FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ScooTeR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ScooTeR » 09 jun 2012, 23:49

Ako ne bude puno odlazaka tipa Bekric,Zeba,Kvesic,Svraka,Bogicevic nama uopste ne trebaju pojacanja.
Misljenja sam da je nasa ekipa i ovako jaka te da moze odigrati slijedecu sezonu jos bolje.
Zivio nam Osim!! :D
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 10 jun 2012, 00:00

ScooTeR je napisao/la:Ako ne bude puno odlazaka tipa Bekric,Zeba,Kvesic,Svraka,Bogicevic nama uopste ne trebaju pojacanja.
Misljenja sam da je nasa ekipa i ovako jaka te da moze odigrati slijedecu sezonu jos bolje.
Zivio nam Osim!! :D
Volio bi da Kvesa ostane, bar jos jednu sezonu.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 10 jun 2012, 00:03

Zna li neko nešto više o filmu "Baka Manijak"? Jučer snimane neke scene na Jugu, pjevalo se "Ja volim Želju, za njega sve...". :)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 10 jun 2012, 00:33

Ja znam da su juče i kod mene u ulici (Grbavička) snimali i da mi nisu dali da prođem, a tako sam bio blizu da se probijem do haustora. :lol: E, sad da l' se radi o istom filmu ne bih ti mog'o reći, ali pretpostavljam. ;)

Edit: Naš'o sam samo da se radi o domaćem kratkom igranom filmu iza kojeg stoji neko udruženje Hava...
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 10 jun 2012, 01:37

BolanBolan je napisao/la:Ja znam da su juče i kod mene u ulici (Grbavička) snimali i da mi nisu dali da prođem, a tako sam bio blizu da se probijem do haustora. :lol: E, sad da l' se radi o istom filmu ne bih ti mog'o reći, ali pretpostavljam. ;)

Edit: Naš'o sam samo da se radi o domaćem kratkom igranom filmu iza kojeg stoji neko udruženje Hava...
Koliko znam, snimaju kćerke Nedžada i Amine Begović i trebalo bi biti simpatično. Jučer se čitav dan snimalo na Grbavici, palili su se i reflektori i ovi naši su baš korektni ispali.

Film će trajati 20-tak minuta a vidio sam da su dosta stvari pokupovali iz shopa...

Uglavnom, super stvarka, jednoj od ovih djevojaka diplomski rad...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 jun 2012, 09:47

Aida Begić je rediteljka, čini mi se, bar sam je vidio na prilogu na dnevniku, al' baka je najjača :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 10 jun 2012, 10:43

POČIVAJ U MIRU, LEGENDO!
[youtube][/youtube]

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 10 jun 2012, 10:44

anonimni je napisao/la:Aida Begić je rediteljka, čini mi se, bar sam je vidio na prilogu na dnevniku, al' baka je najjača :lol:
Kakva Aida Begić, studenti neki rade.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 jun 2012, 10:51

čini mi se da sam nju vidio na prilogu o snimanju, šta je radila tamo, ne znam.. tražim upravo taj prilog, al' ne mogu da ga nađem

EDIT: nisam naš'o prilog, al' sigurna sam da je bila tamo, no @partibrejker je bio u pravu da ona nije režiser ovog filma:

UDRUŽENJE HAVA: BAKA MANIJAK (režija: Nejra Hulusić, scenarij: Tina Šmalcelj

Kapiten Blue Traina

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 10 jun 2012, 13:15

anonimni je napisao/la:čini mi se da sam nju vidio na prilogu o snimanju, šta je radila tamo, ne znam.. tražim upravo taj prilog, al' ne mogu da ga nađem

EDIT: nisam naš'o prilog, al' sigurna sam da je bila tamo, no @partibrejker je bio u pravu da ona nije režiser ovog filma:

I ja mislim da je kod mene u ulici bila Aida Begić, bar sam je po marami skont'o, ali nisam mogao da priđem dovoljno blizu da mogu i potvrditi. :) A o čemu se tačno radi, gdje bio taj prilog? ;)
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 10 jun 2012, 13:28

"Cepaj Katalinski!"

slika

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 10 jun 2012, 13:38

anonimni je napisao/la:čini mi se da sam nju vidio na prilogu o snimanju, šta je radila tamo, ne znam.. tražim upravo taj prilog, al' ne mogu da ga nađem

I ova Hulusic je pokrivena, o tome se radi... ; )

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 10 jun 2012, 14:06

Kakvi se "manji" radovi spominju na stadionu ?? čujem jutros da bi se nesto trebalo raditi tipa promjena ograde na sjeveru, označavanje izlaza žutom bojom, pominju se i svlačionice da bi se trebale raditi i to sve samo za PL. :mrgreen:
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 jun 2012, 14:24

