I ti se nesto brines?!bazeni je napisao/la:a šta ćeš,prvi put zaboravio i odmah kec ,ali mogu ispraviti ako budem imao slijedeći nekoliko časova,znači briše seNarin je napisao/la:Cc,hoce to se zadaca ne radi..bazeni je napisao/la:Dobio sam 1 iz matematike.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma nemoj da lazes,ne valja ti tolegenda reala je napisao/la:
I taki sam Švabicu skino do kraja![]()
![]()
Oj doživljaja sinoć![]()
![]()
Volim jednostavne cure koje znaju šta hoće
I kakva je ta svabica ?
Kakav sam sad dao gol na terminu,ono se rijetko vidja.
naravno u svoju mrezu
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ne ocjena ti opet ostajebazeni je napisao/la:a šta ćeš,prvi put zaboravio i odmah kec ,ali mogu ispraviti ako budem imao slijedeći nekoliko časova,znači briše seNarin je napisao/la:Cc,hoce to se zadaca ne radi..bazeni je napisao/la:Dobio sam 1 iz matematike.
Sent from my brain using Tapatalk
- legenda reala
- Kontakt:
Znaš da ja nisam od tog poslaEmir ZENICA je napisao/la:Ma nemoj da lazes,ne valja ti tolegenda reala je napisao/la:
I taki sam Švabicu skino do kraja![]()
![]()
Oj doživljaja sinoć![]()
![]()
Volim jednostavne cure koje znaju šta hoće![]()
I kakva je ta svabica ?
Kakav sam sad dao gol na terminu,ono se rijetko vidja.
naravno u svoju mrezu
Ma dobra ba, rupa ko rupa
Imaš talenta ako ti ja budem mnadžer možda te proguram u Čelik
Pa to je loša strana defanzivnih igrača
Đe onaj spiler nek goni ove Turke ima ih ko Rusa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ne znam jesil,dokazi da nisilegenda reala je napisao/la:
Znaš da ja nisam od tog posla![]()
Ma dobra ba, rupa ko rupa![]()
Imaš talenta ako ti ja budem mnadžer možda te proguram u Čelik![]()
Pa to je loša strana defanzivnih igrača![]()
![]()
Đe onaj spiler nek goni ove Turke ima ih ko Rusa
Znaci losa pravo,a ?
Vec su mi nudili Celik,ali odbio sam.Cekam da mi Gorazde ponudi ugovor,da potpisem
Ma znam jarane,al bar je lijep gol bio
Volim te Celik ! ! !
- harebianconero
- Kontakt:
Auuuuu
" onclick="window.open(this.href);return false;
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Brate staro je ovo vec.Ima mu mesec dana ako ne i vise.Nikada necu prezaliti to sto je on promenio sportsko drzavljanstvo.harebianconero je napisao/la:Auuuuu![]()
![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- spielführer_21
- Kontakt:
Devile, da tebe pitam, ti sigurno znaš:
Kad igrač jedne ekipe šuta na gol i lopta se odbije od igrača protivničke ekipe i završi u korneru, broji li se to u udarce pored gola (prema golu)?
Kad igrač jedne ekipe šuta na gol i lopta se odbije od igrača protivničke ekipe i završi u korneru, broji li se to u udarce pored gola (prema golu)?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Izuzetno kompleksno pitanje,u pravilima fudbalske igre nije to tacno definisano,pa samim tim i razumevanje te stvari moze da vrsi kako ko hoce.Ako je igrac definitivno imao nameru da sutira ka golu onda bi trebalo to brojati kao sut,ali opet pitanje je sta je to namera.Npr.ista stvar kao i ofsajd.Jedna od najdebilnije opisanih situacija u fudbalskim pravilima.spielführer_21 je napisao/la:Devile, da tebe pitam, ti sigurno znaš:
- spielführer_21
- Kontakt:
Pa ja, to i mene buni. Vidim na različitim stranicama različite statistike jedne utakmice..Devil je napisao/la:Izuzetno kompleksno pitanje,u pravilima fudbalske igre nije to tacno definisano,pa samim tim i razumevanje te stvari moze da vrsi kako ko hoce.Ako je igrac definitivno imao nameru da sutira ka golu onda bi trebalo to brojati kao sut,ali opet pitanje je sta je to namera.Npr.ista stvar kao i ofsajd.Jedna od najdebilnije opisanih situacija u fudbalskim pravilima.spielführer_21 je napisao/la:Devile, da tebe pitam, ti sigurno znaš:
A i na PES-u se autogol ne broji pod udarce, tako da možeš pobijediti a da nemaš šuta na utakmici
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Nije mi se jednom desila ta situacija.spielführer_21 je napisao/la:Pa ja, to i mene buni. Vidim na različitim stranicama različite statistike jedne utakmice..Devil je napisao/la:Izuzetno kompleksno pitanje,u pravilima fudbalske igre nije to tacno definisano,pa samim tim i razumevanje te stvari moze da vrsi kako ko hoce.Ako je igrac definitivno imao nameru da sutira ka golu onda bi trebalo to brojati kao sut,ali opet pitanje je sta je to namera.Npr.ista stvar kao i ofsajd.Jedna od najdebilnije opisanih situacija u fudbalskim pravilima.spielführer_21 je napisao/la:Devile, da tebe pitam, ti sigurno znaš:
A i na PES-u se autogol ne broji pod udarce, tako da možeš pobijediti a da nemaš šuta na utakmici
- harebianconero
- Kontakt:
Jel zna neko kako da riješim ovo:
Kada se gledam sa nekim preko kamere na MSN, ja vidim tu osobu, ali ne vidim sebe u onoj kocki, samo stoji slika kamere i crveni X. Ta druga osoba mene fino vidi.
Kada se gledam sa nekim preko kamere na MSN, ja vidim tu osobu, ali ne vidim sebe u onoj kocki, samo stoji slika kamere i crveni X. Ta druga osoba mene fino vidi.
- harebianconero
- Kontakt:
Good morning, jel zna neko rješenje za ovaj gore problem ?
- sef_mafije
- Kontakt:
kupi novu kameru
hehe jes ti drajveri instalirani ?
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
- harebianconero
- Kontakt:
Valjda jesu.sef_mafije je napisao/la:kupi novu kameruhehe jes ti drajveri instalirani ?
jel zna neko mozda koliko piksela prestavlja velicina fonta 12? Hitno mi treba, a ja nisam dobar s tim racunanjem ili sta vec
Jbt ne treba traziti trebe iz drugih drzava poslije ne mozes kontakt sa njom uspostaviti 
FORZA JUVE !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/preminuo ... /120530189" onclick="window.open(this.href);return false;
Počivaj u miru Nisvete.
Počivaj u miru Nisvete.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Cuj ovog gore ahahahah jao majko
Zao mi ba Nisveta
Zao mi ba Nisveta
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.