Krila Poldi po svom starom dodje u sansu i ko telka ne gleda gdje puca samo opali pa gdje ode nije zadovoljio ni on... Mulla po meni jako dobar, obozavam njegove ubace uvijek su ostri opasni ne predvidljivi, mislim da je danas zacimentirao prvu postavu ... Ozil moze i MORA mnogo bolje ... On podhitno mora podic nivo i predvodit nasu ofanzivu ... Gomez zabi ga cojk dakle svoje je odradio eh sad da li je za prve svako ima svoje misljenje, ja bih se opet oslonio prije na Miru ali Gomez kad igra Gomez zabije a sad kako odigra manje je bitno bitni su golovi ... Schurrle kakav gol majstorski a ne samo gol unio je mnogo zivosti u nasu igru odlicna opcija za lijevo krilo ... Treba napomenut da ovo Schurrleu nije prvi gol na ovaj nacin ovo postaje njegovo glavno oruzje drbling uz aut liniju povlacenje lopte u sredinu i onda precizan sut u raslje
Treba jos napomenut ovo je 3 losa utakmica za redom ... Nije ovo vise slucajnost ili los dan ... Igramo malo bez idejno i sporo ... Pogotov protok lopte je los i mora se na tom mnogo poradit ... Krila moraju vise ic u situacije 1 na 1 dakle u dribling ... Ima jedna dobra stvar koju sam zapazio u napadu se dosta rotira dakle krila i Ozil kao desetka mnogo mjenjaju pozicije sto je veliki plus nikad se ne zna jel Ozil lijevo desno ili u sredini to stvara velike rupe u protivnickim odbranama ...
Na kraju krajeva mora i moze ovo bolje ... Low ima mnogo posla, i treba dobro razmislit o prvoj postavi ...