Moj golmane, ne možeš takav gol primit, makar 10-0 vodili.
Nadam se da ste sretni kako je klub - i ja sam dijelom sudjelovao - ovo odradio, i da će još bolje biti sljedeće sezone, akobogda na novoj tribini i u boljim uvjetima.
Sad slaviti u Kupu.
pričam ti pričunagibuzbrdica je napisao/la:pa ljudi su danas na kupresu klisu dali gol iz ofsajda 2m lik bio iza ledja, kasnije je to i sam priznao, prije toga je kupres i stativu pogodio i golman klisa je spasio 100% gol iz slobodnjaka
Klis je imao i opciju na žalbu u slučaju poraza,ne igraju Kupresu tri igrača mlađa od 21 godine,samo troglav to uočioslogauskoplje je napisao/la:@konjičani
Kakvo licemjerstvo! Da ste vi pošteno stigli do boda na Kupresu sa pravom bi sada likovali, ali vi također dogovorite utakmicu i sad nešto pričate. Da su vam na Kupresu trebala tri boda, osvojili bi ih!
Ja mislim da mu je vjetar malo loptu otpuhao u njegovu desnu stranu, jesi vidio da je cudno letjela...a ja sam imao predosjecaj da ce u golu zavrsit >.<badblueboylivno je napisao/la:Šteta što se ne pobijedi.
Moj golmane, ne možeš takav gol primit, makar 10-0 vodili.
Nadam se da ste sretni kako je klub - i ja sam dijelom sudjelovao - ovo odradio, i da će još bolje biti sljedeće sezone, akobogda na novoj tribini i u boljim uvjetima.
Sad slaviti u Kupu.
svi su to uočili samo su neki bili "korektni" pa nisu prijavljivali: klišani su ucjenili, livnjaci prijavili, uskopljani i ostali šutiliGrdan je napisao/la:Klis je imao i opciju na žalbu u slučaju poraza,ne igraju Kupresu tri igrača mlađa od 21 godine,samo troglav to uočioslogauskoplje je napisao/la:@konjičani
Kakvo licemjerstvo! Da ste vi pošteno stigli do boda na Kupresu sa pravom bi sada likovali, ali vi također dogovorite utakmicu i sad nešto pričate. Da su vam na Kupresu trebala tri boda, osvojili bi ih!.Malo šale
.
zato mi nikad nećemo ispastjasta je napisao/la:vi ste misterija.....odakle vas u ovoj ligi![]()
hipoteticki...ispadnete u nizi rang, koju ligu igrate ????
onu dvokantonalnu il hnk![]()
slogo slogo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.