BolanBolan je napisao/la:I ja mislim da je kod mene u ulici bila Aida Begić, bar sam je po marami skont'o, ali nisam mogao da priđem dovoljno blizu da mogu i potvrditi. :) A o čemu se tačno radi, gdje bio taj prilog? ;)
na FTV-u u dnevniku juče ili prekjuče, nisam siguran...
partibrejker1921 je napisao/la:I ova Hulusic je pokrivena, o tome se radi... ; )
onda sam ih vjerovatno radi marame zamijenio.. ;)
SkyWallker je napisao/la:Kakvi se "manji" radovi spominju na stadionu ?? čujem jutros da bi se nesto trebalo raditi tipa promjena ograde na sjeveru, označavanje izlaza žutom bojom, pominju se i svlačionice da bi se trebale raditi i to sve samo za PL. :mrgreen:
ako je istina, dobro je to :)

Kapiten Blue Traina

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 10 jun 2012, 14:45

Zeljo ce uskoro dobiti jedno veliko pojacanje , to je sto posto , mnogi navijaci su ga prizeljkivali ... nebih da govorim ko je , jer sam iz pouzdanih izvora dobiju informaciju... Radi se o mladom i veoma perspektivnom igracu... Zeljo svaka cast ;)
>>No body likes us but we dont care<<

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 10 jun 2012, 15:18

D€LUX je napisao/la:Zeljo ce uskoro dobiti jedno veliko pojacanje , to je sto posto , mnogi navijaci su ga prizeljkivali ... nebih da govorim ko je , jer sam iz pouzdanih izvora dobiju informaciju... Radi se o mladom i veoma perspektivnom igracu... Zeljo svaka cast ;)
e jbg sada moras reci :) nemoj nas ostavljati da razmisljamo ko je :)
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 10 jun 2012, 15:19

D€LUX je napisao/la:Zeljo ce uskoro dobiti jedno veliko pojacanje , to je sto posto , mnogi navijaci su ga prizeljkivali ... nebih da govorim ko je , jer sam iz pouzdanih izvora dobiju informaciju... Radi se o mladom i veoma perspektivnom igracu... Zeljo svaka cast ;)
Mlad i perspektivan igrac,a veliko pojacanje ? Aferim,ako ti tako kazes,jako me zanima ko bi mogao imati takve karakteristike velikog pojacanja.Razmisljam i zaista mi ne pada napamet ko bi mogao biti mlad i perspektivan a da je veliko pojacanje.Evo obradovao si me totalno,jedino ako ne smatras da je to Mesanovic ili neko slican iz nase lige.Jer takvi igraci u ovom trenutku bi bili samo mladi i perspektivni i to bi opet bilo dobro,ali svakako ne i odmah veliko pojacanje.Nadam se da je neko drugi u pitanju i da ima dobar CV.Ako je istina,svakako si me jako obradovao.I sve nas,sasvim sigurno.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

niho1987
Kontakt:

Post Postao/la niho1987 » 10 jun 2012, 15:22

fanatic1991 je napisao/la:
e jbg sada moras reci :) nemoj nas ostavljati da razmisljamo ko je :)
Romelu Lukaku :D Hajde reci , nece ti nista biti ako kazes i ime.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 jun 2012, 15:22

boccaccio je napisao/la:
Mlad i perspektivan igrac,a veliko pojacanje ? Aferim,ako ti tako kazes,jako me zanima ko bi mogao imati takve karakteristike velikog pojacanja.Razmisljam i zaista mi ne pada napamet ko bi mogao biti mlad i perspektivan a da je veliko pojacanje.Evo obradovao si me totalno,jedino ako ne smatras da je to Mesanovic ili neko slican iz nase lige.Jer takvi igraci u ovom trenutku bi bili samo mladi i perspektivni i to bi opet bilo dobro,ali svakako ne i odmah veliko pojacanje.Nadam se da je neko drugi u pitanju i da ima dobar CV.Ako je istina,svakako si me jako obradovao.I sve nas,sasvim sigurno.
Vjeruj isto sam pomislio. U istom postu spominje veliko pojačanje i ujedno perspektivnog igrača. Ako je veliko pojačanje onda je već izgrađen igrač, ako je perspektivan, znači da tek treba da napravi nešto od svog talenta.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 10 jun 2012, 15:24

Stevanović :D ili Štilić :D
Einigkeit und Recht und Freiheit

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 27 gostiju.