i ja sam evo napravio ekipu sad cu i ligu pa cu onda temu da razglasimomiky_hz je napisao/la:Hajd otvori temu pa cemo razglasiti,ja sam u medjuvremenu ekipu sastavio
Fantasy Liga Prvaka
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
DoKlE_ViShe
- Kontakt:
Re: Fantasy Liga Prvaka
- the scouser
- Kontakt:
Lol greska,ja odigr'o 41-39,reko sto posto ti B_H_F,al' et' nisi...hammers je napisao/la:Nisam ti ja BHFthe scouser je napisao/la:Znaci ti si B_H_Fhammers je napisao/la:Prvo kolo za plakati svega 39 boda,na h2h izgubi dva razlike![]()
Dobih te samo 2 razlike,ne zna se cija je ekipa gora,moja il' tvoja
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Fabregas dobio naknadno asistenciju, tako da sam sada 41-i u svijetu 
Cuva Bog Zelju svog!
odlicne vijesti, znaci pobijedio sam, jedva ali 3 boda se pisumirzza je napisao/la:Fabregas dobio naknadno asistenciju, tako da sam sada 41-i u svijetu
Zmaj 44 : 45 liverpool_bih
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
mozeli neko napisati jos ovih liga ( za LP i Za euro ligu) osim ove nase sportsport.ba, vidim da imate svi o nekoliko lika jos 
YNWA je napisao/la:odlicne vijesti, znaci pobijedio sam, jedva ali 3 boda se pisumirzza je napisao/la:Fabregas dobio naknadno asistenciju, tako da sam sada 41-i u svijetu![]()
Zmaj 44 : 45 liverpool_bih
Bravo Fabregas...uspio sam izvuci nerijeseno nakon njegove asistencije
gdje gledas koji si na svijetumirzza je napisao/la:Fabregas dobio naknadno asistenciju, tako da sam sada 41-i u svijetu
FK Pjetlovi
- adnan_nanda
- Kontakt:
meni ni Fabregas nije uspio pomoc da pobjedim opet sam 4 razlike izgubio 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
pu
taj me fabregas kostao sad poraza,sinoc se covjek radovao pobjedi a sad gorim od muke.
joj jes glupa igrica
koje ''Farteam''
taj me fabregas kostao sad poraza,sinoc se covjek radovao pobjedi a sad gorim od muke.
joj jes glupa igrica
koje ''Farteam''
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Nail for Real
- Kontakt:
Pogodi od kogaadnan_nanda je napisao/la:meni ni Fabregas nije uspio pomoc da pobjedim opet sam 4 razlike izgubio
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
jel se moze regati na fantasy ove eurolige .. Zna li neko i pls link xD
- the scouser
- Kontakt:
imas temu....OTNYS_YNWA je napisao/la:jel se moze regati na fantasy ove eurolige .. Zna li neko i pls link xD
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
imas temu i tamo link ali mislim da je vec kasnoOTNYS_YNWA je napisao/la:jel se moze regati na fantasy ove eurolige .. Zna li neko i pls link xD
FK Pjetlovi
Pao je mali zeljo......FK SLAVIJA 50 mali zeljo 48...karanje!!!
Miloš Krasić !!!
Ma kakve si ti srece, pa ti nebi ni u WC-u ostao gladanmirzza je napisao/la:Fabregas dobio naknadno asistenciju, tako da sam sada 41-i u svijetu
salim se, svaka cast cestitam
Tracy McGrady!!!
evo i ja sam se prijavio moja ekipa je BHFK Dijamant :
---------------------------Julio Cesar--------------------------------
------Evra-----------Terry------------Pique----------Maicon-------
---------------Pjanić------Misimović-----Gourcuff-----------------
-------Džeko----------------Aguero--------------Inzaghi------------
Klupa:Victor Valdes,Carrick,Capel,Vermalen ---klupa dobra
Kapiten:Zvjezdan Misimović
Klupa:Victor Valdes,Carrick,Capel,Vermalen ---klupa dobra
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
-
DoKlE_ViShe
- Kontakt:
mogao si odbranu istu ko i moju sastavit i vezni red takodjer samo napad drugacijiŽeljoman je napisao/la:evo i ja sam se prijavio moja ekipa je BHFK Dijamant :
Klupa:Victor Valdes,Carrick,Capel,Vermalen ---klupa dobra![]()
Molim vas ako mozete da ovo procitate svi radi boljeg uzitka igranja Fantasya mislim da je ovo bolje za citavu sezonu, a ne da moramo cekati sljedecu godinu da bi igrali posteno, a Bogami godina dana je duga. Ne zelim ni skim da se svadam i da umanjujem ovog momka sto je napravio vec lige, nego mislim samo da je ovako POSTENIJE I ZANIMLJIVIJE.
Ja sam se prijavio samo radi ove Europa Lige Fantasy, ja sam napravio nove dvije lige jednu sportsport.ba Liga i jednu sportsport.ba H2H.
Zasto sam napravio iako vec postoje Lige napravljene. Razlog je u tome sto je Uefa ovo takmicenje pustila jedno tri sata prije pocetka utakmica, tako da nas oko 85 igraca koji smo na sportsport.ba Ligi Fantasy Ligi prvaka, koja je na ovom forumu takoder, ne mozemo se ravnopravno takmiciti sa vas 20 koji vec imate bodove, jer nismo uspjeli napraviti i viditi obavjestenje da mozemo praviti i igrati fantasy uefa europa league, jer je uefa to nevjerovatno kasno objavila. Tako da mi sad kad se prijavimo u tu vasu ligu u kojoj vas ima 20 nesto, bicemo u zaostatku cijelu sezonu i tesko da ce iko stici nekog najgoreg igraca u toj ligi, jer ce nam se bodovi racunati tek od sljedeceg kola. To vam je kao kad bi se polovini klubova u ligi poceli racunati pojeni od pola sezone, naravno da ti klubovi nikad ne mogu osvojiti nista. Mislim da to nije posteno i nije dobro, jer niko od nas nikad vas nece moci stici, ZATO sam napravio nove sportsport.ba lige u kojima ce nam se svima pojeni racunati OD SLJEDECEG KOLA. Mislim da je POSTENO ako svi dobiju dvije sedmice do sljedeceg kola i onda da se ravnopravno takmicimo u ligama u kojma se POJENI racunaju od SLJEDECEG KOLA.
Mislim da ce tako biti puno zanimljivije kada nas bude preko 100 kao u sportsport.ba Fantasy ligi prvaka, i kad NAS TIH 100 se RAVNOPRAVNO BORI.
znaci codovi za lige u kojima ce se pojeni racunati od sljedeceg kola i kojima ce mo svi biti ravnopravni su
sportsport.ba Liga: 15743-3023
sportsport.ba H2H: 15743-3025
Ako mozete pomozite da se ovo proglasi
gornji desni ugao, ispod points pise rank i to je toreds je napisao/la:gdje gledas koji si na svijetumirzza je napisao/la:Fabregas dobio naknadno asistenciju, tako da sam sada 41-i u svijetu
@edo, jos da mi stivenu daju neki bonus
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.