Jel' ti ne znas razliku izmedju "50%" i "pola tima" ili nisi gore procitao Raulov post?Tuzla950 je napisao/la: Pa kad pola tima čine Culesi nisu oni krivi
Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
4-2-3-1
..............Casillas..............
Ramos....Pique....Abiol....Alba
......Busqets.......Xabi..........
Silva.........Cazorla......Iniesta
...............Torres...............
4-3-3
..Xavi......Busqets.......Xabi...
......Silva..............Iniesta....
Mislim da je Albiol ili Javi na poziciji stopera a Ramos na desnom beku mnogo bolje rjesenje nego Arbeloa na beku. Covjek je solidan u defanzivi ali los naprijed totalno. Posebno je pao u formi pri kraju prvenstva. Albiol ima taj neki image kiksera ali mislim da moze solidno odraditi posao, u ove 3 pripremne tekme nije imao gresku. Uostalom Pique ce biti zaduzen za neka iznosenja lopte, njegovo je da izbija
Vezni red je san snova! Mata je nekako cini mi se, u najlosijoj formi od svih veznjaka. Iniesta nije normalan, sta je radio onim kineskim igracima
Mislim da se radi o najboljem svjetskom igracu trenutno, kakav Messi i Ronaldo!
Uglavnom, sta god da del Bosque poslozi nece pogrijesiti.
Torresu prednost u napadu, Llorente k'o zapeta puska!
I dajte popustite s tim Madrid- Barcelona prepucavanjima barem na mjesec dana! Ako mogu Pique i Ramos (kakav potez Vincente kod zamjene- javni zagrljaj!
) mozete i vi!
......Busqets.......Xabi..........
Silva.........Cazorla......Iniesta
4-3-3
..Xavi......Busqets.......Xabi...
......Silva..............Iniesta....
Mislim da je Albiol ili Javi na poziciji stopera a Ramos na desnom beku mnogo bolje rjesenje nego Arbeloa na beku. Covjek je solidan u defanzivi ali los naprijed totalno. Posebno je pao u formi pri kraju prvenstva. Albiol ima taj neki image kiksera ali mislim da moze solidno odraditi posao, u ove 3 pripremne tekme nije imao gresku. Uostalom Pique ce biti zaduzen za neka iznosenja lopte, njegovo je da izbija
Vezni red je san snova! Mata je nekako cini mi se, u najlosijoj formi od svih veznjaka. Iniesta nije normalan, sta je radio onim kineskim igracima
Torresu prednost u napadu, Llorente k'o zapeta puska!
I dajte popustite s tim Madrid- Barcelona prepucavanjima barem na mjesec dana! Ako mogu Pique i Ramos (kakav potez Vincente kod zamjene- javni zagrljaj!
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Jel ti znaš da se ja zajebajemD10S je napisao/la:Jel' ti ne znas razliku izmedju "50%" i "pola tima" ili nisi gore procitao Raulov post?Tuzla950 je napisao/la: Pa kad pola tima čine Culesi nisu oni krivi
ASISTENCIJA INIESTE ,bravo majstore
Pogodak Silve.Dijete ValencijeTuzla950 je napisao/la:Jel ti znaš da se ja zajebajemD10S je napisao/la:Jel' ti ne znas razliku izmedju "50%" i "pola tima" ili nisi gore procitao Raulov post?Tuzla950 je napisao/la: Pa kad pola tima čine Culesi nisu oni krivi![]()
![]()
ASISTENCIJA INIESTE ,bravo majstore![]()
Nista bez nasih igraca,kakav Real i Barca
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- nemampojma
- Kontakt:
Ništa posebno asistencija Inieste, samo se trebao držati pravca i izbjeći jednog jedinog igrača.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Silva (Man City): "Iniesta je nevjerovatan igrač, on mi je i dao gol. Ali istina je da kad igrate s njim, sve je lakše."nemampojma je napisao/la:Ništa posebno asistencija Inieste, samo se trebao držati pravca i izbjeći jednog jedinog igrača.

Neponovljivi tandem iz Barce, koji ce dirigovati orkestrom Furije i ponovo povesti Španiju do trofeja.
Samo ne znam što su zamjenili brojeve u reprezentaciji
A lako je i Pepu i Del Bosqeu osvajati trofeje, kad imaju ovakve velemajstore u vezi.
- nemampojma
- Kontakt:
Mislim da Španija trenutno ima ulogu favorita samo iz razloga što imaju izuzetno jak defanzivno-vezni red i najbolje igrače svijeta na tim pozicijama. Samo im fali Messi da upotpuni cijelu ekipu kao najbolji napadač.
Nazad Arbeloa, u sredini Alonso
Arbelonso kao dominantan tandem u La Roji odvodi Španiju do novog naslova, iskreno se nadam.
Protiv Kine Arbeloa bio najbolji na terenu.
Nazad Arbeloa, u sredini Alonso
Arbelonso kao dominantan tandem u La Roji odvodi Španiju do novog naslova, iskreno se nadam.
Protiv Kine Arbeloa bio najbolji na terenu.
Vec vidim da ce ovaj topic obilovati konstruktivnim i kvalitetnim raspravama u toku prvenstva.
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Xavi „zakuhao“ među Špancima
Svega nekoliko dana prije početka Evropskog prvenstva, fudbaler Barcelone Xavi Hernandez izjavama kako u Realu nemaju dovoljno poštovanja prema njegovom klubu, podignuo je tenzije u kampu Španaca...
Dosta je vremenski loše tempirao svoju izjavu veznjak Barcelone i španske reprezentacije, 32-godišnji Xavi, koji je u razgovoru za Canal + rekao kako je Barcelona sportski čestitala Realu na osvojenom naslovu, dok je s druge strane osjetio manjak poštovanja Madriđana u susretima koje su gubili od Katalonaca.
- Mi smo im čestitali na pobjedama, na kraju krajeva to je sportski i mi smo im na taj način iskazali poštovanje. Međutim, primjetio sam drugačije ponašanje s druge strane. Nisu baš sportski priznali svoje poraze - izjavio je španski reprezentativac, a njegove riječi mogle bi zaoštriti odnos s reprezentativnim kolegama iz Reala, Sergijom Ramosom, Ikerom Casillasom, Xabijem Alonsom, Raulom Albiolom, te Alvarom Arbeloom.
Veseloooo, veseloooooooo

