FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Najbolji igrač svih vremena, još jednom objasnio. 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ma ja kad god sam gledao tog Damja-a, bio je los .. jedino sto sam dobro vidio kod njega je gradjenje
Samo da kazem i to da me Hulk jos nikada u dresu Brazila nije zadivio ..
Samo da kazem i to da me Hulk jos nikada u dresu Brazila nije zadivio ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Baš su Ćavi i Inijesta igrali sinoć za Argentinu?Juvelandia je napisao/la:Lako je Messiu kad ima Xavia i Iniestu![]()
- PatrickBateman
- Kontakt:
SarkazamTuzla950 je napisao/la:Baš su Ćavi i Inijesta igrali sinoć za Argentinu?Juvelandia je napisao/la:Lako je Messiu kad ima Xavia i Iniestu![]()
Holandski **** je objavio vijest da Barça želi dovesti Christiana Eriksena, za kojeg Ajax traži 25 miliona eura, a Barcelona je spremna ponuditi 20 miliona € i Tella na posudbu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ne znam koji ce nam taj eriksen, na njegovoj poziciji imamo najvise igraca, i svako je za neki klasa bolji od njega, nema nista od toga
nadam se da ce alba biti prvotimac u spaniji pa da vidimo njegov kvalitet kakav je u teskim utakmicama s obzirom da je skoro pa definitivno nas
messi je sinoc jos jednom pokazao ko je i sta je, najbolji fudbaler ikada, i ako njegova reprezentacija bude imalo igrala ozbiljan fudbal, s njim u timu na pravoj poziciji doci ce i do velikih rezultata, on je nevjerovatna prevaga samo ostali to trebaju iskoristiti
nadam se da ce alba biti prvotimac u spaniji pa da vidimo njegov kvalitet kakav je u teskim utakmicama s obzirom da je skoro pa definitivno nas
messi je sinoc jos jednom pokazao ko je i sta je, najbolji fudbaler ikada, i ako njegova reprezentacija bude imalo igrala ozbiljan fudbal, s njim u timu na pravoj poziciji doci ce i do velikih rezultata, on je nevjerovatna prevaga samo ostali to trebaju iskoristiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- PatrickBateman
- Kontakt:
4.najbolji strijelac Argentine u historiji
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Miroslav Klose od naredne sezone u Barceloni

Napadač reprezentacije Njemačke i italijanskog Lazija, Miroslav Klose, od naredne sezone igrat će u dresu Barcelone.
Iako ima još godinu ugovora sa italijanskim klubom, Klose želi naredne sezone igrati u katalonskom divu, gdje će, kako piše Bild, imati veće šanse za osvajanje Lige prvaka.
Iako je u italijanskoj ekipi standardan, u Barceloni bi najveći dio sezone presjedio na klupi, što napadaču i odgovara.
Klose je i 2007. godine bio na radaru Katalonaca, ali je odlučio otići u Bayern iz Minhena. Iako Barcelona ima već pet igrača koji igraju u napadu (Messi, Alexis, Villa, Pedro i Cuenca), novi trener Tito Vilanova želi još jednog iskusnog napadača.
Izvor

