Nije mi se jednom desila ta situacija.spielführer_21 je napisao/la:Pa ja, to i mene buni. Vidim na različitim stranicama različite statistike jedne utakmice..Devil je napisao/la:Izuzetno kompleksno pitanje,u pravilima fudbalske igre nije to tacno definisano,pa samim tim i razumevanje te stvari moze da vrsi kako ko hoce.Ako je igrac definitivno imao nameru da sutira ka golu onda bi trebalo to brojati kao sut,ali opet pitanje je sta je to namera.Npr.ista stvar kao i ofsajd.Jedna od najdebilnije opisanih situacija u fudbalskim pravilima.spielführer_21 je napisao/la:Devile, da tebe pitam, ti sigurno znaš:
Kad igrač jedne ekipe šuta na gol i lopta se odbije od igrača protivničke ekipe i završi u korneru, broji li se to u udarce pored gola (prema golu)?
A i na PES-u se autogol ne broji pod udarce, tako da možeš pobijediti a da nemaš šuta na utakmici
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- harebianconero
- Kontakt:
Jel zna neko kako da riješim ovo:
Kada se gledam sa nekim preko kamere na MSN, ja vidim tu osobu, ali ne vidim sebe u onoj kocki, samo stoji slika kamere i crveni X. Ta druga osoba mene fino vidi.
Kada se gledam sa nekim preko kamere na MSN, ja vidim tu osobu, ali ne vidim sebe u onoj kocki, samo stoji slika kamere i crveni X. Ta druga osoba mene fino vidi.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- harebianconero
- Kontakt:
Good morning, jel zna neko rješenje za ovaj gore problem ?
- sef_mafije
- Kontakt:
kupi novu kameru
hehe jes ti drajveri instalirani ?
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
- harebianconero
- Kontakt:
Valjda jesu.sef_mafije je napisao/la:kupi novu kameruhehe jes ti drajveri instalirani ?
jel zna neko mozda koliko piksela prestavlja velicina fonta 12? Hitno mi treba, a ja nisam dobar s tim racunanjem ili sta vec
Jbt ne treba traziti trebe iz drugih drzava poslije ne mozes kontakt sa njom uspostaviti 
FORZA JUVE !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/preminuo ... /120530189" onclick="window.open(this.href);return false;
Počivaj u miru Nisvete.
Počivaj u miru Nisvete.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Cuj ovog gore ahahahah jao majko
Zao mi ba Nisveta
Zao mi ba Nisveta
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
OTNYS_YNWA je napisao/la:Počivaj u miru Nisvete.
RIP Nisvet Dzanko
Mogli ste ostati i bez mene umalo da me auto na juznoj magistrali nije pokupilo..et imate na klixu sve..za dlaku da odem na onaj svijet..jaran me povuce za ruku ,da nije ode hary
bem ti pesah..
Mogli ste ostati i bez mene umalo da me auto na juznoj magistrali nije pokupilo..et imate na klixu sve..za dlaku da odem na onaj svijet..jaran me povuce za ruku ,da nije ode hary
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
odoše točkovi ispred auta
RIP Nisvete
RIP Nisvete
- harebianconero
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
Počivaj u miru Nisvete.
- legenda reala
- Kontakt:
Odakle je tvoja-HAR3- je napisao/la:Jbt ne treba traziti trebe iz drugih drzava poslije ne mozes kontakt sa njom uspostaviti
Jes mi žao Nisveta, bio je to dobar čovjek
Eto i mi ne bi znali da si to ti, jer kriješ od nas svoj identitet, da si nedaj bože nastradaoharry_90 je napisao/la:RIP Nisvet Dzanko![]()
Mogli ste ostati i bez mene umalo da me auto na juznoj magistrali nije pokupilo..et imate na klixu sve..za dlaku da odem na onaj svijet..jaran me povuce za ruku ,da nije ode harybem ti pesah..
Jesi ti ovaj na ogradi što sjedi
Pa šta ovo točkovi na cesti , auto na trotoaru
Svakaki budala, a gledaj kako auto vozi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Odakle je tvoja-HAR3- je napisao/la:Jbt ne treba traziti trebe iz drugih drzava poslije ne mozes kontakt sa njom uspostaviti![]()
![]()
FORZA JUVE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
A ti Poljski zet-HAR3- je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Odakle je tvoja-HAR3- je napisao/la:Jbt ne treba traziti trebe iz drugih drzava poslije ne mozes kontakt sa njom uspostaviti![]()
![]()
Nisi se zar zaljubio ??
Pa jesi razmjenio FB,MSN ???
Imal nam gdje Holandeza
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jesam razmjenio al slabo mi potraga ide za njom na fb
Ne bi je mogao ni prepoznat 
FORZA JUVE !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Sta znaci except na engleskom,hitno je !
Volim te Celik ! ! !
Koliko se ja razumijem znaci osimEmir ZENICA je napisao/la:Sta znaci except na engleskom,hitno je !
FORZA JUVE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.