Druga Liga - grupa Jug

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la badblueboylivno » 04 jun 2012, 13:40

Bistrik je napisao/la:ko bi onda u tom slučaju ispao iz lige? kakav je medjusobni odnos? na ovu temu ja sam samo rekao da zaslužuje opstanak u ligi onaj ko ima više bodova iz 30 utakmica a ne onaj ko je bolje odigrao protiv Brotnja.
Nekima je Brotnjo referentna točka. :D

Posušje - Klis 4-0
Klis - Posušje 2-1
Hayley <3

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 04 jun 2012, 16:38

govorim o utakmici brotnjo-posušje,posušje je bilo blizu vodstva,klis nije ni pogledao prema golu u čitluku ;) .Ne govorim o igmanu nego o klisu ;).[/quote]

ali negleda se samo utakmica sa Brotnjom. očito da je Klis u 30 utakmica više osvojio bodova nego Posušje i šta je tu sad problem? to isto ko što Brotnjo hoče u prvu ligu a igubili 7-1 a nevjerujem da je Troglav izgubio ijednu utakmicu više od 2 razlike.[/quote]

u 29. utakmica Klis je osvojio više bodova :D,a opet je Posušje je bolje u međusobnim utakmicama,ne gleda se tko je s koliko golova izgubio,gledaju se bodovi,da smo imali više bodova išli bi u prvu ligu,svakome se može dogoditi loš dan ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 04 jun 2012, 16:48

Što se tiče Posušja ono očito i nezaslužuje da igra ovu ligu ako gledamo trenutnu situacij,ali ako pogledamo infrastrukturu onda je šteta da se u Posušju ne igra ova liga-MISLIM DA JE SVAKOM PAMETNOM DRAGO IGRATI NA PREMIJERLIGAŠKOM TERENUpa makar i sa trenutno mladom i neiskusnom ekipom koja bi dogodine bila sigurno u sredini terena.TREBA POD HITNO IZ OVE LIGE LIFEROVATI ODNOSNO UJEDINITI OVE DVIJE EKIPE IZ LJUBUŠKOG I TAKO OMOGUĆITI IGRANJE POSUŠJU JER ONO NEMA ŠTO TRAŽITI PROTIV ODLIČNE EKIPE GRUDA I TAKO IZBJEĆI BLAMAŽUa ekipu KLISA ako nema uvjeta za igranje na svom terenu isto udaljiti iz ove lige ili im dati neki razuman rok da to naprave.Što se tiče moga TROGLAVA POŠTEN DA BUDEM PUNO SAM VIŠE OČEKIVAO OD EKIPE I TRENERA A MANJE OD UPRAVE A OČITO JE UPRAVA BILA BOLJI DIO EKIPE.U prvoj ligi očekujem da nam se vrati Šandrk odličan stoper iz KONAVLJANINA i da zaigra JOLIĆ I par ovih momaka iz Kamešnice i kad bi mogao koji momak iz Duvna i dobar TRENER i malo šoldi i bolji teren i .... **** ode ja daleko i t5o bi bilo to borba za predmijer ligu,al to stvarno nije realno.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 04 jun 2012, 16:54

Zar nije šandrk bočni? on je mislim bio kod nas jedan trening :mrgreen:
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 jun 2012, 17:35

Šandrk i Miočević bi mogli.

Jolić bi, ako ne nađe klub, isto morao zaigrati ovdje - nije sramota igrati u bosanskom niželigašu, kako on misli.
Hayley <3

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 04 jun 2012, 17:53

Nije da nije sramota, nego neznam bili on bio neko pojačanje,...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 jun 2012, 17:55

Ma bio bi sigurno, bolji je od Radića da je ne znam kakav, Boletu je već 35 godina, a poznat igrač, igrao na dosta visokom nivou... samo nije htio već ovo proljeće igrati jer, kako je rekao, sramota bi mu bila imati bosanskog trećeligaša u toj knjižici.
Hayley <3

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 04 jun 2012, 18:01

cuj udaljiti ih iz lige....hahah bravo bravo.....znas da klis pripada konjickoj opstini???? sta mislis koliko je udaljeno to mjesto od "gradskog stadiona" Konjic.....pogledaj ovo gradskog,,,,,znaci nije ovo igmanov stadion nimalo vise nego klisov.....uostalom ovdje je nekad igrala i vrbanjusa svoje tekme....takodjer nedavno i SASK....jos je neko al nemog se sjetit.....nezz kakav je stadion u posusju al znam da konjicki nije nimalo losh...pogotovo za ove lige...iako godinama nie marka ulozena....

