OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Bilo bi odlično kad bi ste uradili udarni trans Apači
jedan,a ne 3-4 
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ko je rekao da ga nemamo?Tuzla950 je napisao/la:Bilo bi odlično kad bi ste uradili udarni trans Apačijedan,a ne 3-4
Udarni trans je tu, još u 95-tim napravljen
Ali je previše bakljada pretrpio , pa nismo htjeli da bude izložen i ovoj da izgori sav haha
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
[/img]
ovaj udarni trans je jos u zivotu 
Benjo_AFC86 je napisao/la:Ko je rekao da ga nemamo?Tuzla950 je napisao/la:Bilo bi odlično kad bi ste uradili udarni trans Apačijedan,a ne 3-4
Udarni trans je tu, još u 95-tim napravljen
Ali je previše bakljada pretrpio , pa nismo htjeli da bude izložen i ovoj da izgori sav haha
ovaj udarni trans je jos u zivotu OFK Gradina Srebrenik
Koji?Gornji ili donjiBrcko87 je napisao/la: ovaj udarni trans je jos u zivotu
donjiTuzla950 je napisao/la:Koji?Gornji ili donjiBrcko87 je napisao/la: ovaj udarni trans je jos u zivotu
![]()
![]()
![]()
?
OFK Gradina Srebrenik
Znal ko rezultat famos sask-gradina??Na poluvremenu je bilo 1-0..
OFK Gradina Srebrenik
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
2-1 . Turudija strijelac za Gradinu.
Šta se drugo moglo očekivati. Neće naši se izlagati riziku i davati maximum pa da se povrijede.
A pripreme za naredni dio sezone bi trebale početi početkom jula ili krajem juna.
Šta se drugo moglo očekivati. Neće naši se izlagati riziku i davati maximum pa da se povrijede.
A pripreme za naredni dio sezone bi trebale početi početkom jula ili krajem juna.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
.. i Juniori i Kadeti su šampioni u svojoj ligi. Inače bili su i ''branioce'' te titule od prošle sezone, ali nisu tad mogli ući jer seniorski tim vuče za sobom i kadete te juniore.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja se sjecam onih godina kad ste bili u prvoj ligi udarni trans vam je bio onaj APACHI BABUNOVICI... gdje vam je sad taj trans?..davno je to bilo ebiga 96-97 i te godine
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 11 jun 2012, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
zar jos Turbic igra?... bio je on jedno vrijeme davno i u Slobodi... samo sloboda je tad bila prejaka igracki u napadu pa manje vise se znao pokazati...ali bio je perspektivan sto jest jestBrcko87 je napisao/la:ma samo da dzafic nam nedodje,,imamo dosta kvalitetnije igrace u napadu od njega,,smajlovica,,brzog,,turbica,,napad nam moze igrat premijer ligu,,imamo golmana za premijere i mitrovica u odbrani,,na sredini nikog kvalitetnog za premijere..astra1922 je napisao/la:ma kako cujem prica se da je najbolje opalio husara vasim ulaskom posto covjek ima preko dvadeset igraca i valja svima nac klub tako da ce vjerovatno par igraca u gradinu..tu je i dzaficnehljeb
realno nam treba jedno 8 novi igraca..
sigurno ce neki husarini igraci da igraju za nas,,a sad sta ce nas zadesit,,ima on i dosta skvarta igraca,,kao npr dzavic,,gdje god je igro ta ekipa nije dobro zavrsila
..
