Slab siNail for Real je napisao/la:35 points
37 points
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Slab siNail for Real je napisao/la:35 points
bem ti zivot sto me nece, persi se povrijediPhill Jackson je napisao/la:Kome je Almunia u timu nek ga izbaci,,veceras Mannone brani![]()
With regular number one Manuel Almunia having not travelled to Belgium because of a virus and Poland international Lukasz Fabianski still recovering from knee surgery,
edit: ni Van Persie ne igra
Forward Robin van Persie is also unavailable because of a slight knee problem
Ma ne pise mi na infu za njega to,valjda je to neki trac.Nadam sedzenidm je napisao/la:bem ti zivot sto me nece, persi se povrijediPhill Jackson je napisao/la:Kome je Almunia u timu nek ga izbaci,,veceras Mannone brani![]()
With regular number one Manuel Almunia having not travelled to Belgium because of a virus and Poland international Lukasz Fabianski still recovering from knee surgery,
Hvala za infoPhill Jackson je napisao/la:Kome je Almunia u timu nek ga izbaci,,veceras Mannone brani![]()
Ja mislim da se bodovi nece racunati. Tek od slijedece utakmice transfer vazi....EnZo_85 je napisao/la:Situacija je sljedeca..
Ubacio sam u Lyonu jucer Tolulana i bio mi je jucer u prvih 11. I sad malo gledao po netu. On je bio rezerva Pjanicu u subotu usao tek u 80 minuti.
Obzirom da sam imao pravo na jedan transfer ja sam njih dvojicu zamjenio. Stavio sam Pjanica da igra veceras.
Sad me zanima da li ce se racunati bodovi za Pjanica veceras obzirom da sam danas ga ubacio sa transfer liste.
Ili da ubaci nekog sa klupe koga sam imao jos jucer prije Matchday-a
tko to još u evropi moze nekoga u ligi prvaka dobiti vise od pet golova razlikePhill Jackson je napisao/la:Ocekujem kilu bodova od Torresa i Gerrarda veceras..mogo bi se i oborit onaj rekord od 8-0 protiv Besiktasa![]()
![]()
Btw. moro sam izbacit Gebharta i ubacit Zanettija,,navijacu da 0-0 Inter-Barsa bude posto imam Cesara na golu i u odbrani Dani Alvesa i Zanettija..a tu su i dvojica buducih naj igraca Mire i Joveta,,imam neki osjecaj da ce jedan od njih dvojice blistat veceras
Da li če sigurno početi utakmicu...jer gajim velike nade u njih dvojicu...Phill Jackson je napisao/la:Ocekujem kilu bodova od Torresa i Gerrarda veceras..mogo bi se i oborit onaj rekord od 8-0 protiv Besiktasa![]()
![]()
Btw. moro sam izbacit Gebharta i ubacit Zanettija,,navijacu da 0-0 Inter-Barsa bude posto imam Cesara na golu i u odbrani Dani Alvesa i Zanettija..a tu su i dvojica buducih naj igraca Mire i Joveta,,imam neki osjecaj da ce jedan od njih dvojice blistat veceras
Zajebajem se malo,,nerealno je ocekivat 8 il vise golova al petica je sasvim realnabh hrvat je napisao/la:tko to još u evropi moze nekoga u ligi prvaka dobiti vise od pet golova razlikePhill Jackson je napisao/la:Ocekujem kilu bodova od Torresa i Gerrarda veceras..mogo bi se i oborit onaj rekord od 8-0 protiv Besiktasa![]()
![]()
it was me, bitchA_d_0 je napisao/la:a mozeli neko meni reci ko me je ukino sa ove fantasy lp iz sportsport.ba lige...ja da udjem kaze nemate sastav moras se reggg opet...
to je bio dzenidm iz pozadinedzenidm je napisao/la:it was me, bitchA_d_0 je napisao/la:a mozeli neko meni reci ko me je ukino sa ove fantasy lp iz sportsport.ba lige...ja da udjem kaze nemate sastav moras se reggg opet...
hehehPhill Jackson je napisao/la:to je bio dzenidm iz pozadinedzenidm je napisao/la:it was me, bitchA_d_0 je napisao/la:a mozeli neko meni reci ko me je ukino sa ove fantasy lp iz sportsport.ba lige...ja da udjem kaze nemate sastav moras se reggg opet...
ajd pogodi ciji jeNail for Real je napisao/la:Ciji je tim Valencia CF? Vodim 20:35
ozb ba jel se zajebavas il si ti il je onaj marseille sto sam ga zezo??dzenidm je napisao/la:it was me, bitchA_d_0 je napisao/la:a mozeli neko meni reci ko me je ukino sa ove fantasy lp iz sportsport.ba lige...ja da udjem kaze nemate sastav moras se reggg opet...
hos se ti zajebavat. ahahahah.omg nije te valjda izbacio zbog zezanja.A_d_0 je napisao/la:ozb ba jel se zajebavas il si ti il je onaj marseille sto sam ga zezo??dzenidm je napisao/la:it was me, bitchA_d_0 je napisao/la:a mozeli neko meni reci ko me je ukino sa ove fantasy lp iz sportsport.ba lige...ja da udjem kaze nemate sastav moras se reggg opet...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.