kevin princ boateng :D ..... ma libo me gabri i za grude i za klis....samo morat ces brisat postove o postenju :lol:

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 04 jun 2012, 19:27

Nemam ja ništa protiv Klisa,al kako da dvije ekipe igraju na jednom terenu i usto omladinski pogoni obadviju ekipa,pa našti taj teren može da liči.Imali smo mi tih problema sa Kamešnicom dok nije napravila tern,pa to je bila prava ludnica.Posuški stadion je najljepši u ovom rangu i ima sve uvjete igranja premijer lige,a tu je i Duvanjski koji će ispuniti uvjete igranja premijer lige sa travnjakom najboljim u državi sigurno.
Što se tiče Miočevića kao igrača i pojačanja ja sumnjam u njega,a Šandrk bi to sigurno bio.Neznam koće biti trener u višem rangu i kako će to izgledati,a pojačanja Van naše županije nebi ni u snu pomislio.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 04 jun 2012, 19:43

Slike stadiona u Posušju:

slika
slika
slika
slika
slika
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 04 jun 2012, 20:35

badblueboylivno je napisao/la:samo nije htio već ovo proljeće igrati jer, kako je rekao, sramota bi mu bila imati bosanskog trećeligaša u toj knjižici.
Jel Del Piera bila sramota igrati drugu ligu, za svoj klub?
zar je sramota igrati u maticnom klubu, u bilo kojem rangu bio?

5 golova u zadnje 4 godine Slovenske, Albanske i Ciparske lige
o kakvoj mi knjizici to pricamo?

radje cu gledati utakmice protiv Klisa, Visica,... di nasi igraci ostavljaju srce na terenu, cekajuci na placu mjesecima, sa ponosom noseci Livno na ledjima,...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 jun 2012, 20:44

Apsolutno te potpisujem.

Takvi su ti naši ljudi... da nisu, Troglav bi bio standardan prvoligaš, ne bi se dešavalo da centar kantona/županije/kuratz palatz igra po selima Podhumu i Buturović Polju i slično. Ali eto, stide se Livna, stide se Troglava, stide se svojih korijena. Je'bote, kad pogledam koliko ljudi i poznatih faca imamo vani, ne bi ovakvih financijskih sranja bilo. Ali jok, ne bi došli vidjeti klub, ne bi donijeli paket dresova ili lopti u klub. Fuj.

BTW, zadnje kolo u subotu u 17:30.
Hayley <3

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 04 jun 2012, 20:49

ako imam milijune da ulozim u hajduk, mogu i 50 **** tisuca uloziti u Troglav,... pa da nam recimo omladinski pogon radi ko masina!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 jun 2012, 20:51

A vidiš da ne može. slika

Morat će ih se za uši dovući u klub tijekom ljeta.
Hayley <3

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 04 jun 2012, 21:45

Broj: 85/12
Posušje, 04.06.2012. godine

- KLUBOVIMA DRUGE LIGE „JUG“
- SAVEZIMA (ŽNS ŽHB, NS HNŽ/K)
- SUCIMA 30. KOLA
- DELEGATIMA 30. KOLA

Nakon što nam se obratio veći broj klubova sa zahtjevom da se utakmice Druge lige „Jug“ NS Federacije BiH igraju u subotu, radi početka Europskog nogometnog prvenstva i utakmica koje se igraju u nedjelju, Povjerenik natjecanja donio je slijedeću

O D L U K U

Sve utakmice XXX kola Druge lige „Jug“ NS Federacije BiH igrat će se, sukladno Propozicijama natjecanja istog dana u isto vrijeme, u subotu 09.06.2012. godine u 17,30 sati.

Za točnost Povjerenik natjecanja
Rudolf Marić, tehnički tajnik Predrag Čović, v.

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 04 jun 2012, 21:57

badblueboylivno je napisao/la:A vidiš da ne može. slika

Morat će ih se za uši dovući u klub tijekom ljeta.
Sto se tice Jolica...da valja ne bi razmatrao mogucnost povratka u Livno...
Da valja igrao bi, ako nista, u hrvatskom drugoligasu ili prvoligasu, i pritom zabijao golove, posto je napadac.
Ja uvijek kazem, da itko valja u ovoj ligi, igrao bi negdje drugo!
A ta gospoda sta ulaze u svakakva sr*nja, a ne u Livno, oni su posebna prica, samo razmislite koliko je tvornica propalo tijekom rata, i nikad nisu vracene na noge!

