[quote="wazza"]da i ja dam svoj zakljucak
Troglavu iskrene čestitke .Potpuno zasluženo su osvojili ovu ligu.Nećemo o onim bodovima , odavno se trebalo prestati o tome pričati .Bio sam par puta na nnjihovom stadionu.Navijači su zaista dobri za ove uslove i ovu ligu.Lijepo ih je vidjeti .Bez uvredljivog sadržaja bodre svoje boje , fer i korektno , daj nadjite onim momcima piva i da to još bolje i veselije bude u 1 ligi FBIH .
Brotnjo sa 10 navijača na utakmicama nekim kojima sam prisustvovao i sa onakvom igrom i ekipom ništa bolje nije ni zaslužilo - realno !
Ko ispada ? Neznam - upravu ste tu kad kažete da ekipa Posušja ima odličnu infrastrukturu , rukovodstvo vjerovatno 0 , vidio sam i da onaj pomoćni teren urađen do pola , neznam da li su zaslužili opstanak .Nisu mnogo pokazali zaista ali ni Klis osim puno veće želje nije pokazao Bog zna šta .Svi govorite smiješna liga - ja ipak gledam pozitivno i rekao bih da je mnogo bolja od viših rangova bar što se tiče suđenja i štimanja rezultata .Kvalitet fudbala nije Bog zna što ali bilo je dosta lijepih momenata , bez većih incidenata .I zato mislim da ima napretka i kad su ti neredi u pitanju .Čestitke svim klubovima , trenerima , igračima i sretno upravama klubova u borbi s finansijskim poteškoćama .Do augusta

)[/quote nemoj pricat gluposti cuj 10 gledatelj, svaku sam utakmicu brotnaj ove sezone gledo i znam da nije tako ,sto se igre brotnja tice tu se slazem ako ista zelimo sljedecu sezonu moramo dovest 7-8 igraca i novog trenera,jos jednom cestitke troglavu i sad sljedi euro i bodrenje HRVATSKE reprezentacije, zivili vi meni jos 100 godina, vidimo se kad nova sezona pocne dotak pozdrav iz citluka