Fantasy Liga Prvaka
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Fantasy Liga Prvaka
Ciji je tim Valencia CF? Vodim 20:35 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- the scouser
- Kontakt:
Ma ne pise mi na infu za njega to,valjda je to neki trac.Nadam sedzenidm je napisao/la:bem ti zivot sto me nece, persi se povrijediPhill Jackson je napisao/la:Kome je Almunia u timu nek ga izbaci,,veceras Mannone brani![]()
With regular number one Manuel Almunia having not travelled to Belgium because of a virus and Poland international Lukasz Fabianski still recovering from knee surgery,
edit: ni Van Persie ne igra
Forward Robin van Persie is also unavailable because of a slight knee problem
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Hvala za infoPhill Jackson je napisao/la:Kome je Almunia u timu nek ga izbaci,,veceras Mannone brani![]()
With regular number one Manuel Almunia having not travelled to Belgium because of a virus and Poland international Lukasz Fabianski still recovering from knee surgery,
edit: ni Van Persie ne igra
Forward Robin van Persie is also unavailable because of a slight knee problem
- pasha_the_one
- Kontakt:
evo i ja sastavi ekipu...
ali zakasnio sam malo... jbg... jbg nisam imao pristup internetu i sve danas cu sutra cu i zakasnim... ali jbg... evo ekipe...
--------------------------------Reina------------------------------
-------------------Maicon---------------A. Cole------------------
--Robben----Misimovic----Gourcuff----Dzagoev----Ballack--
---------Eto'o-----------Ibrahimovic--------------Müller--------
Klupa: Sergio Asenjo (GK), Papac, Ujfaluši, Heinze
Samo napadacki
ali zakasnio sam malo... jbg... jbg nisam imao pristup internetu i sve danas cu sutra cu i zakasnim... ali jbg... evo ekipe...
--------------------------------Reina------------------------------
-------------------Maicon---------------A. Cole------------------
--Robben----Misimovic----Gourcuff----Dzagoev----Ballack--
---------Eto'o-----------Ibrahimovic--------------Müller--------
Klupa: Sergio Asenjo (GK), Papac, Ujfaluši, Heinze
Samo napadacki
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Situacija je sljedeca..
Ubacio sam u Lyonu jucer Tolulana i bio mi je jucer u prvih 11. I sad malo gledao po netu. On je bio rezerva Pjanicu u subotu usao tek u 80 minuti.
Obzirom da sam imao pravo na jedan transfer ja sam njih dvojicu zamjenio. Stavio sam Pjanica da igra veceras.
Sad me zanima da li ce se racunati bodovi za Pjanica veceras obzirom da sam danas ga ubacio sa transfer liste.
Ili da ubaci nekog sa klupe koga sam imao jos jucer prije Matchday-a
Ubacio sam u Lyonu jucer Tolulana i bio mi je jucer u prvih 11. I sad malo gledao po netu. On je bio rezerva Pjanicu u subotu usao tek u 80 minuti.
Obzirom da sam imao pravo na jedan transfer ja sam njih dvojicu zamjenio. Stavio sam Pjanica da igra veceras.
Sad me zanima da li ce se racunati bodovi za Pjanica veceras obzirom da sam danas ga ubacio sa transfer liste.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja mislim da se bodovi nece racunati. Tek od slijedece utakmice transfer vazi....EnZo_85 je napisao/la:Situacija je sljedeca..
