Stefan Effenberg je napisao/la:Ali kolega dragi njegova brzina i Gomezova brzina ne mogu stati u istu rečenicu. A da ne govorim o znanju i tehnici.
Sto se tice ciste brzine (zamislimo da se
trkaju 
) mislim da tu Roy ne bi bio nesto brzi.
Ali Holandjanin je dosta bolji tehnicar, pa je s loptom sigurno brzi. Samim tim mogu potvrditi ovo tvoje o znanju.
Isto tako kad vidim Olica s loptom, ne mogu da vjerujem da je taj covjek brz. Ali kada je bez lopte, ma ne mo's ti to stic' da si...
Stefan Effenberg je napisao/la:Zamisli samo sad na mjestu Gomeza jednog Roy Makaaya.... Pa taj bi trpo 50+ golova sve skupa uz ovakvu igru kao što Bayern trenutno igra.
Ma Roy je bio klasa, nema tu price.
Mada, trapa i Mario 40-50. Nije lose.
Stefan Effenberg je napisao/la:Dakle, kupio bih Lavezzia ohne wenn und aber. Ta bi kombinacija bila idealna. On i Gomez, Pizzaro. To je i štoviše realno razmišljanje i financijski izvedivo. Ali to je moje razmišljanje, ne i od uprave.
E sad, izgleda da ćemo kupiti opet visokog napadača. Dragi moj kolega onda ne želim niti jednog drugog visokog napadača osim Edina. Dakle, nikakav Giroud, nikakav de Jong, nikakvi špic igrači koji su slabiji i od Gomeza, mi trebamo bolje igrače od istih. E onda na scenu stupa Edin koji je po meni bolji igrač od Gomeza složili se vi ili ne.
Dobro, dobro, samo sam bio malo zbunjen.
Ono hoces Dzeku, a hoces kombinaciju visokog i niskog. Sad je razjasnjeno.
Stefan Effenberg je napisao/la:A mi moramo razbiti tu sporost u sredini dovođenjem bržeg igrača: Moutinho, Martin, Banega, Modrić ( totalno nerealan ). Kad bi tu došao brži igrač onda bi naša veza procvjetala još više.
Ako bismo koga dovodili, onda to mora biti bas prava klasa, jer je Gustavo dokazao da umije.
I naravno, kao sto si i sam rekao, mora biti brzi igrac, a ja bih na to jos dodao da treba biti vise napadacki orjentisan i od Schweinija i Gustava.
Jer prije svega je velikom timu potrebna raznolikost. Ja na svijetu trenutno ne vidim zadnjeg veznog koji bi nam u utakmicama protiv Reala vise koristio. Gusta je odradio lavovski posao.
Ali protiv recimo Chelseaja, Augsburga, Freiburga itd. bi nam puno bolje dosao jedan ofanzivac.
Trenutno nemam nesto previse ideja ko bi se mogao dovesti, osim Sahina. On bi, mislim, savrseno ispunio sve ovo sto sam naveo.
Sad koliko uprava razmislja o njemu, to je druga stvar.
Stefan Effenberg je napisao/la:da me poslije ne pitaš slična pitanja.
Dobro eto izvini, necu vise nikad.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.