FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Zna li neko nešto više o filmu "Baka Manijak"? Jučer snimane neke scene na Jugu, pjevalo se "Ja volim Želju, za njega sve...". 
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- BolanBolan
- Kontakt:
Ja znam da su juče i kod mene u ulici (Grbavička) snimali i da mi nisu dali da prođem, a tako sam bio blizu da se probijem do haustora.
E, sad da l' se radi o istom filmu ne bih ti mog'o reći, ali pretpostavljam. 
Edit: Naš'o sam samo da se radi o domaćem kratkom igranom filmu iza kojeg stoji neko udruženje Hava...
Edit: Naš'o sam samo da se radi o domaćem kratkom igranom filmu iza kojeg stoji neko udruženje Hava...
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- partibrejker1921
- Kontakt:
Koliko znam, snimaju kćerke Nedžada i Amine Begović i trebalo bi biti simpatično. Jučer se čitav dan snimalo na Grbavici, palili su se i reflektori i ovi naši su baš korektni ispali.BolanBolan je napisao/la:Ja znam da su juče i kod mene u ulici (Grbavička) snimali i da mi nisu dali da prođem, a tako sam bio blizu da se probijem do haustora.E, sad da l' se radi o istom filmu ne bih ti mog'o reći, ali pretpostavljam.
Film će trajati 20-tak minuta a vidio sam da su dosta stvari pokupovali iz shopa...
Uglavnom, super stvarka, jednoj od ovih djevojaka diplomski rad...
Aida Begić je rediteljka, čini mi se, bar sam je vidio na prilogu na dnevniku, al' baka je najjača 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
POČIVAJ U MIRU, LEGENDO!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- partibrejker1921
- Kontakt:
Kakva Aida Begić, studenti neki rade.anonimni je napisao/la:Aida Begić je rediteljka, čini mi se, bar sam je vidio na prilogu na dnevniku, al' baka je najjača
čini mi se da sam nju vidio na prilogu o snimanju, šta je radila tamo, ne znam.. tražim upravo taj prilog, al' ne mogu da ga nađem
EDIT: nisam naš'o prilog, al' sigurna sam da je bila tamo, no @partibrejker je bio u pravu da ona nije režiser ovog filma:
UDRUŽENJE HAVA: BAKA MANIJAK (režija: Nejra Hulusić, scenarij: Tina Šmalcelj
EDIT: nisam naš'o prilog, al' sigurna sam da je bila tamo, no @partibrejker je bio u pravu da ona nije režiser ovog filma:
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- BolanBolan
- Kontakt:
I ja mislim da je kod mene u ulici bila Aida Begić, bar sam je po marami skont'o, ali nisam mogao da priđem dovoljno blizu da mogu i potvrditi.anonimni je napisao/la:čini mi se da sam nju vidio na prilogu o snimanju, šta je radila tamo, ne znam.. tražim upravo taj prilog, al' ne mogu da ga nađem
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- BolanBolan
- Kontakt:
- partibrejker1921
- Kontakt:
I ova Hulusic je pokrivena, o tome se radi... ; )anonimni je napisao/la:čini mi se da sam nju vidio na prilogu o snimanju, šta je radila tamo, ne znam.. tražim upravo taj prilog, al' ne mogu da ga nađem
- SkyWallker
Kakvi se "manji" radovi spominju na stadionu ?? čujem jutros da bi se nesto trebalo raditi tipa promjena ograde na sjeveru, označavanje izlaza žutom bojom, pominju se i svlačionice da bi se trebale raditi i to sve samo za PL. 
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
na FTV-u u dnevniku juče ili prekjuče, nisam siguran...BolanBolan je napisao/la:I ja mislim da je kod mene u ulici bila Aida Begić, bar sam je po marami skont'o, ali nisam mogao da priđem dovoljno blizu da mogu i potvrditi.A o čemu se tačno radi, gdje bio taj prilog?
onda sam ih vjerovatno radi marame zamijenio..partibrejker1921 je napisao/la:I ova Hulusic je pokrivena, o tome se radi... ; )
ako je istina, dobro je toSkyWallker je napisao/la:Kakvi se "manji" radovi spominju na stadionu ?? čujem jutros da bi se nesto trebalo raditi tipa promjena ograde na sjeveru, označavanje izlaza žutom bojom, pominju se i svlačionice da bi se trebale raditi i to sve samo za PL.
