Moćna slikaIlPrincipe je napisao/la:Pato e T.Silva![]()
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jel ga ovo nasladnja na prsa da mu pokaze kako se cestito trudi u teretani : D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- rastafarian
- Kontakt:
Komšije iz hrvatske Fiume ( Rijeka ) proslavili 10 godišnjicu kluba navijača.

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
- francobaresi
- Kontakt:
U zadnje 2-3 godine ljetni period je za mene postao najomraženiji dio godine , razlog je jednostavan , dok se velikani svijetskog fudbala otimaju za najbolje igrače današnjice "moj " Milan se zadovoljava otpadcima i drugorazrednim igračima , već dugo vremena Milan niko ne spominje kao ozbiljnog kandidata za dovođenje neke od "zvijezda " uvijek se vrte imena Real , Barca , United , Chelsea , Bayern , pa u zadnje vrijeme City , PSG ....
Stvarno žalosno , šta se dešava sa našim Milanom ? Zašto nam Galliani i Berlusconi prodaju maglu ? Zašto smo mi jedini od velikana Evropskog fudbala počeli da se pripremamo za FAMOZNI financijiski " Fair Play " 2 god. prije njegovog početka ? Puno je pitanja ali odgovora nema !! Mi smo jedni klub uz Bayern (od velikana ) koji nemaju ništa dužni ali opet ne trošimo a klubovi koji imaju po 500 miliona dužni ( Real , Barca ) 700 miliona ( United ) 200 miliona ( Chelsea ) nemilice troše !!
Pogledajte naš dosadašnji "MERCATO " Gabriel 500 000 eura !! Montolivo džaba !! i meni potpuni anonimac Traore džaba !!
A recimo jedan Chelsea doveo Hulka za 40 miliona , Hazarda za 35 miliona i Marina za 9 miliona !!
Zar nakon svega ovoga da i dalje Galliani da tvrdi da smo rame uz rame sa ostalim velikanima Evrope ??
>Samo mi ostaje nada da će uskoro se nešto početi dešavati u našem Milanu , da pokažemo svijetu da nismo mrtvi i da smo i dalje VELIKI < FOOOOORZZZAAAAA MILLLLAAAANN !!
Stvarno žalosno , šta se dešava sa našim Milanom ? Zašto nam Galliani i Berlusconi prodaju maglu ? Zašto smo mi jedini od velikana Evropskog fudbala počeli da se pripremamo za FAMOZNI financijiski " Fair Play " 2 god. prije njegovog početka ? Puno je pitanja ali odgovora nema !! Mi smo jedni klub uz Bayern (od velikana ) koji nemaju ništa dužni ali opet ne trošimo a klubovi koji imaju po 500 miliona dužni ( Real , Barca ) 700 miliona ( United ) 200 miliona ( Chelsea ) nemilice troše !!
Pogledajte naš dosadašnji "MERCATO " Gabriel 500 000 eura !! Montolivo džaba !! i meni potpuni anonimac Traore džaba !!
A recimo jedan Chelsea doveo Hulka za 40 miliona , Hazarda za 35 miliona i Marina za 9 miliona !!
Zar nakon svega ovoga da i dalje Galliani da tvrdi da smo rame uz rame sa ostalim velikanima Evrope ??
>Samo mi ostaje nada da će uskoro se nešto početi dešavati u našem Milanu , da pokažemo svijetu da nismo mrtvi i da smo i dalje VELIKI < FOOOOORZZZAAAAA MILLLLAAAANN !!
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ništa dok i nas ne kupi neki bogati Rus ili pak šeik iz Saudijske Arabije, Katara, Abu Dabhija, UAE or something like that.
Fudbal je postao leglo novca, to je surova stvarnost, nema igranja za dušu i sopstveno zadovoljstvo i razonodu (čast izuzecima, ali malo je danas takvih). Tako da, naš klub koji volimo i za kojeg srčano navijamo i podržavamo ga treba ulaganja i kapital za dovođenje world class igrača. I Berlu je toga svjestan, a i on i Galliani postaju sve omraženiji kod navijača zbog škrtosti i zbog toga što ne žele odriješiti kesu. A, gnjev će osjetiti ako se nastavi ovosezonski trend sezone bez trofeja. Nažalost, klub još drži samo ime...
Forza Milan !
Forza Milan !