Napadač reprezentacije Njemačke i italijanskog Lazija, Miroslav Klose, od naredne sezone igrat će u dresu Barcelone.
Iako ima još godinu ugovora sa italijanskim klubom, Klose želi naredne sezone igrati u katalonskom divu, gdje će, kako piše Bild, imati veće šanse za osvajanje Lige prvaka.
Iako je u italijanskoj ekipi standardan, u Barceloni bi najveći dio sezone presjedio na klupi, što napadaču i odgovara.
Klose je i 2007. godine bio na radaru Katalonaca, ali je odlučio otići u Bayern iz Minhena. Iako Barcelona ima već pet igrača koji igraju u napadu (Messi, Alexis, Villa, Pedro i Cuenca), novi trener Tito Vilanova želi još jednog iskusnog napadača.
Izvor
Jest igracina i postujem ga al jednostavno nije za Barse i ne znam kako ce se uopste uklopit ..
M4kaveli je napisao/la:Jest igracina i postujem ga al jednostavno nije za Barse i ne znam kako ce se uopste uklopit ..
Pa većinu vremena će provesti na klupi (što se on slaže),a iskusan je,zna postić gol kada treba
Jb*a umjesto Cuence,Tella itd. napad Klose - Messi - Alexis .. jer Villa ima još do svog konačno oporavka.
Pa taj Villa ostari dok se oporavi
Ma njemu da se nije desila ona povreda, sad bi Barsa slavila i Ligu prvaka i Primeru !
Ma njemu da se nije desila ona povreda, sad bi Barsa slavila i Ligu prvaka i Primeru !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako je ovo istina, onda je to odličan potez Barcine uprave. Izgleda da su pojedinci zaboravili kako se Larsson uklopio u Barcin stil igre i kolikog udjela je imao u osvajanju titule Live Prvaka. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Povrede su sastavni dio fudbala i na njih treba računati prije nego u sezonu uđeš sa jednim zdravim napadačem.M4kaveli je napisao/la:Pa taj Villa ostari dok se oporavi![]()
Bivši brazilski fudbaler Ronaldo, igračka ikona koja je tokom svoje karijere na seniorskom nivou postigla 420 golova, u svom interviewu za brazilski list Olé, osvrnuo se na aktuelni moment svjetskog fudbala, s posebnim akcentom na Barcelonu i Lea Messija.
- Bez imalo pretjerivanja, ovaj tim Barcelone predstavlja najbolju ekipu koja sam vidio u svom životu.
Po meni najbolji fudbaler ikada !
Najbolji dribler, solista, najbrzi, najvece ubrzanje u historiji ( jedino mu je messi po tome blizu ), jedino nije bio timski igrac
..stas, covjek uzme loptu i sve sam odradi
.. da nije bilo povreda onakvih vjerovatno bi imao 5-6 zlatnih lopti
- Bez imalo pretjerivanja, ovaj tim Barcelone predstavlja najbolju ekipu koja sam vidio u svom životu.
Po meni najbolji fudbaler ikada !
Najbolji dribler, solista, najbrzi, najvece ubrzanje u historiji ( jedino mu je messi po tome blizu ), jedino nije bio timski igrac
..stas, covjek uzme loptu i sve sam odradi
.. da nije bilo povreda onakvih vjerovatno bi imao 5-6 zlatnih lopti
Ja vjerujem u Barcine transfere 
Evo jedna zanimljiva fotka:

Evo jedna zanimljiva fotka:

Kupio sam sebi novu Ford Fiestu

ma sta jedan , dva !Tuzla950 je napisao/la:Kupio sam sebi novu Ford Fiestu![]()
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
PSG kupio Thiaga Silvu za 40 miliona eura.
VLASNICI PSG-a odustali su od Zlatana Ibrahimovića, ali ne i od Thiaga Silve. Naime, prema pisanju L'Equipea, bogati vlasnici francuskog kluba iskrcali su 40 milijuna za Brazilca. Iako još uvijek nema službene potvrde, Francuzi tvrde kako je posao zgotovljen.
Koji profesionalac ... ode za parama
VLASNICI PSG-a odustali su od Zlatana Ibrahimovića, ali ne i od Thiaga Silve. Naime, prema pisanju L'Equipea, bogati vlasnici francuskog kluba iskrcali su 40 milijuna za Brazilca. Iako još uvijek nema službene potvrde, Francuzi tvrde kako je posao zgotovljen.
Koji profesionalac ... ode za parama
A kako je ono pričao, ne idem nigdje, volim Milan, bla bla...how yes no 
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Momak i nije htio otici al' je bukvalno otjeran od strane Uprave Milana kada su culi koliko je ponudjeno.... Cak 50mil za jednog stopera je fin novac i za te novce Milan ce moci dovesti barem 2 vrhunska fudbalera i po meni je to pametan potez a i radi se o stoperu koji ima skoro 28god....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.