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Ocekujem kilu bodova od Torresa i Gerrarda veceras..mogo bi se i oborit onaj rekord od 8-0 protiv Besiktasa
Btw. moro sam izbacit Gebharta i ubacit Zanettija,,navijacu da 0-0 Inter-Barsa bude posto imam Cesara na golu i u odbrani Dani Alvesa i Zanettija..a tu su i dvojica buducih naj igraca Mire i Joveta,,imam neki osjecaj da ce jedan od njih dvojice blistat veceras
Btw. moro sam izbacit Gebharta i ubacit Zanettija,,navijacu da 0-0 Inter-Barsa bude posto imam Cesara na golu i u odbrani Dani Alvesa i Zanettija..a tu su i dvojica buducih naj igraca Mire i Joveta,,imam neki osjecaj da ce jedan od njih dvojice blistat veceras
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
tko to još u evropi moze nekoga u ligi prvaka dobiti vise od pet golova razlikePhill Jackson je napisao/la:Ocekujem kilu bodova od Torresa i Gerrarda veceras..mogo bi se i oborit onaj rekord od 8-0 protiv Besiktasa![]()
![]()
Da li če sigurno početi utakmicu...jer gajim velike nade u njih dvojicu...Phill Jackson je napisao/la:Ocekujem kilu bodova od Torresa i Gerrarda veceras..mogo bi se i oborit onaj rekord od 8-0 protiv Besiktasa![]()
![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Zajebajem se malo,,nerealno je ocekivat 8 il vise golova al petica je sasvim realnabh hrvat je napisao/la:tko to još u evropi moze nekoga u ligi prvaka dobiti vise od pet golova razlikePhill Jackson je napisao/la:Ocekujem kilu bodova od Torresa i Gerrarda veceras..mogo bi se i oborit onaj rekord od 8-0 protiv Besiktasa![]()
![]()
a mozeli neko meni reci ko me je ukino sa ove fantasy lp iz sportsport.ba lige...ja da udjem kaze nemate sastav moras se reggg opet...
it was me, bitchA_d_0 je napisao/la:a mozeli neko meni reci ko me je ukino sa ove fantasy lp iz sportsport.ba lige...ja da udjem kaze nemate sastav moras se reggg opet...
-
Phill Jackson
- Kontakt:
to je bio dzenidm iz pozadinedzenidm je napisao/la:it was me, bitchA_d_0 je napisao/la:a mozeli neko meni reci ko me je ukino sa ove fantasy lp iz sportsport.ba lige...ja da udjem kaze nemate sastav moras se reggg opet...
hehehPhill Jackson je napisao/la:to je bio dzenidm iz pozadinedzenidm je napisao/la:it was me, bitchA_d_0 je napisao/la:a mozeli neko meni reci ko me je ukino sa ove fantasy lp iz sportsport.ba lige...ja da udjem kaze nemate sastav moras se reggg opet...
- adnan_nanda
- Kontakt:
ajd pogodi ciji jeNail for Real je napisao/la:Ciji je tim Valencia CF? Vodim 20:35
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
ozb ba jel se zajebavas il si ti il je onaj marseille sto sam ga zezo??dzenidm je napisao/la:it was me, bitchA_d_0 je napisao/la:a mozeli neko meni reci ko me je ukino sa ove fantasy lp iz sportsport.ba lige...ja da udjem kaze nemate sastav moras se reggg opet...
sa je ovo,izbacilo me iz sportsport.ba lige pa sam morao ponovo ukucati kod i sad mi oduzeti bodovi
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
hos se ti zajebavat. ahahahah.omg nije te valjda izbacio zbog zezanja.A_d_0 je napisao/la:ozb ba jel se zajebavas il si ti il je onaj marseille sto sam ga zezo??dzenidm je napisao/la:it was me, bitchA_d_0 je napisao/la:a mozeli neko meni reci ko me je ukino sa ove fantasy lp iz sportsport.ba lige...ja da udjem kaze nemate sastav moras se reggg opet...
ma kakav ja , ne bavim se a time, treba cure ganjatiA_d_0 je napisao/la:ozb ba jel se zajebavas il si ti il je onaj marseille sto sam ga zezo??dzenidm je napisao/la:it was me, bitchA_d_0 je napisao/la:a mozeli neko meni reci ko me je ukino sa ove fantasy lp iz sportsport.ba lige...ja da udjem kaze nemate sastav moras se reggg opet...
- Nail for Real
- Kontakt:
Imam ja naka 2 sto igrajuadnan_nanda je napisao/la:ajd pogodi ciji jeNail for Real je napisao/la:Ciji je tim Valencia CF? Vodim 20:35nadam se da nemas puno igraca da ti veceras igraju,inace me nema nigdje
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.