Moderator/ica: GracanicaAA
Ko je rekao da ga nemamo?Tuzla950 je napisao/la:Bilo bi odlično kad bi ste uradili udarni trans Apačijedan,a ne 3-4
Benjo_AFC86 je napisao/la:Ko je rekao da ga nemamo?Tuzla950 je napisao/la:Bilo bi odlično kad bi ste uradili udarni trans Apačijedan,a ne 3-4
Udarni trans je tu, još u 95-tim napravljen
Ali je previše bakljada pretrpio , pa nismo htjeli da bude izložen i ovoj da izgori sav haha
Koji?Gornji ili donjiBrcko87 je napisao/la: ovaj udarni trans je jos u zivotu
donjiTuzla950 je napisao/la:Koji?Gornji ili donjiBrcko87 je napisao/la: ovaj udarni trans je jos u zivotu
![]()
![]()
![]()
?
zar jos Turbic igra?... bio je on jedno vrijeme davno i u Slobodi... samo sloboda je tad bila prejaka igracki u napadu pa manje vise se znao pokazati...ali bio je perspektivan sto jest jestBrcko87 je napisao/la:ma samo da dzafic nam nedodje,,imamo dosta kvalitetnije igrace u napadu od njega,,smajlovica,,brzog,,turbica,,napad nam moze igrat premijer ligu,,imamo golmana za premijere i mitrovica u odbrani,,na sredini nikog kvalitetnog za premijere..astra1922 je napisao/la:ma kako cujem prica se da je najbolje opalio husara vasim ulaskom posto covjek ima preko dvadeset igraca i valja svima nac klub tako da ce vjerovatno par igraca u gradinu..tu je i dzaficnehljeb
realno nam treba jedno 8 novi igraca..
sigurno ce neki husarini igraci da igraju za nas,,a sad sta ce nas zadesit,,ima on i dosta skvarta igraca,,kao npr dzavic,,gdje god je igro ta ekipa nije dobro zavrsila
..
Što ne bi igrao, 1982. godišteSaltCityAttack je napisao/la:zar jos Turbic igra?... bio je on jedno vrijeme davno i u Slobodi... samo sloboda je tad bila prejaka igracki u napadu pa manje vise se znao pokazati...ali bio je perspektivan sto jest jest
Ha ha . Zezaš se ili šta ?SaltCityAttack je napisao/la:ja se sjecam onih godina kad ste bili u prvoj ligi udarni trans vam je bio onaj APACHI BABUNOVICI... gdje vam je sad taj trans?..davno je to bilo ebiga 96-97 i te godine
ma ne znam brate koje je gosiste eto mladji je od mene 2 godine, a ja vec osjetim da ja nebi mogosony_91 je napisao/la:Što ne bi igrao, 1982. godišteSaltCityAttack je napisao/la:zar jos Turbic igra?... bio je on jedno vrijeme davno i u Slobodi... samo sloboda je tad bila prejaka igracki u napadu pa manje vise se znao pokazati...ali bio je perspektivan sto jest jest
Hooligans group ApachiSaltCityAttack je napisao/la:ja se sjecam onih godina kad ste bili u prvoj ligi udarni trans vam je bio onaj APACHI BABUNOVICI... gdje vam je sad taj trans?..davno je to bilo ebiga 96-97 i te godine
Turbića poznajem lično, živi može se čak reći potpuno sportski život, u tome je stvar ako me razumiješ. Nije problem koliko godina imaš nego koliko je tijelo spremno podnijeti napore a njega po prikazanom njegovo još nije izdaloSaltCityAttack je napisao/la:ma ne znam brate koje je gosiste eto mladji je od mene 2 godine, a ja vec osjetim da ja nebi mogosony_91 je napisao/la:Što ne bi igrao, 1982. godišteSaltCityAttack je napisao/la:zar jos Turbic igra?... bio je on jedno vrijeme davno i u Slobodi... samo sloboda je tad bila prejaka igracki u napadu pa manje vise se znao pokazati...ali bio je perspektivan sto jest jest...pa evo i Okanovic kod nas je mladji od njega pa vec se osjetilo kod njega kad je usao u godine ..tako i drugi Crnogorac, Lemesic,Nikolic i td.. sve su to igraci njegovih godina ebiga
upravu si drug,,bio je trans apachi babunovici,,to je naselje iz kojeg dolazi najveci broj apacha,,nesto kao kod vas crvene njive.. :)nije vise u zivotu,,ostao na tribini zadnju utakmicu premijer lige,,SaltCityAttack je napisao/la:ja se sjecam onih godina kad ste bili u prvoj ligi udarni trans vam je bio onaj APACHI BABUNOVICI... gdje vam je sad taj trans?..davno je to bilo ebiga 96-97 i te godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.