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Što ne bi igrao, 1982. godišteSaltCityAttack je napisao/la:zar jos Turbic igra?... bio je on jedno vrijeme davno i u Slobodi... samo sloboda je tad bila prejaka igracki u napadu pa manje vise se znao pokazati...ali bio je perspektivan sto jest jest
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ha ha . Zezaš se ili šta ?SaltCityAttack je napisao/la:ja se sjecam onih godina kad ste bili u prvoj ligi udarni trans vam je bio onaj APACHI BABUNOVICI... gdje vam je sad taj trans?..davno je to bilo ebiga 96-97 i te godine
Evo slika iz tog perioda (utakmica protiv Sarajeva)
Eto udarnog

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ne zezam te znam za taj trans, ali imali ste i APACHI BABUNOVICI 100%... Ja ne znam sta znaci Babunovici da li je to neko tu naselje kod vas ili sta vec..uglavnom tih godina ste imali okacen taj trans 100%...pitaj starije svoje navijace ebiga oni ce ti mozda reci, ali imali ste ga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ne znam brate koje je gosiste eto mladji je od mene 2 godine, a ja vec osjetim da ja nebi mogosony_91 je napisao/la:Što ne bi igrao, 1982. godišteSaltCityAttack je napisao/la:zar jos Turbic igra?... bio je on jedno vrijeme davno i u Slobodi... samo sloboda je tad bila prejaka igracki u napadu pa manje vise se znao pokazati...ali bio je perspektivan sto jest jest
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hooligans group ApachiSaltCityAttack je napisao/la:ja se sjecam onih godina kad ste bili u prvoj ligi udarni trans vam je bio onaj APACHI BABUNOVICI... gdje vam je sad taj trans?..davno je to bilo ebiga 96-97 i te godine
Vidjećemo vas u sezoni koja slijedi
Turbića poznajem lično, živi može se čak reći potpuno sportski život, u tome je stvar ako me razumiješ. Nije problem koliko godina imaš nego koliko je tijelo spremno podnijeti napore a njega po prikazanom njegovo još nije izdaloSaltCityAttack je napisao/la:ma ne znam brate koje je gosiste eto mladji je od mene 2 godine, a ja vec osjetim da ja nebi mogosony_91 je napisao/la:Što ne bi igrao, 1982. godišteSaltCityAttack je napisao/la:zar jos Turbic igra?... bio je on jedno vrijeme davno i u Slobodi... samo sloboda je tad bila prejaka igracki u napadu pa manje vise se znao pokazati...ali bio je perspektivan sto jest jest...pa evo i Okanovic kod nas je mladji od njega pa vec se osjetilo kod njega kad je usao u godine ..tako i drugi Crnogorac, Lemesic,Nikolic i td.. sve su to igraci njegovih godina ebiga
vidjet cemo u premijer ligi velika je razlika izmedu prve i premijer lige.iako ni u premijer ligi ne igraju sve premni fizicki igraci ima svugdje hamelja
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Adanalić bi vratio Čovića u rodni grad
Gradina iz Srebrenika, novi premijerligaš, u prelaznom roku planira osnažiti svoje redove. Svi u Srebreniku su zadovoljni s učinkom ekipe koja je osvojila titulu prvaka u Prvoj lgi F BiH, ali su svjesni činjenice kako u elitnom razredu našeg nogometa moraju dovesti nekoliko kvalitetnih pojačanja.
"Nama je faktički u svakoj liniji potreban po jedan igrač. Mehmedalija Čović, koji je rođen u Srebreniku, je slobodan igrač i mi bi ga rado doveli u svoje redove. U vezi bih uzeo Muamera Zoletića iz Slobode, a u napadu njegovog klupskog kolegu Jasmina Mešanovića. No, nećemo donositi ishitrene odluke i sve će biti u skladu sa mogućnostima", kaže trener Gradine Samir Adanalić.
Općina Srebrenik 21. juna organizuje feštu u povodu Dana općine, ali i u povodu ulaska Gradine u elitu. Stručni štab namjerava da prozivku za narednu sezonu obavi 26. juna.
Gradina iz Srebrenika, novi premijerligaš, u prelaznom roku planira osnažiti svoje redove. Svi u Srebreniku su zadovoljni s učinkom ekipe koja je osvojila titulu prvaka u Prvoj lgi F BiH, ali su svjesni činjenice kako u elitnom razredu našeg nogometa moraju dovesti nekoliko kvalitetnih pojačanja.
"Nama je faktički u svakoj liniji potreban po jedan igrač. Mehmedalija Čović, koji je rođen u Srebreniku, je slobodan igrač i mi bi ga rado doveli u svoje redove. U vezi bih uzeo Muamera Zoletića iz Slobode, a u napadu njegovog klupskog kolegu Jasmina Mešanovića. No, nećemo donositi ishitrene odluke i sve će biti u skladu sa mogućnostima", kaže trener Gradine Samir Adanalić.
Općina Srebrenik 21. juna organizuje feštu u povodu Dana općine, ali i u povodu ulaska Gradine u elitu. Stručni štab namjerava da prozivku za narednu sezonu obavi 26. juna.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
upravu si drug,,bio je trans apachi babunovici,,to je naselje iz kojeg dolazi najveci broj apacha,,nesto kao kod vas crvene njive.. :)nije vise u zivotu,,ostao na tribini zadnju utakmicu premijer lige,,SaltCityAttack je napisao/la:ja se sjecam onih godina kad ste bili u prvoj ligi udarni trans vam je bio onaj APACHI BABUNOVICI... gdje vam je sad taj trans?..davno je to bilo ebiga 96-97 i te godine
OFK Gradina Srebrenik
ovo s apachima je bilo kad je na Grbavicu il na Kosevo dolazilo od 25-35 hiljada ljudi na derbi, danas toga nema, kao sto ni ovo sa Apachima nece biti u ovom izdanju kao sa slike 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.