Yepes 36,van Bommel 35.francobaresi je napisao/la:S' obzirom da smo u zadnje 2 god. samo jednog igrača doveli koji ima 30 + godina( van Bommel ) tako da to nije više toliki problem , veći je problem što dovodimo igrače koji su džaba ili vrijede do 5 miliona eura .Saurman je napisao/la:Zar politika Milana nije dovođenje igrača preko 30g.francobaresi je napisao/la:
Tymoschuk nam nije potreban već su mu 33 godine ! Mudingayi nije klasa za Milan a na toj poziciji imamo već Muntaria , Ambrosinia pa i Flaminia ... A lijepo bi bilo vidjeti jednog od ovog dvojca Zapata ili Höwedes
Klub nema pare za neka zvučna imena a pod znakom pitanja su ostanak Boatenga i Ibrahimovića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da imamam ikakvu mopgucnost odstranio bih te sa ovog foruma za sva vremena. Ti si najveci bezobraznik i provokator na ovom forumu. Umisljena sveznalica koja tjera ljude sa ovog foruma. Koji si ti k…. da sugerises nekom novom clanu ko je “zlatna kanta” na ovom forumu. Ja bih rekao da si ti “zlatna kanta” ovog foruma. Da mozda ovaj forum nije tvoja prcija? Da ti ga babo mozda nije kupio? Ti to imas neka veca prava na ovom forumu od ostalih? Neko ko smatra sebe najpametnijim i kompetentnim da nekom daje “zlatnu kantu” je “zlatna kanta”. Svako ima pravo na svoje misljenje. Uzmi ili ostavi. Bez vrijedjanja, tjeranja, provociranja, ponizavanja, omalovazavanja,… A ti to sve radis.ahmad_tz je napisao/la:Ti si franco novi na forumu pa ne znas da je ovaj zlatna kanta foruma. Najbolje mu nemoj odgovarat jer 90% su nebuloze i totalna neupucenost.
Per aspera ad astra!
Kao prvo ja nisam kao ti da izmisljam stvari i govorim na drugim temama kako sam objektivan i ne navijam za neki klub pa dodjem na tu temu i pravim se da navijam. Drugo ja ovom nisam dao tu titulu kako ti kazes sam, nego je to misljenje vecine na forumu u sto mozes da se uvjeris ako odes na pdf diskusije i nadjes temu zlatna kanta. Ostatak tvog posta je tvoje misljenje koje je tvoje i za to ti nista necu rec a nit me zavoli **** za njega ali samo nemoj da siris lazi i dezinformacije.
Vidi kakvu si reakciju izazvao kod novog clana:ahmad_tz je napisao/la:Kao prvo ja nisam kao ti da izmisljam stvari i govorim na drugim temama kako sam objektivan i ne navijam za neki klub pa dodjem na tu temu i pravim se da navijam. Drugo ja ovom nisam dao tu titulu kako ti kazes sam, nego je to misljenje vecine na forumu u sto mozes da se uvjeris ako odes na pdf diskusije i nadjes temu zlatna kanta. Ostatak tvog posta je tvoje misljenje koje je tvoje i za to ti nista necu rec a nit me zavoli **** za njega ali samo nemoj da siris lazi i dezinformacije.
ahmad_tz je napisao/la:
Ti si franco novi na forumu pa ne znas da je ovaj zlatna kanta foruma. Najbolje mu nemoj odgovarat jer 90% su nebuloze i totalna neupucenost.
Hvala što si mi rekao ubuduće mu ne odgovaram .
S kakvim pravom. Neka novi clan sam zakljuci kako ko diskutuje. Trebao si mu reci da ti imas najbolje komentare. Sram te bilo.
Per aspera ad astra!
prelijepo nema šta moj grad i moji navijači a i zvone je turastafarian je napisao/la:Komšije iz hrvatske Fiume ( Rijeka ) proslavili 10 godišnjicu kluba navijača.
apsolutno se slažem. milan nema više mišića ko nekad da se takmiči sa ovim ruskim bogatunima i arapskim šeicima. montolivo džabe i traore džabe a ovaj mali gabriel nikada nije odigrao seniorsku utakmicu. šanse da će zaigrati u 1. timu milana i napraviti karijeru su po meni manje od 1%. ali šta je tu je bit će valjda bolje. mada mene smeta jedna druga stvar. mogu razumijeti berlu je stukao milijarde u milan ogromne pare da nije njega milan bi sad gledao u leđa interu i bio na nivou jednog lazia itd. nema se para ko nekad razumijem. ali što onda ne ulažu u mlade igrače? da dobivaju više šanse. italija je uvijek bila rasadnik talenata ima i sada finih igrača tu da im se šansa da.francobaresi je napisao/la:...
@Mecong popusti hljeba ti.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Francuski mediji javljaju da Paris Saint-Germain sprema ponudu za Zlatana Ibrahimovića. Navodno, i Berlusconi je rad da proda Ibrahimovica da bi rasteretio budzed. Navodi se da ni Ibrahimoviceva plata od 10 mil. nije problem za Paris Saint- Germain.
Kad sam prije par sedmica rekao da ce Ibrahimovic otici neki od vas su me ismijali (pravili me budalom).
Ko se zadnji smije najsladje se smije.
@Baresi#6,
Popusticu kad se bude postovalo misljenje svakog clana ovog foruma bez obzira da li je ovdje 3 godine ili 3 dana.
Kad sam prije par sedmica rekao da ce Ibrahimovic otici neki od vas su me ismijali (pravili me budalom).
@Baresi#6,
Popusticu kad se bude postovalo misljenje svakog clana ovog foruma bez obzira da li je ovdje 3 godine ili 3 dana.
Per aspera ad astra!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Mecong lave smaraš do Boga. Ako je rečeno do sad 1000 puta da Ibra i T.Silva neće nigdje onda je tako !
Evo upravo čitam City nudi 10m i Džeku za Ibrahimovića. ODBIJENICA
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ja sam covjeku reko da mu sacuvam zivce da se ne raspravlja sa trolom, niko mu ne bi odgovorio nego je to uradio franco zato sto je tek dosao a to bi povuklo bepotrebno raspravljanje o obicnoj neistini. Sram tebe bilo sto ovde plasiras neistine i sto nisi objektivan kao sto si inace objektivan. Ako galliani kaze da ce Ibra ostati onda on ostaje a ne ti dodjes i kaze budite uvjereni da ce ibra otici. Sa kojim informacija, s cim. PSG se interesuje za svakog igraca iz jaceg kluba pa sta. Ni Milanu nije problem dati Ibri toliku platu jer su mu je vec dali, a covjek je sam nekoliko put izjavio koliko mu je dobru u Milanu i da ce ostati.
Mecong je napisao/la:Francuski mediji javljaju da Paris Saint-Germain sprema ponudu za Zlatana Ibrahimovića. Navodno, i Berlusconi je rad da proda Ibrahimovica da bi rasteretio budzed. Navodi se da ni Ibrahimoviceva plata od 10 mil. nije problem za Paris Saint- Germain.
@Baresi#6,
Milan je ostao praznih džepova i jedini način da sanira finansije kluba je prodaja 2-3 igrača tu se naravno misli na Ibrahimovića i Boatenga.Od tog novca bi se doveli neki igrači koji su jeftiniji i čija plata ne bi opteretila budžet kluba.
PSG je definitivno voljan platiti koliko Galiani traži a i plata nije problem za Ibru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- francobaresi
- Kontakt:
Super vijest stiže iz tabora Italijanske reprezentacije , večeras Montolivo i Cassano od prve minute igraju

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Polako, sto se uzbudjujes. Pricacemo u drugoj polovini avgusta. I ja volim Ibru nista manje od tebe, vjeruj mi. I, naravno, bilo bi mi zao da ode, ali........IlPrincipe je napisao/la:Mecong lave smaraš do Boga. Ako je rečeno do sad 1000 puta da Ibra i T.Silva neće nigdje onda je tako !
Per aspera ad astra!
Hahahaha....mali, smiri se. Na Juventusovom forumu (klub kojeg organski ne podnosim) sam namjerno provocirao, kao sto to i oni rade, sa svojom "objektivnoscu". Tesko je to tebi, naravno, objasniti.ahmad_tz je napisao/la:Ja sam covjeku reko da mu sacuvam zivce da se ne raspravlja sa trolom, niko mu ne bi odgovorio nego je to uradio franco zato sto je tek dosao a to bi povuklo bepotrebno raspravljanje o obicnoj neistini. Sram tebe bilo sto ovde plasiras neistine i sto nisi objektivan kao sto si inace objektivan. Ako galliani kaze da ce Ibra ostati onda on ostaje a ne ti dodjes i kaze budite uvjereni da ce ibra otici. Sa kojim informacija, s cim. PSG se interesuje za svakog igraca iz jaceg kluba pa sta. Ni Milanu nije problem dati Ibri toliku platu jer su mu je vec dali, a covjek je sam nekoliko put izjavio koliko mu je dobru u Milanu i da ce ostati.
Cuj: "...Galliani kaze da ce Ibra ostati..." Jel' ovo Galliani tebi rek'o? Znaci, ovo je sasvim pouzdana informacija!?!? Hahaha...........
Per aspera ad astra!
"Potreban im je novac da bi kupili Balzarettija. Koga će Milan kupiti kada nemaju novca ni za svoje igrače? Umesto da pomažu fudbalu klubovi kao Milan kradu igrače drugim timovima i zbog toga ih nazivam lopovima" rekao je Zamparini italijanskim medijima.
Per aspera ad astra!
Ok, vidim da ti je cilj provociranje. Prema tome dovidjenja i prijatno.
znači čovjek je reko ne prodaje se ovakva zvijer.Baresi: Thiago Silva my heir
1.6
****: Football Italia
Milan legend Franco Baresi has identified Thiago Silva as his natural successor in the Milan defence.
Baresi, who was voted the Rossoneri’s Player of the Century in 1999, spent his entire 20-year playing career with the San Siro outfit as an influential member of their defence.
With Alessandro Nesta having left Milan this summer, Baresi has talked up Silva’s chances of being the next in line to take a leading role as both he and Nesta once did for the club.
“I hope he is my heir,” began Baresi to Folha de Sao Paulo. “I would like him to stay at Milan for several years. He’s a player who has proven he has great qualities and that he is important for the future of Milan.
“It’s difficult to identify where he can still improve. He has already proven to have everything.”
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.