Bezimeni UTD 61 : 35 The Invincibles
Slijedeća utakmica se ovom mom protivniku isto ne piše dobro, ponovo protiv jednog igrača iz podnožja piramida
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Mozes se registrovati naravno samo sto zaostajete par poena koje niste dobili u prvom koluOTNYS_YNWA je napisao/la:Jel se moze jos raja registrovati da zovnem nekoliko prijatelja , ili ne vise :O
i , jel se moze igrati u drugim ligama - ili je strogo samo jedna ?!
Ma jok, za to moras biti medju 3 u svijetu na kraju ili medju 3 u svijetu u kolu a to nemam sanse bar ovo koloEnZo_85 je napisao/la:Sranje samo 31. Jucer sam imao 24, ocekivao osam danas vise od toga, zbog messija, inieste ccc a ono samo 7. Imao sam jucer ove "kockari"u saci i da nas me pređe 37:31.
I sta sad jel ovaj "Jahaci" dobio onaj mini PS:D, ako jeste cestitke...
Znaci ti si B_H_Fhammers je napisao/la:Prvo kolo za plakati svega 39 boda,na h2h izgubi dva razlike
Nisam ti ja BHFthe scouser je napisao/la:Znaci ti si B_H_Fhammers je napisao/la:Prvo kolo za plakati svega 39 boda,na h2h izgubi dva razlike![]()
Dobih te samo 2 razlike,ne zna se cija je ekipa gora,moja il' tvoja
i mene zanima ti si napravio tim i igraci ti nisu dobili onoliko poena koliko bi ti htio i zbog toga ti je glupost jelihammers je napisao/la:Zbog cega ti je glupost
Kako vi igrate te mečeve, fakat neznam o čemu prićate?silenT. je napisao/la:Fidanzata d' Italia 25 : 49 Zrinjski Mostar
ma ko vo ga je "primio"![]()
![]()
... ali imao sam 2 povrijeđena prvo kolo... solida 49 bodova...
jarane moras se prijavit u head to head ligu ja sam pobjedi prvo kolo 2 razlike ja mislim imas na prethodnim stranicama kod za tu head to head ligu i ukucas tamo i komp odredi parove i ko osvoji vise bodova on je pobjedioAYAN je napisao/la:Kako vi igrate te mečeve, fakat neznam o čemu prićate?silenT. je napisao/la:Fidanzata d' Italia 25 : 49 Zrinjski Mostar
ma ko vo ga je "primio"![]()
![]()
... ali imao sam 2 povrijeđena prvo kolo... solida 49 bodova...
Ja nisam nigdje procitao da moras biti među tri u svijetu. Citao sam one nagrade i pise kao pobjednik svake lige, ili mozda nisam obratio paznju da bas pise među tri u ukupno skoru al dobro nisi ni u ukupnom daleko najbolji je 93, a ti 81..Cestitam u svakom slučajumirzza je napisao/la:Ma jok, za to moras biti medju 3 u svijetu na kraju ili medju 3 u svijetu u kolu a to nemam sanse bar ovo koloEnZo_85 je napisao/la:Sranje samo 31. Jucer sam imao 24, ocekivao osam danas vise od toga, zbog messija, inieste ccc a ono samo 7. Imao sam jucer ove "kockari"u saci i da nas me pređe 37:31.
I sta sad jel ovaj "Jahaci" dobio onaj mini PS:D, ako jeste cestitke...
evo ja cu ligu napravit a ti razglasi po temama mozeli moramo to uradit do 18 30 najkasnije hoces li i ja cu isto gdje ti nisi razglasio ja cumiky_hz je napisao/la:http://en.uelfantasy.uefa.com/
Evo Fantasy za Evropsku ligu,pa ako neko hoce nek igraneznam ako hocete i da ovdje ligu napravimo,ako ima zaintersoovanih jer ce utakmice jos malo da pocnu,mozda je i kasno da se sad skupimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.