Prica sa tri rijeci
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Prica sa tri rijeci
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo.
Golema ova prica
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s
ZZ
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao
Chelsea F.C.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno
SAMO ČELIK !
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena
ZZ
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to te vjeverice na koje vi mislite,nego su to one iz Tanzanije,Tarzanove vjeverice. Počeli smo previše riječi koristiti i previse srati, ajmo dalje nastavit nek' United pati.Dok Mancini je*e Dzeku Ferguson je još na kreku. Da l' će titulu osvojiti City il' ce im sve Ferguson zajebati.Kakvu posluku porati ?Gdje treba sa pocetka?Treba sa Mancinijem otic u Međugorje jer je titula velika nagrada od Boga, kupus brašno riža,sogandolma,jahnija i burek, grah od jučer bilo je glavno jelo koje mi se jelo,al' nije bilo. I tako razmišljam pratim, svaku noc pratim i gledam to sve kad ono Adem a.s. dođe na misao. Otkud mi on i shvatih da razum moj treba hitno jednu dobru plavusu, pa sam odlučio da zalijem filadendron i pošpricam plavušu.Skontah da njena mama ne voli šnicle u saftu pa sam napravio burek od mesa
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.