Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
anonimni je napisao/la:sad trebam stručnjake za tene za fudbalnisam nešto brz i više volim tene koje nisu za brze igrače, kont'o sam kupit' ove:
, interesuje me da li bi ove tene odgovarale onome što ja hoću (tene za driblinga i da "osjetim" loptu
) ?
mozes ih na trafici kupitianonimni je napisao/la:al' stariji je to model, čini mi se, i mislim da te tene nigdje ne mogu kupiti...
Elastico ti donosi sve sto ti treba,tike koje su pogodne za svakoga.anonimni je napisao/la:sad trebam stručnjake za tene za fudbalnisam nešto brz i više volim tene koje nisu za brze igrače, kont'o sam kupit' ove:
, interesuje me da li bi ove tene odgovarale onome što ja hoću (tene za driblinga i da "osjetim" loptu
) ?
Il' u kuhinjiEmir ZENICA je napisao/la:pogledaj kod kineza
meni jeste, al ne na glavi.ANTIFA ! je napisao/la:brzi
Jel ti i frizura ko u Luiza ?
Blizu sam.ANTIFA ! je napisao/la:brzi
Jel ti i frizura ko u Luiza ?
Previše mi ženskastoUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma raif obični ba
da ti kazem nesto kao predstavnik hetero populacije, traka nije nista manje zenskasta.brzi21 je napisao/la:Previše mi ženskastoUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma raif obični ba
Bosniacum Lilium je napisao/la:Najbolje za termina je Diadora Premio :O stariji model, ali brate najbolji, barem meni bio. Letis u njimaKakve Nike, Adidas i ostale vijetnamske kopije koje se ovdje uvaljuju za debele pare
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 11 gostiju.