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Zeljo ce uskoro dobiti jedno veliko pojacanje , to je sto posto , mnogi navijaci su ga prizeljkivali ... nebih da govorim ko je , jer sam iz pouzdanih izvora dobiju informaciju... Radi se o mladom i veoma perspektivnom igracu... Zeljo svaka cast 
>>No body likes us but we dont care<<
- fanatic1991
- Kontakt:
e jbg sada moras reciD€LUX je napisao/la:Zeljo ce uskoro dobiti jedno veliko pojacanje , to je sto posto , mnogi navijaci su ga prizeljkivali ... nebih da govorim ko je , jer sam iz pouzdanih izvora dobiju informaciju... Radi se o mladom i veoma perspektivnom igracu... Zeljo svaka cast
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Mlad i perspektivan igrac,a veliko pojacanje ? Aferim,ako ti tako kazes,jako me zanima ko bi mogao imati takve karakteristike velikog pojacanja.Razmisljam i zaista mi ne pada napamet ko bi mogao biti mlad i perspektivan a da je veliko pojacanje.Evo obradovao si me totalno,jedino ako ne smatras da je to Mesanovic ili neko slican iz nase lige.Jer takvi igraci u ovom trenutku bi bili samo mladi i perspektivni i to bi opet bilo dobro,ali svakako ne i odmah veliko pojacanje.Nadam se da je neko drugi u pitanju i da ima dobar CV.Ako je istina,svakako si me jako obradovao.I sve nas,sasvim sigurno.D€LUX je napisao/la:Zeljo ce uskoro dobiti jedno veliko pojacanje , to je sto posto , mnogi navijaci su ga prizeljkivali ... nebih da govorim ko je , jer sam iz pouzdanih izvora dobiju informaciju... Radi se o mladom i veoma perspektivnom igracu... Zeljo svaka cast
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Romelu Lukakufanatic1991 je napisao/la:e jbg sada moras reciD€LUX je napisao/la:Zeljo ce uskoro dobiti jedno veliko pojacanje , to je sto posto , mnogi navijaci su ga prizeljkivali ... nebih da govorim ko je , jer sam iz pouzdanih izvora dobiju informaciju... Radi se o mladom i veoma perspektivnom igracu... Zeljo svaka castnemoj nas ostavljati da razmisljamo ko je
Vjeruj isto sam pomislio. U istom postu spominje veliko pojačanje i ujedno perspektivnog igrača. Ako je veliko pojačanje onda je već izgrađen igrač, ako je perspektivan, znači da tek treba da napravi nešto od svog talenta.boccaccio je napisao/la:Mlad i perspektivan igrac,a veliko pojacanje ? Aferim,ako ti tako kazes,jako me zanima ko bi mogao imati takve karakteristike velikog pojacanja.Razmisljam i zaista mi ne pada napamet ko bi mogao biti mlad i perspektivan a da je veliko pojacanje.Evo obradovao si me totalno,jedino ako ne smatras da je to Mesanovic ili neko slican iz nase lige.Jer takvi igraci u ovom trenutku bi bili samo mladi i perspektivni i to bi opet bilo dobro,ali svakako ne i odmah veliko pojacanje.Nadam se da je neko drugi u pitanju i da ima dobar CV.Ako je istina,svakako si me jako obradovao.I sve nas,sasvim sigurno.D€LUX je napisao/la:Zeljo ce uskoro dobiti jedno veliko pojacanje , to je sto posto , mnogi navijaci su ga prizeljkivali ... nebih da govorim ko je , jer sam iz pouzdanih izvora dobiju informaciju... Radi se o mladom i veoma perspektivnom igracu... Zeljo svaka cast
StevanovićD€LUX je napisao/la:Zeljo ce uskoro dobiti jedno veliko pojacanje , to je sto posto , mnogi navijaci su ga prizeljkivali ... nebih da govorim ko je , jer sam iz pouzdanih izvora dobiju informaciju... Radi se o mladom i veoma perspektivnom igracu... Zeljo svaka cast
Einigkeit und Recht und Freiheit
- pintol_TM87
- Kontakt:
- fanatic1991
- Kontakt:
Po meni prvi na pamet pada Mesanovic...ili mozda Stevanovic (iako on teze)domorocki je napisao/la:StevanovićD€LUX je napisao/la:Zeljo ce uskoro dobiti jedno veliko pojacanje , to je sto posto , mnogi navijaci su ga prizeljkivali ... nebih da govorim ko je , jer sam iz pouzdanih izvora dobiju informaciju... Radi se o mladom i veoma perspektivnom igracu... Zeljo svaka castili Štilić
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?