provjerisPhill Jackson je napisao/la:Kome je Almunia u timu nek ga izbaci,,veceras Mannone brani![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Ne pise nista za njega,,izgleda da ce igratmiky_hz je napisao/la:Vidi za Lisandra iz Lyona ako ima gdje,jer sam citao da postoji mogucnost da i on neigra,a u ekipi mi je,pa ako ti nije problem da provjerisPhill Jackson je napisao/la:Kome je Almunia u timu nek ga izbaci,,veceras Mannone brani![]()
pravi navijacu,ponosni ljudi ne mrze nikogmarseille_unique je napisao/la:od 6 igraca, 20 bodova, sa mojim ponosom odlicno, mislim onim ponosom o kojem sam vec piso, da uzimam klubove samo iz odredenih klubova i ne uzimam igrace koje ne volim, jer ako ih mrzim niej fer da na racun njih dobijam pojene, tako rade poravi naviajci kao ja, to je strast fudbala,
pravi navijaci ne mrze protivnike, nego vole svoj tim. pravi navijac uvijek je spreman priznat poraz, a ne vadit se na suce i ofsajde.marseille_unique je napisao/la:od 6 igraca, 20 bodova, sa mojim ponosom odlicno, mislim onim ponosom o kojem sam vec piso, da uzimam klubove samo iz odredenih klubova i ne uzimam igrace koje ne volim, jer ako ih mrzim niej fer da na racun njih dobijam pojene, tako rade poravi naviajci kao ja, to je strast fudbala,
izlgeda da mi bogush ne brani pa ce mi uci ovaj mali iz apoela sa klupe to je jos 9 boba, ukupno 55 i fabri, glen, stiven, luis fabiano i pjana da igraju
Cuva Bog Zelju svog!
- Nail for Real
- Kontakt:
35 points 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.