JetSet_Hantraga je napisao/la:Sto se tice ciste brzine (zamislimo da se trkaju

) mislim da tu Roy ne bi bio nesto brzi.
Ali Holandjanin je dosta bolji tehnicar, pa je s loptom sigurno brzi. Samim tim mogu potvrditi ovo tvoje o znanju.
Isto tako kad vidim Olica s loptom, ne mogu da vjerujem da je taj covjek brz. Ali kada je bez lopte, ma ne mo's ti to stic' da si...
Po meni je brži Makaay ali nećemo sad cjepidlačiti.
Što se tiče Olića apsolutno se slažem.
JetSet_Hantraga je napisao/la:Ako bismo koga dovodili, onda to mora biti bas prava klasa, jer je Gustavo dokazao da umije.
I naravno, kao sto si i sam rekao, mora biti brzi igrac, a ja bih na to jos dodao da treba biti vise napadacki orjentisan i od Schweinija i Gustava.
Jer prije svega je velikom timu potrebna raznolikost. Ja na svijetu trenutno ne vidim zadnjeg veznog koji bi nam u utakmicama protiv Reala vise koristio. Gusta je odradio lavovski posao.
Ali protiv recimo Chelseaja, Augsburga, Freiburga itd. bi nam puno bolje dosao jedan ofanzivac.
Trenutno nemam nesto previse ideja ko bi se mogao dovesti, osim Sahina. On bi, mislim, savrseno ispunio sve ovo sto sam naveo.
Sad koliko uprava razmislja o njemu, to je druga stvar.

Tako je majstore.
Treba nam taj brži igrač da unese brzinu u sredinu. To nam fali da bi potpuno postigli priključak sa modernim nogometom. Recimo kad bi igrali protiv Barcelone sigurno bi nam bolje došao jedan brzi igrač kao i u primjerima koje si ti nabrojao.
Luiz Gustavo je za mene klasa igrač i to će ostati. Utakmice protiv Reala su to potvrdile i nema mjesta sumnji u njegove kvalitete. Fali mu još malo iskustva, malo više samopuzdanja kad ima loptu u nogama i to je sve što mu treba.
Sahin je isto odličan igrač, nema tu diskusije o njegovoj igračkoj kvaliteti. No isto je malo prespor tako da bih ja radije brže igrače za sredinu.
Da samo spomenem, opet sam gledao Moutinha, sad neki dan protiv Turske. Sve što mogu reći za njega jeste da je klasa igrač. Ne znam zašto uprava neće pogledati i takve igrače a ne samo one koji su provjereni ili one koje su već odlučili kupiti bez šireg pogleda na tržište.
Taj Moutinho ima jednostavno sve da igra u velikom klubu: ima brzinu, znanje, tehniku, prgavost, veliki kapacitet pluća, žilav iako je nizak...... Koštao bi oko 20-30 milijuna što je mnogo ali i nije previše za takvog igrača. Dobro to je opet moja želja ali sam malo tužan jer se takvi igrači uopće ne spominju a odlično bi se uklopili u našu ekipu.
Martin prelazi u Lille za 10 milijuna......... Što da kažem? Pa za te novce dobiti takvog znalca je zbilja odličan posao. Ako ništa drugo mogli smo riskirati i pljunuti tih 10 milijuna ako smo već toliko puta dali slične iznose za svakakve igrače. Ne kažem da je ovaj igrač "jackpot" ali sigurno bi nam jako dobro došao i uklopio bi se u naš tim bez brige.
Evo
@ Geronimo primjer igrača koji bi nam super odgovarao a nije skup. E sad voda ide na tvoj mlin u ovom slučaju jer se ne radi o bombi već o igraču na kakvog si ti u onoj diskusiji aludirao.
JetSet_Hantraga je napisao/la:Dobro eto izvini, necu vise nikad.

Ma samo sam se zezao, ništa više iako je ( vidim po odgovoru ) izgleda zvučalo drugačije. Pa zato smo ovdje da diskutiramo.