Tymoschuk nam nije potreban već su mu 33 godine ! Mudingayi nije klasa za Milan a na toj poziciji imamo već Muntaria , Ambrosinia pa i Flaminia ... A lijepo bi bilo vidjeti jednog od ovog dvojca Zapata ili Höwedesbaresi#6 je napisao/la:Warrick je napisao/la:
još malo tračeva:
Corriere dello Sport reports that Milan will try to sign Zapata (Villarreal), Kana-Biyik (Rennes) or Höwedes (Schalke 04) for the defence.
Tymoshchuk's contract expires next month, so in case that he should arrive, it would be on a free transfer.
Milan are interested in signing Tymoshchuk from Bayern Munich, according to the latest reports from Sky Italia.
According to Sky, Milan want to sign Mudingayi and are willing to offer one or two Primavera players for him, but Bologna only want money.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Evo citam da je celo nagovijstio da hoce da dovede Witsela.Navodno,put benfike bi Taiwo i jos nesto novca,a nama belgijanac.Medjutim,porice da su poceli pregovori u cilju smanjenja ostecenja koje bi morali da platimo.
Kamo puste srece..
Ko hoce da procita,evo citav clanak:
http://www.calciomercato.com/english-ne ... sel-688128" onclick="window.open(this.href);return false;
Kamo puste srece..
Ko hoce da procita,evo citav clanak:
http://www.calciomercato.com/english-ne ... sel-688128" onclick="window.open(this.href);return false;
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- francobaresi
- Kontakt:
Galliani " genijalac " prošle sezone je praktički upropastio dogovoren transfer Witsela jer nije želio da plati 15 miliona , već se cjenkao i nudio oko 13 ja mislim -.- I onda je Benfica bez problema platila 15 miliona i Witsel je otišao kod njih .. A evo šta se dešava godinu kasnije , želimo igrača koji sad vrijedi 20-25 miliona , a mogli smo ga dobiti za 15 -ak :S Tako da ne vjerujem da će išta biti od ovoga .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Obradovao me gol Pata za Brazil , zaista zaslužio je to.. Također gol i Silve 
Imam neki osjećaj da bi Pato i Ibra mogli činiti udarnu kombinaciju za sledeću sezonu , a iza njih naravno Cassano. Robinha prodat (mada je Galliani izjavio da ostaje) i dovest nekog AMFa ..
Imam neki osjećaj da bi Pato i Ibra mogli činiti udarnu kombinaciju za sledeću sezonu , a iza njih naravno Cassano. Robinha prodat (mada je Galliani izjavio da ostaje) i dovest nekog AMFa ..
Sloboda Tuzla !!!
htjedoh baš ovo reći. mnogi su mediji tada objavili da je witsel gotova stvar. jedino da rui da neki popust u protivnom ovo je šuplja jer znaju dobro portugalci 'utopiti' igrača npr. coentrao 30+mfrancobaresi je napisao/la:Galliani " genijalac " prošle sezone je praktički upropastio dogovoren transfer Witsela jer nije želio da plati 15 miliona , već se cjenkao i nudio oko 13 ja mislim -.- I onda je Benfica bez problema platila 15 miliona i Witsel je otišao kod njih .. A evo šta se dešava godinu kasnije , želimo igrača koji sad vrijedi 20-25 miliona , a mogli smo ga dobiti za 15 -ak :S Tako da ne vjerujem da će išta biti od ovoga .
zamparini on fire
nije nikad volio gallianija pogotovo nakon što mu je ovaj nocerina ukrao za pola milkeZamparini: "Balzaretti will never join Milan. Never."
"Milan don't even buy brioches in the morning, so what do you want them to buy? It takes money to buy Balzaretti."
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- francobaresi
- Kontakt:
Al' nas ismijavaju , mislim ne Milan već politiku novonastalu u režiji Galliania i prebogatog "pedofila "Zamparini: "Balzaretti will never join Milan. Never."
"Milan don't even buy brioches in the morning, so what do you want them to buy? It takes money to buy Balzaretti."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- francobaresi
- Kontakt:
[youtube] " onclick="window.open(this.href);return false; [/youtube] meni jedna od ljepših utakmica u zadnjih 10-ak godina !
Pogotovo kad vidim kakav smo tim imali 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Zar politika Milana nije dovođenje igrača preko 30g.francobaresi je napisao/la:
Tymoschuk nam nije potreban već su mu 33 godine ! Mudingayi nije klasa za Milan a na toj poziciji imamo već Muntaria , Ambrosinia pa i Flaminia ... A lijepo bi bilo vidjeti jednog od ovog dvojca Zapata ili Höwedes
Klub nema pare za neka zvučna imena a pod znakom pitanja su ostanak Boatenga i Ibrahimovića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ibrahimović, Boateng, Thiago Silva i Pato ostaju DEFINITIVNO !
Vrijedi pogledati. Kakva asistencija
[youtube][/youtube]
Vrijedi pogledati. Kakva asistencija
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
S' obzirom da smo u zadnje 2 god. samo jednog igrača doveli koji ima 30 + godina( van Bommel ) tako da to nije više toliki problem , veći je problem što dovodimo igrače koji su džaba ili vrijede do 5 miliona eura .Saurman je napisao/la:Zar politika Milana nije dovođenje igrača preko 30g.francobaresi je napisao/la:
Tymoschuk nam nije potreban već su mu 33 godine ! Mudingayi nije klasa za Milan a na toj poziciji imamo već Muntaria , Ambrosinia pa i Flaminia ... A lijepo bi bilo vidjeti jednog od ovog dvojca Zapata ili Höwedes
Klub nema pare za neka zvučna imena a pod znakom pitanja su ostanak Boatenga i Ibrahimovića.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ti si franco novi na forumu pa ne znas da je ovaj zlatna kanta foruma. Najbolje mu nemoj odgovarat jer 90% su nebuloze i totalna neupucenost.
- francobaresi
- Kontakt:
Hvala što si mi rekaoahmad_tz je napisao/la:Ti si franco novi na forumu pa ne znas da je ovaj zlatna kanta foruma. Najbolje mu nemoj odgovarat jer 90% su nebuloze i totalna neupucenost.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Galliani navodno odbio PSG i 52 miliona eura za Silvu.
I onda se pojavilo ovo:
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=81831" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamjena Džeko-Ibra.
I onda se pojavilo ovo:
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=81831" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamjena Džeko-Ibra.
odlična utakmica. sjećam se dobro ove utakmice a najviše fantastičnog slobodnjaka pirla sa 30m i poulsena koji je lomio kaku čitavu utakmicu. na kraju utakmice gattuso ga napao i nije mu to gennaro halalio. dosta godina kasnije igrao je milan protiv juventusa gattuso startuje na poulsena i iznose danca na nosilima i bio je van terena 2 mjesecafrancobaresi je napisao/la:[youtube] " onclick="window.open(this.href);return false; [/youtube] meni jedna od ljepših utakmica u zadnjih 10-ak godina !Pogotovo kad vidim kakav smo tim imali
stara dobra vremena
l30tardo evo ti qrcReports emerging that PSG, via Leonardo, made an offer for Thiago Silva, but Galliani politely rejected it.
džeko-ibra? može džeko i tevez pa ćemo pričat. nema šanse da ćelo nasjedne na ovaj deal. džeko je mašina ali ibra je najbolji napadač svijeta. platiš masno ali znaš šta dobivaš.

vidi albertinia ko momak.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 31 maj 2012, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
@baresi
Defintivno se slazem,daj ovu dvojicu i evo ti Ibru.
Al problem je sto su obojica non Eu,ne znam jel onaj mali goldzija sto je doso dobio Portugalski pasos?
Defintivno se slazem,daj ovu dvojicu i evo ti Ibru.
Al problem je sto su obojica non Eu,ne znam jel onaj mali goldzija sto je doso dobio Portugalski pasos?
Ja bi dzeku i ricardsa il mozda kolarova 
@Warrick ja mislim da će dobiti pasoš ako ga već nije dobio (pitanje dana). ma sredit će berlu tevezu italijansko državljanstvo bez problema kad bi već došlo do toga. argentinci lako dobiju papire u italiji radi istorije i povezanosti.
edit: Gabriel is currently in the process of obtaining Portuguese citizenship.
ovo je staro par dana.
edit: Gabriel is currently in the process of obtaining Portuguese citizenship.
ovo je staro par dana.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Yx0btDjhMs
Ovako se nekad Fiorentina ispracala sa San Sira.
Ovako se nekad Fiorentina ispracala sa San Sira.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
- IlPrincipe
- Kontakt:
Sjećam se one tekme sa Schalkeom, bilo 0:0 a mene prpa uhvatila i ja uzmem serdžadu i krenem klanjat kad ga uvali Pirlo iz slobodnjaka u rašlje. Ja odma ostavio i serdžadu i izgubio abdest od radosti

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.