Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
**** desi se, zna fenomenalno obraniti i zna mu se ovako desiti! Desilo se Kad je iznenada moro braniti u kaknju jer se prvi golman ozljedio Na zagrijavanju, di je ajmo reći bio "nespreman" za Sport, Kad je bio kriv za svih 5 golova kod 5:0!
-
remistarmo
- Kontakt:
Igman- Višići (Mikulić, Jelin, Mušić)
višići nisu doputovali,
višići nisu doputovali,
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
jel se mogao neki drugi rezultat dogovorit grude posusje vala je puno 3-4 hahahahah, gdje je jos gost dao 4 gola osim u rijetkim situacijama,hahhah sad mi je radi ovog drago da je klis izborio ostanak
pa nez jel iko dao 4 gola u gostima.....a ne jadno posusje postenim grudama.....
grude su inace odlicna ekipa....i ocekujem naredne godine da se " gone " sa igmanom i citlukom
sta je sa visicima pa ne dodjose :O
grude su inace odlicna ekipa....i ocekujem naredne godine da se " gone " sa igmanom i citlukom
sta je sa visicima pa ne dodjose :O
-
remistarmo
- Kontakt:
Kamesnica-Sloga 4:0 ?
- slogauskoplje
- Kontakt:
@konjičani
Kakvo licemjerstvo! Da ste vi pošteno stigli do boda na Kupresu sa pravom bi sada likovali, ali vi također dogovorite utakmicu i sad nešto pričate. Da su vam na Kupresu trebala tri boda, osvojili bi ih!
Kakvo licemjerstvo! Da ste vi pošteno stigli do boda na Kupresu sa pravom bi sada likovali, ali vi također dogovorite utakmicu i sad nešto pričate. Da su vam na Kupresu trebala tri boda, osvojili bi ih!
Sloga Uskoplje
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
pa ljudi su danas na kupresu klisu dali gol iz ofsajda 2m lik bio iza ledja, kasnije je to i sam priznao, prije toga je kupres i stativu pogodio i golman klisa je spasio 100% gol iz slobodnjaka
- slogauskoplje
- Kontakt:
pričam ti pričunagibuzbrdica je napisao/la:pa ljudi su danas na kupresu klisu dali gol iz ofsajda 2m lik bio iza ledja, kasnije je to i sam priznao, prije toga je kupres i stativu pogodio i golman klisa je spasio 100% gol iz slobodnjaka
Sloga Uskoplje
sve i da si upravu...nie providno ko ovi....a jel i kupres hnk??
klis se aktiviro odnedavno.....i dok su oni spavali posusje se nakralo po premier ligama i ostalim rangovima
to vazi i za mnoge dr. ekipe....to ti slogo dobro znas
na skali nelegalnosti klis je ispod ostalih starosjedioca.....
Ako imas informaciju...da je namjestono u kupresu....reci...bilo sta????
nemoj tek tako lupat.....
klis se aktiviro odnedavno.....i dok su oni spavali posusje se nakralo po premier ligama i ostalim rangovima
to vazi i za mnoge dr. ekipe....to ti slogo dobro znas
na skali nelegalnosti klis je ispod ostalih starosjedioca.....
Ako imas informaciju...da je namjestono u kupresu....reci...bilo sta????
nemoj tek tako lupat.....
Klis je imao i opciju na žalbu u slučaju poraza,ne igraju Kupresu tri igrača mlađa od 21 godine,samo troglav to uočioslogauskoplje je napisao/la:@konjičani
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 09 jun 2012, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Ja mislim da mu je vjetar malo loptu otpuhao u njegovu desnu stranu, jesi vidio da je cudno letjela...a ja sam imao predosjecaj da ce u golu zavrsit >.<badblueboylivno je napisao/la:Šteta što se ne pobijedi.
Moj golmane, ne možeš takav gol primit, makar 10-0 vodili.
Nadam se da ste sretni kako je klub - i ja sam dijelom sudjelovao - ovo odradio, i da će još bolje biti sljedeće sezone, akobogda na novoj tribini i u boljim uvjetima.
Sad slaviti u Kupu.
Nadam se da cemo bit bolji od Sloge i Tomislava, iako Duvnjake nismo uspjeli pobijedit ove sezone, jedino u prijateljskoj
- slogauskoplje
- Kontakt:
svi su to uočili samo su neki bili "korektni" pa nisu prijavljivali: klišani su ucjenili, livnjaci prijavili, uskopljani i ostali šutiliGrdan je napisao/la:Klis je imao i opciju na žalbu u slučaju poraza,ne igraju Kupresu tri igrača mlađa od 21 godine,samo troglav to uočioslogauskoplje je napisao/la:@konjičani
Kakvo licemjerstvo! Da ste vi pošteno stigli do boda na Kupresu sa pravom bi sada likovali, ali vi također dogovorite utakmicu i sad nešto pričate. Da su vam na Kupresu trebala tri boda, osvojili bi ih!.Malo šale
.
i taj misterij bh nogometa je razjašnjen
Sloga Uskoplje
vi ste misterija.....odakle vas u ovoj ligi
hipoteticki...ispadnete u nizi rang, koju ligu igrate ????
onu dvokantonalnu il hnk
slogo slogo....
onu dvokantonalnu il hnk
slogo slogo....
- slogauskoplje
- Kontakt:
zato mi nikad nećemo ispastjasta je napisao/la:vi ste misterija.....odakle vas u ovoj ligi![]()
onu dvokantonalnu il hnk![]()
slogo slogo....
Sloga Uskoplje
-
plavobijeli
- Kontakt:
NISAM SE DOTAKAO SELJAKA DA IH TAKO NAZOVEM I BUGOJNA ODNOSNO KUPRESA ,PA TO JE SRAMOTA DO GROBA I TE JADNIKE TREBA LIFEROVAT POD SVAKU CIJENU IZ OVE LIGE-A TO SAM ODAVNO PISAO JER TI JADNICI PRODAJU KLISU BODOVE ZA JEDAN OBIČNI RUČAK.-SRAMOTA HRVATSKOG NARODA.
neka su grude ( 3 - 4 ) i sloga ( 3 - 2 ) ponos istog tog naroda..... 
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
zar je moguce da je Klis pobjedio savez,sudije, rudolfa marica,politiku ovi postenih klubova..sloga,grude.. Slijedece sezone dobro dosli u Buturovic Polje.. P.S. A sta mogu oni Kupresani pojesti, to nije humano haha
uuuuuu znaci igraju naredne godine tamo????
naredne sezone samo igman pratim...
al nek idu....drago mi je....
zalili su se neki sto igraju na gradskom...sad tamo nece niko boda uzet....ajmo novi visici
naredne sezone samo igman pratim...
al nek idu....drago mi je....
zalili su se neki sto igraju na gradskom...sad tamo nece niko boda uzet....ajmo novi visici
a prosle sedmice ste govorili kako ce Posusje pobjediti i tako ostati u ligi znaci znalo se i ovde na forumu unaprijed da ce pobjediti Posusje a prica se o postenju Klisa i Kupresa... a to ko nije licemjerno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.