U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

mandraX
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la mandraX » 01 jun 2012, 22:41

Šta bi sa onim Višćom u drugom poluvremenu majket'? :?
Prvo pol. je odigrao strašno.

Večeras su nam najjači bili bekovi, Colic i Kvesic, vrh.
Stevanović dobar, Bešić također, samo je sebičan u pm, mora malo smanjiti ono driblanje.

Momci su zaista ostavili srce na teren, svaka im čast, ovako se treba igrat'!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 jun 2012, 22:43

Jeli nam dovoljno da tučemo San Marino i Grčku i recimo nerješeno sa Švabama?

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 01 jun 2012, 22:44

Moze li Pjanic ikako biti prekomandovan u mladu reprezentaciju?
Sport je lijek za tijelo i duh.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 01 jun 2012, 22:44

Batko je napisao/la:Jeli nam dovoljno da tučemo San Marino i Grčku i recimo nerješeno sa Švabama?
Mislim da nije treba tuci i Svabe i onda smo sigurni!

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 01 jun 2012, 22:44

storm_raider je napisao/la:Moze li Pjanic ikako biti prekomandovan u mladu reprezentaciju?

22 godine ima Pjanke ;)

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 01 jun 2012, 22:46

Batko je napisao/la:Jeli nam dovoljno da tučemo San Marino i Grčku i recimo nerješeno sa Švabama?
Vazno je pobjediti Grcu i Njemacku ako zelimo direktan plasman

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 jun 2012, 22:46

Stevanovič i Višća su stariji od Pjanića!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 01 jun 2012, 22:46

Znam, ali negdje sam procitao kao da i on jos moze igrati za mladu reprezentaciju pa da budem siguran. To bi bila velika stvar. Recimo, za potrebe kvalifikacija.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 01 jun 2012, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 01 jun 2012, 22:46

storm_raider je napisao/la:Moze li Pjanic ikako biti prekomandovan u mladu reprezentaciju?
Sto to da svojim drkaranjem sa loptom kvari atmosferu?

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 01 jun 2012, 22:46

evo mene sa utakmice!

momci su bili fantasticni, ne znam jel se vidjelo na tv-u ali bas su izdominirali bjeloruse. u nekim trenucima su mi bjelorusi bili pogubljeni ko nasa A repka kad igra neku bitnu utakmicu.

nadala sam se da cemo vidjet djurica i eto, odma prvijenac. mene jako podsjeca na dzeku (nemojte me odma ubit, to je samo onaj prvi dojam, bice to dobar igrac), nije da nesto trci ali se zato iskupio golom i to je bas onako hlaaaaaaadno i smireno zabio ko da igra tu igru 100 godina.

i nisam nista vise vidjela. osim da je stevanovic dominirao. i da nam igra lici na nesto, sve vrijeme smo imali kontrolu.

e da, samo da kazem, momci su na prvu izgledali iznenadjeno sto ih je toliko ljudi doslo gledati, i bas se vidjelo da cijene tu podrsku, tako da u srijedu ko god moze, dodjite da ih opet podrzimo! mislim da je na vrhuncu bilo oko 3000 navijaca :)

odusevili su me stvarno i bas su mi popravili dan.

ovo mi je prvi put da sam bila na stadionu grbavica :)

@storm raider, moze pjanic u mladu jer se ne gledaju godine nego godiste, a sad hoce li, to je drugo. zahirovic je odma sam rekao da ce vrlo radi odigrat oba ova meca za mladu, a pjanic se usutio.
...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 jun 2012, 22:48

Batko je napisao/la:Vlado gospodin. Čovjek pametan, rukovodi, upravlja, prati igru sa klupe. Pa izjava na poluvremenu, odmjerena, stručna i inteligentna..

Koja razlika on i Pape, drastična. :o
avlami97 je napisao/la:Od naših Zahirović najlošiji. Bolji od ostalih Višća, Kvesić. Po meni su dobri i Stevanović i Bešić. Ukoliko ovu tekmu gdje gleda Pape, od A tima su se udaljili ovi najbolji, al' će zato Zahirović zacementirati mjesto u A repki. :lol: :lol: :lol:
Čovjek uvijek bira pogrešne.

O utakmici: Bolji smo i nadam se da ćemo pobjediti. Momci se bore, igraju odgovorno i ništa im se ne može zamjeriti. U nastavku - SRETNO:
sajo10 je napisao/la:Kolko Zahirovic dobija prilika u A-repci Besic ih je zasluzijo dvostruko.
SamoZeljo je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Steta sto nismo dali gol u prvih 20 minuta, sad ce bit tesko razbit ovaj polu-bunker. Mozda probat uvest ovog Djurica, kazu da je jak i visok. To nam treba u ovoj tekmi. Bilbija vrlo slab, isto vazi za Grahovca. Kvesic ja mislim zreo za A-repku.

To bas prije pola sata razmisljam. Kvesa je za A reprezentaciju.
tarikz je napisao/la:Svaka čast Kvesiću, uskoro će orati u A repki po ovoj lijevoj strani, dosada odličan i u ofanzivnim i defanzivnim zadacima.
anonimni je napisao/la:bravo, ovako se igra, izgleda da je Jagodić još bolje "složio" igru u pauzi i vjerujem da bi i on bio dobra alternativa Sušiću
SamoZeljo je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Aaah kako me ovi momci prave ponosnim. Pravo melem poslije ovoga svega. Svaka cast.
I ja bas kontam. Znaci gledam ekipu koja igra, dodaje se, ima glavu i rep za razliku od nekih...
Jagodic je za Papeta profesor. To je to.
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
alacious je napisao/la:Bravo Bilbija kralju!

Jos jednom pitanje,jel' moze Belbija igrati za A repku? :)
Pa da se utopi u sivilo s onim levatima. Od sad prvo treba gledat jel neko može igrat za U-21, a ako ne može tušnut ga među "zvijezde".
SamoZeljo je napisao/la:
alacious je napisao/la:Bravo Bilbija kralju!

Jos jednom pitanje,jel' moze Belbija igrati za A repku? :)
Pa da se utopi u sivilo s onim levatima. Od sad prvo treba gledat jel neko može igrat za U-21, a ako ne može tušnut ga među "zvijezde".
Dok je Pape trener, bolje mu je da ostane u ovoj U-21. Sta ce tamo, da mu se smijemo zato sto Papetova reprezentacija nema ni glavu ni rep.
Batko je napisao/la:Milina gledati ovog Jagodića na klupi, lik gospodin, kravata, inteligentan, emotivan, stručan.... 8-)
Narin je napisao/la:3-0..Sjajna utakmica..
Đurić strijelac..
Nek Pape malo pogleda kako igraju ovi mladi momci,mozda ovi stariji nesto i nauce.. :D
Elegant je napisao/la:Svaka cast ovim igracima, pokazali kako se bori za BIH.
Bliss je napisao/la:
Bosanac225 je napisao/la:Ne znam zasto imam osjecaj da kada dodje vrijeme, Susica ce zamijeniti Jagodic.
Rece ti vecina ljudi da je vec doslo vrijeme
storm_raider je napisao/la:Bravo momci, idemo sada dobiti San Marino, koji vjerovatno i nije bas toliko naivan. Stevanovic je vec sada klasa, a o Kvesicu, Colicu, Visci ne treba trositi rijeci. Bilbija veceras maestralan.
Omerbavarac je napisao/la:Jagodice za selektora A selekcije. :mrgreen:

Utakmicu sam gledao od neke 60-e minute i ono sto sam vidio je bilo dovoljno da ostanem zapanjen. Kako to sve mirno izgleda, kao da su u pitanju profesionalci koji se bave nogometom 10-ak godina.

Stevanovic ce definitivno u narednom ciklusu kvalifikacija biti uzdanica A selekcije, strasan ce biti igrac. Mnogo me podsjeca na Jovetica.

Sansa nam se otvorila za taj baraz, a sa ovakvom igom Grci padaju sigurno a ni Njemacka nece dobro proci.
Cartman je napisao/la:Stevanovic klasa iznad ostalih. Svaka cast. Daleko ispred Visce trenutno. I Kvesic bi mogao u A-repku. Djuric vrlo spor i losa tehnika, ali tako visoki igraci su uvijek korisni. Zigic je napravio karijeru od visine.

Najvise mi je drago sto je ekipa puna trke, skroz suprotno od A repke.
Svi bi mogli u A selekciju, da je ova selekcija odigrala juče protiv Meksika dobila bi glat.
vendeta87 je napisao/la:E o ovome smo danas raspravljali Cartman ako se sjecas, koji stil gajimo i to,e ova ekipa ima stila, sto se kaze ima i glavu i rep!
vendeta87 je napisao/la:Kad bi u prvih jedanest od veceras umjesto Grahovca bio Cajic iz Teplica nebi im bilo kraja!
inacefindecko je napisao/la:PRISTUP JE FENOMENALAN!
toliko se vidi veća želja nego kod A reprezentativaca da me stid bilo one sinoć utakmice protiv Mexica..
možda je to i do motivisanja igrača, jest da je ono prijateljska, ovo kvalifikacije, ali ovolika borba nije slučajna..
avlami97 je napisao/la:Eh da imamo stručnjaka i u A reprezentaciji, gdje bi nam bio kraj. Svi znamo da je Pape loš, ama preloš trener, koji postavlja igru bez glave i repa. Jagodić je stručnjak za Sušića. Nažalost, kontra Papeta i nije teško biti stručnjak.
Onako cisto me zanima gdje onaj harishp@ i njegova kompanija!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jun 2012, 22:48

Htio bih da istaknem, da ovi momci zaista zaslužuju podršku, da živim u Sarajevu išao bih 100 % da ih gledam, pokazali su da imaju kvaliteta, i zaista, trebalo bi da selektor " A " reprezentacije pogleda na ove momke, pažnju sigurno zaslužuju. Ukopali su treću reprezentaciju Evrope, pokazali su želju i volju i kompaktnost, nadopunjavanje, zaista su mi večer uljepšali. Sarajlije, budite se, Koševo treba da se puni u srijedu ovi momci to zaslužuju :!:
storm_raider je napisao/la:Moze li Pjanic ikako biti prekomandovan u mladub reprezentaciju?
Može, međutim, po nekim informacijama na ss.ba u ovom susretu je odbio da pomogne mladim nadama
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 01 jun 2012, 22:49

vendeta87 je napisao/la:
Tebi je to "drkaranje" (sta god to znacilo). Pjanic je ipak bolji od svih u veznom redu mlade reprezentacije i bio bi veliko pojacanje.

@panties, Hvala, kao sto sam i mislio.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 01 jun 2012, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 jun 2012, 22:50

mandraX je napisao/la:Šta bi sa onim Višćom u drugom poluvremenu majket'? :?
Prvo pol. je odigrao strašno.

Večeras su nam najjači bili bekovi, Colic i Kvesic, vrh.
Stevanović dobar, Bešić također, samo je sebičan u pm, mora malo smanjiti ono driblanje.

Momci su zaista ostavili srce na teren, svaka im čast, ovako se treba igrat'!
Izgleda da je tako trener naredio da se igra. U prvom poluvremenu su išli preko njegove strane stalno a u drugom preko Stevanovića. Da se ne bi preforsirali ... pametno odigrano ako je bilo s namjerom.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 01 jun 2012, 22:50

storm_raider je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Tebi je to "drkaranje" (sta god to znacilo). Pjanic je ipak bolji od svih u veznom redu mlade reprezentacije i bio bi veliko pojacanje.
Da je C.Ronaldo on je Paksu jer nije htio ovu tekmu igrati ko Zahirovic i Stevanovic koji su dolsi iz Irske da pomognu i zato nam ne treba.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 01 jun 2012, 22:53

zizu1991 je napisao/la:Htio bih da istaknem, da ovi momci zaista zaslužuju podršku, da živim u Sarajevu išao bih 100 % da ih gledam, pokazali su da imaju kvaliteta, i zaista, trebalo bi da selektor " A " reprezentacije pogleda na ove momke, pažnju sigurno zaslužuju. Ukopali su treću reprezentaciju Evrope, pokazali su želju i volju i kompaktnost, nadopunjavanje, zaista su mi večer uljepšali. Sarajlije, budite se, Koševo treba da se puni u srijedu ovi momci to zaslužuju :!:
storm_raider je napisao/la:Moze li Pjanic ikako biti prekomandovan u mladub reprezentaciju?
Može, međutim, po nekim informacijama na ss.ba u ovom susretu je odbio da pomogne mladim nadama
Znam ja 100% da je Pjanic odbio da dodje da pomogne, jedostavno mozes ti biti kakv hoces igrac al treba imati i malo karaktera al jbg on je superstar.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 jun 2012, 22:53

vendeta87 je napisao/la:
Potpis!!!!
I da dodam jos i to da imamo 50% vise izgubljenih duela....
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 01 jun 2012, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 jun 2012, 22:53

@gringo, Haris je Sušićev fan ili.. ? (ne pratim ovaj podforum toliko, pa i ne znam)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 01 jun 2012, 22:53

Ajmo svi iz A tima sad preci u U21 :mrgreen:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 jun 2012, 22:53

Cuj ovog vandete sto pljuje po Pjanicu. :roll: :roll: Trol!

Svaka cast momcima, samo trka i trka. Kvesic komotno moze u A selekciju. Takodje, cestitke Jagodicu na odlicnoj postavci. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Daduli, eldo, Proximic i 46 gostiju.