Svega nekoliko dana prije početka Evropskog prvenstva, fudbaler Barcelone Xavi Hernandez izjavama kako u Realu nemaju dovoljno poštovanja prema njegovom klubu, podignuo je tenzije u kampu Španaca...
Dosta je vremenski loše tempirao svoju izjavu veznjak Barcelone i španske reprezentacije, 32-godišnji Xavi, koji je u razgovoru za Canal + rekao kako je Barcelona sportski čestitala Realu na osvojenom naslovu, dok je s druge strane osjetio manjak poštovanja Madriđana u susretima koje su gubili od Katalonaca.
- Mi smo im čestitali na pobjedama, na kraju krajeva to je sportski i mi smo im na taj način iskazali poštovanje. Međutim, primjetio sam drugačije ponašanje s druge strane. Nisu baš sportski priznali svoje poraze - izjavio je španski reprezentativac, a njegove riječi mogle bi zaoštriti odnos s reprezentativnim kolegama iz Reala, Sergijom Ramosom, Ikerom Casillasom, Xabijem Alonsom, Raulom Albiolom, te Alvarom Arbeloom.
Veseloooo, veseloooooooo
prvi put kada im ne bude islo imam osjecaj da ce se Katalonci i Madridjani potuci na utakmici,to bi bio najvesli trenutak EP-a 
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 05 jun 2012, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Najpametnije je bilo da nije zvao igrace Reala i Barce
Španjolska bi opet bila konkurent i jaca recimo od Engleske
i bez igraca vodeceg dvojca,ali onda bi tek izbio "rat" u Španjolskoj

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
I šlag na tortu jedna tuča forumaša sa pdf-a primere, ovdje dok krv ne poteče, neće se doći tobe.L-Train je napisao/la:prvi put kada i me ne bude islo imam osjecaj da ce se Katalonci i Madridjani potuci na utakmici,to bi bio najvesli trenutak EP-a
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
treba odrediti mjesto i vrijeme gdje bi se ta famozna tuca mogla dogoditi,vjerujem da bi Namiks aka nemampojma dosao prvi i to vjerovatno u dresu Arbeloe 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Xavi je samo rekao istinu,a svi smo vidjeli ponašanje madriđana kada izgube utakmicu.Neko jednostavno ne zna podnijeti poraz.
- nemampojma
- Kontakt:
To se ne može pobiti, ali ne može ni Xavi generalizirati.Tuzla950 je napisao/la:Xavi je samo rekao istinu,a svi smo vidjeli ponašanje madriđana kada izgube utakmicu.Neko jednostavno ne zna podnijeti poraz.
Arbeloa je prvi čestitao Barceloni, a njegov je reprezentativni kolega.
A ostali?nemampojma je napisao/la:
To se ne može pobiti, ali ne može ni Xavi generalizirati.
Arbeloa je prvi čestitao Barceloni, a njegov je reprezentativni kolega.
Treba druže biti fer i čestitati protivniku kao Barca Realu kad ih je dobio na Camp Nou,najlakše je biti kreten.Koliko god bolilo čestitaš.A Barca je odma nakon utakmice čestitala Realu na pobjedi i osvojenoj tituli (prvaci Španije).
- nemampojma
- Kontakt:
Za ostale me nije briga, rekao sam da Xavi generalizira.
Također, i veliki Xabi Alonso je u izjavi čestitao Barceloni.
Za tipove poput Ronalda, Pepea, Marcela i sl. nemam neko naročito mišljenje.
Također, i veliki Xabi Alonso je u izjavi čestitao Barceloni.
Za tipove poput Ronalda, Pepea, Marcela i sl. nemam neko naročito mišljenje.
- Consigliere
- Kontakt:
Momci, i na temama drugih selekcija ima klupskih prepucavanja al barem se nadju 2-3 forumasha pa napisu ponesto i o igracima, taktici, povredama, atmosferi i slicno. Ma dajte, molim vas! Imate temu o rivalstvu Reala i Barce pa tamo nastavite. Uostalom oni koji ne navijaju za Spaniju a nemaju nista pametno izjaviti nek se nose!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.