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 04 jun 2012, 23:35

fin stadion...jos da ima ko doc......cuj poskoci hahaha nidje nikog....

wazza
Kontakt:

Post Postao/la wazza » 04 jun 2012, 23:47

da i ja dam svoj zakljucak :D
Troglavu iskrene čestitke .Potpuno zasluženo su osvojili ovu ligu.Nećemo o onim bodovima , odavno se trebalo prestati o tome pričati .Bio sam par puta na nnjihovom stadionu.Navijači su zaista dobri za ove uslove i ovu ligu.Lijepo ih je vidjeti .Bez uvredljivog sadržaja bodre svoje boje , fer i korektno , daj nadjite onim momcima piva i da to još bolje i veselije bude u 1 ligi FBIH .
Brotnjo sa 10 navijača na utakmicama nekim kojima sam prisustvovao i sa onakvom igrom i ekipom ništa bolje nije ni zaslužilo - realno !
Ko ispada ? Neznam - upravu ste tu kad kažete da ekipa Posušja ima odličnu infrastrukturu , rukovodstvo vjerovatno 0 , vidio sam i da onaj pomoćni teren urađen do pola , neznam da li su zaslužili opstanak .Nisu mnogo pokazali zaista ali ni Klis osim puno veće želje nije pokazao Bog zna šta .Svi govorite smiješna liga - ja ipak gledam pozitivno i rekao bih da je mnogo bolja od viših rangova bar što se tiče suđenja i štimanja rezultata .Kvalitet fudbala nije Bog zna što ali bilo je dosta lijepih momenata , bez većih incidenata .I zato mislim da ima napretka i kad su ti neredi u pitanju .Čestitke svim klubovima , trenerima , igračima i sretno upravama klubova u borbi s finansijskim poteškoćama .Do augusta :))

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 05 jun 2012, 00:11

ne znam sto svi govore da je ovdje bolje sto se tice sudjenja i stimanja a samim tim i regularnosti takmicenja....nego u vecim rangovima....po meni je to cista glupost....i to sirokih razmjera....

prvi bi ja mogo pocet nabrajt neregularnosti od timova koje pratim...al necu....jer znam da ostali nedaju na svoje...pa ce ispast svi ostali ok...sem ovog sloge mozda :D

kamo srece da je ovdje sve kako treba.....opet ponavljam nek neko stavi u post samo ime tima koji je cist od svega samo ove sezone.....(da nije kupio,prodo,imo sudacku pomoc il nesto slicno)

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 05 jun 2012, 00:27

[quote="wazza"]da i ja dam svoj zakljucak :D
Troglavu iskrene čestitke .Potpuno zasluženo su osvojili ovu ligu.Nećemo o onim bodovima , odavno se trebalo prestati o tome pričati .Bio sam par puta na nnjihovom stadionu.Navijači su zaista dobri za ove uslove i ovu ligu.Lijepo ih je vidjeti .Bez uvredljivog sadržaja bodre svoje boje , fer i korektno , daj nadjite onim momcima piva i da to još bolje i veselije bude u 1 ligi FBIH .
Brotnjo sa 10 navijača na utakmicama nekim kojima sam prisustvovao i sa onakvom igrom i ekipom ništa bolje nije ni zaslužilo - realno !
Ko ispada ? Neznam - upravu ste tu kad kažete da ekipa Posušja ima odličnu infrastrukturu , rukovodstvo vjerovatno 0 , vidio sam i da onaj pomoćni teren urađen do pola , neznam da li su zaslužili opstanak .Nisu mnogo pokazali zaista ali ni Klis osim puno veće želje nije pokazao Bog zna šta .Svi govorite smiješna liga - ja ipak gledam pozitivno i rekao bih da je mnogo bolja od viših rangova bar što se tiče suđenja i štimanja rezultata .Kvalitet fudbala nije Bog zna što ali bilo je dosta lijepih momenata , bez većih incidenata .I zato mislim da ima napretka i kad su ti neredi u pitanju .Čestitke svim klubovima , trenerima , igračima i sretno upravama klubova u borbi s finansijskim poteškoćama .Do augusta :))[/quote nemoj pricat gluposti cuj 10 gledatelj, svaku sam utakmicu brotnaj ove sezone gledo i znam da nije tako ,sto se igre brotnja tice tu se slazem ako ista zelimo sljedecu sezonu moramo dovest 7-8 igraca i novog trenera,jos jednom cestitke troglavu i sad sljedi euro i bodrenje HRVATSKE reprezentacije, zivili vi meni jos 100 godina, vidimo se kad nova sezona pocne dotak pozdrav iz citluka :)
1950 <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []