evo mene sa utakmice!
momci su bili fantasticni, ne znam jel se vidjelo na tv-u ali bas su izdominirali bjeloruse. u nekim trenucima su mi bjelorusi bili pogubljeni ko nasa A repka kad igra neku bitnu utakmicu.
nadala sam se da cemo vidjet djurica i eto, odma prvijenac. mene jako podsjeca na dzeku (nemojte me odma ubit, to je samo onaj prvi dojam, bice to dobar igrac), nije da nesto trci ali se zato iskupio golom i to je bas onako hlaaaaaaadno i smireno zabio ko da igra tu igru 100 godina.
i nisam nista vise vidjela. osim da je stevanovic dominirao. i da nam igra lici na nesto, sve vrijeme smo imali kontrolu.
e da, samo da kazem, momci su na prvu izgledali iznenadjeno sto ih je toliko ljudi doslo gledati, i bas se vidjelo da cijene tu podrsku, tako da u srijedu ko god moze, dodjite da ih opet podrzimo! mislim da je na vrhuncu bilo oko 3000 navijaca
odusevili su me stvarno i bas su mi popravili dan.
ovo mi je prvi put da sam bila na stadionu grbavica
@storm raider, moze pjanic u mladu jer se ne gledaju godine nego godiste, a sad hoce li, to je drugo. zahirovic je odma sam rekao da ce vrlo radi odigrat oba ova meca za mladu, a pjanic se usutio.
...