M4kaveli je napisao/la:Koje su prognoze za veceras ? : D
..ja imam neki osjecaj da ce ih Furija rasut ko zvecku ..
Torres jedan, Pedro ( ako bude igro ) 2 i Alonso iz daljine za konacnih 4:0
Zna li neko vec sastav i hoce li Fabregas zaigrat od prve ?
Jbga sada,ne igraju protiv Albanije pa da ih tako razvale . Ipak, slazem se u konstataciji, da Italija nikada nije imala slabiji tim. Bez prave zvijezde(tipa Totti nekada ) i igraca koji bi mogao biti prevaga, ali zbog svega sto predstavlja Italija u svijetu nogometa zasluzuje postovanje . Jedno je sigurno, a to je da ih se nikada se ne smije otpisati i nepredvidivi su, pogotovo kada imaju tu ulogu favorita iz sjene

.
Licno,ocekujem tvrdu utakmicu. Za razliku od mnogih ovdje,mislim da ce Spanija tesko do pobijede . U napadu ce jako faliti Villa,koji se onako zna izvuci po boku , namjestiti na desnicu i opaliti .Nerijetko sam sebi stvori izglednu sansu , Torres, ovakav kakav je tesko ce nadomjestiti njegov izostanak . Znaci , prema ovom sastavu ,ocekujem da Spanija pegla loptu do zla boga,Italija ce prijetiti iz kontri , i tu nece tu biti prevelike ljepote.Ostajem pri tome da bi bolje bilo da u napadu zaigra Lorente,a po krilu Navas koji bi ga hranio loptama . Dakle,1-0 moja prognoza

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