odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Diadora i Umbro i Adidas odredjeni modeli su za prave fudbalere, a Nike i jos neke sminkerske markice su za kvazi igrace i sminkere
Samo sto umbro u poslednjih pa da ne preteram najmanje 5 godina nije nista kvalitetno izbacio,za razliku od Elastica,Predatora,F50...nime_tm87 je napisao/la:Diadora i Umbro i Adidas odredjeni modeli su za prave fudbalere, a Nike i jos neke sminkerske markice su za kvazi igrace i sminkere

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dvije varijante (Beckham objasnio):

Nasao sam par bermuda koji mi se strasno svidjaju pa da mi predlozite gdje da kupim iste u Sarajevu
Ove 2 i 3 su strasne
Prve uvjerljivo.
Meni zadnje.nime_tm87 je napisao/la:
Nasao sam par bermuda koji mi se strasno svidjaju pa da mi predlozite gdje da kupim iste u Sarajevu
Ove 2 i 3 su strasne
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to su ta 2 stila koja i ja preferiramTuzla950 je napisao/la:Dvije varijante (Beckham objasnio):

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
1.slika DANBosniacum Lilium je napisao/la: to su ta 2 stila koja i ja preferiramzavisno od prilike i doba dana/noci
2.slika NOĆ

Odličan styling.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ove gore bermude sto je momak postavio,najbolje su prve.Gdje si ih uzeo kralju ?

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ja koliko sam shvatio nije ih jos uzeo,nego pita gdje se mogu uzetiEmir ZENICA je napisao/la:Ove gore bermude sto je momak postavio,najbolje su prve.Gdje si ih uzeo kralju ?![]()

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jbg nisam citao,samo slike vidioNarin je napisao/la: Ja koliko sam shvatio nije ih jos uzeo,nego pita gdje se mogu uzeti.

Volim te Celik ! ! !
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
I meni prve izgledaju najbolje... 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma zene vole momke sa stilomTuzla950 je napisao/la:1.slika DANBosniacum Lilium je napisao/la: to su ta 2 stila koja i ja preferiramzavisno od prilike i doba dana/noci
2.slika NOĆ![]()
Odličan styling.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma i ja se volim obući moderno, sa stilom... Osjećam se i ja bolje, a i vjerovatno bolje izgledam i drugima...
Malo sam se i ja ponovio pred ljeto. 

Tuzla950 je napisao/la:Dvije varijante (Beckham objasnio):
Lako je njemu objašnjavati kada ima " vremena " da objasni

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
uzeo ih neki dan

- Papastathopoulos
- Kontakt:
@jasko ovak'e iste na pijaci kod Gare 15 KM i jos ti stavi autogram na njih
zajebajem se, dobre su pravo...

zajebajem se, dobre su pravo...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Blueforce21 i 8 gostiju.